Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wpadłam po uszy

sypiam z facetem który ma dziewczynę... nie umiem tego przerwać, pomóżcie!

Polecane posty

na początku nie wiedziałam. potem nie umiałam się z tym uporać. Nie umiem mu się oprzeć. Nie umiem tego przerwać. Kiedyś czytałam jego smsy jak spał. "kocham Cię" "jesteś tą Jedyną". Kocham Go. I Go nienawidzę. Jak to przerwać... Przysięgam to sobie tysiące razy a kiedy już on do mnie przychodzi, popatrzy na mnie to nie umiem tego z siebie wydusić. Kończymy w łóżku. Potem on się spieszy. A ja zostaję, beczę całą noc. I średnio dwa tygodnie sytuacja się powtarza. Czuję się jak gówno

Gość A ja odpowiem :)
Zacznij się dziewczyno szanować i olej go

Gość ffffghfhhfhf
a powiedziałaś mu to? a nie boisz się że jak by był z tobą to zacznie cię robić w chuja tak jak ją?

nie piszę tu po to żeby słchać obraz z waszej strony tylko potrzebuję rozmowy, pomocy... jeśli macie tak do mnie mówiź to proszę nie mówcie nic. Z nikim o tym nie rozmawiam... już nie mogę tak mi ciężko...

Gość on nie zostawi tamtej dla cieb
ie. Napisałaś "czuję się jak gówno" więc rzuć to gówno i zacznij żyć. Zmień numer i tyle.

albo jak napisze do Ciebie o spotkanie bo rozumiem że tak się kontaktujecie napisz: " dziś jestem umówiona ze swoim chłopakiem może jutro..." Będzie zazdrosny taka natura facetów. Potem znów coś wymyśl, potem go zaproś i wyjdź niech postoi pod drzwiami a na końcu powiedz to jego lasce i niech się goni oszukal i Ciebie i ją niech zostanie sam.

Gość to mały pikuś
ja sypiam z facetem od dnia jego ślubu:O nie dość że się ten tego w tym dniu to trwa do dzisiaj

jak to w dzień ślubu? Nie wierzę w to!!!!

chciałabym to skończyć tylko nie umiem chciałabym być taka silna i mniej uległa a on mną tak manipuluje... mam tego świadomość i... kurwa ;(

nie rozumiem w takim razie czego oczekujesz od nas żebyśmy Ci niby pomogli... ok ja mogę z Tobą gadać nawet całą noc ale c o to zmieni? Albo bierzesz się w garść i kończysz znajomość (co powinnaś zrobić od razu jak się dowiedziałaś) albo dalej będziesz jego zabawką że tak ładnie to nazwę bo sama wiesz jak jest. Nikt Cię tu nie obraził może te słowa dodadzą Ci jakiegoś powera żeby zlikwidować powody dla których ludzie w taki a nie inny sposób się do Cb zwracają...

Gość smutna104
wku**aja mnie takie laski co mysla ze facet bedzie z nia jak kilka razy sie przespi z nia!!! ciakwe jakbys sie czuła jakby byl z Toba a sypiał z inna.. zycze Ci tego zebys kiedy Ty była na miejscu tamtej dziewczyny to dopiero wtedy poczujesz jak to boli!!!

Gość bo się zaangażowałaś
współczuję. Ale pytanie, czym Cię tak omotał, rozmawiacie w ogóle czy między Wami jest czysty seks? bo najlepszy seks da się zastąpić, osoby którą kochasz już nie. A jakoś ciężko uwierzyć że pokochałaś go od trzymania w ustach jego wacka

Do -- To maly pikus-- Jestes " totalne dno ." Ma offerma racje , czytajac takie teksty mozna sie zalamac. Wyobraz sobie ze ciebie tez moze to spotkac .

on jest zajebiście przystojny to raz... ale chodzi też o sposób w jaki on ze mną rozmawia... poznałam go w pracy, jak jeszcze nie wiedziałam ze on ma tą dziewczynę to rozmawialiśmy całymi godzinami. Jestem z patologicznej rodziny oboje rodzice piją, wyjechałam z mojej miejscowości i mieszkam teraz 300 km od domu od 3 lat, nikomu tutaj o tym nie powiedziałam jak mi się kiedyś żyło on był pierwszy. W nim znalazłam to czego brakowało mi latami. a potem powiedział mi o swojej dziewczynie. Ale czułam się taka szczęśliwa, w końcu komuś potrzebna że nie umiem się pogodzić że to nieprawda... że to tylko seks...

Gość nie wiedziałaś ale teraz wiesz
kończ to!!!! Na pewno na miejscu jego dziewczynyt też byś nie chciała być!!

Nie kłam, Niunia. Jakbyś chciał to skończyć, to byś skończyła i tyle. Ty chcesz, żeby on skończył swój związek. Żeby on coś zrobił. Ty nie masz zamiaru nic robić, bo tobie jest tak dobrze. Płaczesz? Wyjesz? Jesteś nieszczęśliwa? BZDURA NA RESORACH! A potem przez takie, jak ty, faceci mają złe zdanie na temat kobiet i unieszczęśliwiają dobre, cudowne dziewczyny biorąc je za takie materace, jak ty. Ogarnij się, niunia. Natychmiast!

Gość pyt do autorki
a czy rozmawialas z nim o jego dziewczynie, jak im sie uklada i czy jest szansa, ze ja zostawi dla ciebie?