Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesień 6, 2011 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam pytanieeeee Napisano Wrzesień 6, 2011 idz zaswiruj do vodki widzialem ze sie tu krecila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesień 6, 2011 Dobra zaraz pójdę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vodka 7 Napisano Wrzesień 6, 2011 co oznacza "zaświruj" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blowwww 0 Napisano Wrzesień 6, 2011 vodkaaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vodka 7 Napisano Wrzesień 6, 2011 blowwww :D wybacz Men, zapomniałam się przywitać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blowwww 0 Napisano Wrzesień 6, 2011 co sie dzieje z proszkiem,niedzielem itd?????? :( sorry men, nie mogę założyć tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vodka 7 Napisano Wrzesień 6, 2011 Proszek poszedł do szkoły, to nie wiesz blowwww ? :D wczoraj z nią gadałam chwilke, ale zaraz się zmyła po założeniu tematu. niedziela nie była już sporo czasu... Nox na chwilkę też zawitała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesień 6, 2011 Cześć vodka , cześć blowwww. Vodka od kiedy to się przejmujesz że się ze mną nie przywitałaś ? Czy chodziło o to że po prostu się nie przywitałaś , że tak nie wypada ? Że jaka ja niewychowana ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blowwww 0 Napisano Wrzesień 6, 2011 no wiem,przecież sama chodzę..znam ten ból :( jutro mamy pierwszą kartkówkę z fizyki :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesień 6, 2011 Dobra ja spadam . Na razie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blowwww 0 Napisano Wrzesień 6, 2011 a Ty dlaczego witasz się ze mną po raz drugi?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vodka 7 Napisano Wrzesień 6, 2011 po prostu mam w zwyczaju się witać z każdym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vodka 7 Napisano Wrzesień 6, 2011 blowwww juz kartkówka ? my dostaliśmy dzisiaj spis lektur i jutro już idę pożyczyć kilka książek, nie daj boze jakbym którąś przeoczyła.. w tym roku postanowiłam pilnie się uczyć i nie opuszczać co najważniejsze szkoły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vodka 7 Napisano Wrzesień 6, 2011 zegnaj Men. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach