Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studyjna

studia już od października

Polecane posty

Gość studyjna

Wybieracie się od października na studia? Ja się zapisałam kilka dni temu do Almamer na Wolskiej. Nowy budynek, dobrze wyposażony, fajni ludzie. Byłam się zapisać i już nawet kilka osób poznałam. Kierunek trudny, ale nie ma tego złego, zawsze chciałam studiować fizjoterapię.

>>>Kierunek trudny, ale nie ma tego złego, zawsze chciałam studiować fizjoterapię. Tekst roku. :D

Gość dusia-majowska
Dlaczego? moim zdaniem niektóre kierunki faktycznie nie są łatwe, ale ludzie chcą je studiować, bo coś ich fascynuje. Mam sporo znajomych z almamer, pracuję w hotelu i sporo osób przychodzi stamtąd np na praktyki. Zawsze są zadowoleni i nie słyszałam żeby ktokolwiek narzekał. Ja studiowałam już dawno na państwowej uczelni i szczerze nie byłam tak zadowolona jak niektórzy ci studenci których znam.

Gość xdf4554
o ja tez sie wybieram na fizjoterapie:)

Gość jaki kot
>>>Kierunek trudny, ale nie ma tego złego, zawsze chciałam studiować fizjoterapię wrzucę sobie w stopkę :classic_cool:

Gość Majkovska
Teraz idę na dwuletnie magisterskie na politologię. Zostaję na almamer, niedawno obroniłam tam licencjat. Znam tam już praktycznie wszystkich, jestem zadowolona z atmosfery, z kadry. Przez 3 lata dostawałam stypendium, co miesiąc prawie 600 zł więc naprawdę sporo. Pomogło mi to w opłaceniu szkoły. Mam nadzieję, że jak zrobię magistra znajdę sobie dobrze płatną pracę.