Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evnivienpve

Wkurwiłem się!!

Polecane posty

Gość evnivienpve

wkurwiłem się konkretnie, Polacy zagrali bardzo słabo powinni przegrać ten mecz jakieś 6:2, widzieliście jak srali po gaciach, nie mogli sklecić 3 podań normalnie? Jakby wygrali to ja dziękuje za takie zwycięstwo na farta, trzeba być frajerem żeby cieszyć się z takich "zwycięstw" Ale ten mecz dla mnie zobrazował jak wygląda nasze społeczeństwo, bynajmniej jego większość, kombinatorstwo, frajerstwo, strachliwość, brak profesjonalizmu w swojej dziedzinie, liczenie na farta, żal naprawdę żal na to patrzeć, marzyłem że zobaczę piękny wyrównany mecz a nie takie gówno! I co z tego że remis?? jak można dać sobie strzelić bramkę w końcówce? Nie myślcie że ja jestem tak zły na ten mecz, tylko jakoś tak się wkurzyłem na tą naszą polskość, kiedy będziemy narodem pracowitym, takim który będzie stawiany za wzór? Gdzie premiowana będzie uczciwość? a nie cwaniactwo i kombinatorstwo? Aha i ta nasza cudowna martyrologia, zauważyliście że ciągle celebrujemy porażki i przegrane bitwy itp? Kurwa jak ostatnie cioty i chłopcy do bicia pokazujemy jak to jesteśmy skrzywdzeni przez świat, i w ogóle, zamiast mieć mentalność zwycięzców i ciężkiej pracy by porażki się nie powtarzały, to my wolimy oczywiście narzekać, i ciągle Katyń, Smoleńsk, II ww i tak kurwa do zajebania!! Kiedyś wkurzałem się jak ktoś pisał że wstydzi się tego że jest Polakiem, ale teraz zaczynam to rozumieć, oczywiście nie wszyscy Polacy tacy są, ale niestety duża większość, nieudolność od nas bije że szok, ciągle narzekamy zamiast się wziąć w garść. Żal mi tylko tych żołnierzy co gineli za ten popierdolony kraj.

Gość nowy bot
grubas-piknikowiec ignorować

Gość BEN(hacker) 10
Nie chce mi sie cztć

Gość evnivienpve
grubasem jest typowy Polak i do tego łysieje, tego było pełno widać było na stadionie. Ja akurat jestem trochę inny niż typowy Polak

Gość evnivienpve
up!! wypowiadajcie się co myślicie na temat naszego narodowego charakteru, jeżeli oczywiście hipotetycznie przyjmując że takie coś istnieje:D