Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filipinkaala_

ALLEGRO-jak sprawdzić czy na aukcji jest ustalona cena minimalna?

Polecane posty

Gość filipinkaala_

sprawa wygląd tak: rzecz którą jestem zainteresowana, można kupić przez "kup teraz" za 120zł, aktualna cena :60zł, no i można licytować, (Twoja max. oferta nie mniej niż 60zł). Nie ma napisu "cena minimalna nie została osiągnięta". Co to oznacza? że sprzedawca nie ustalił ceny minimalnej? a może to 60zł to właśnie ta cena minimalna? Aukcja kończy się za 3 dni, czy jest szansa, że jeśli nikt nie zalicytuje, to będę mogła to kupić za dajmy na to 61zł?

Gość prof Tarnowskierskierw
Pisze ze jest cena minimalna

Gość filipinkaala_
no ale własnie NIE MA napisu że cena minimalna nie zostala osiągnięta.

Gość filipinkaala_
juupi :) dzięki :) teraz tylko pozostaje mi trzymać kciuki, żeby ktoś mi tam nie zaczął licytować:p

Gość filipinkaala_
no jest 50 wejsc nie wiem jak dawno zostało to wystawione

Gość filipinkaala_
no własnie :o mama nadzieje, ze ktoś też tak jak ja nie czeka na ostatnią chwilę :p ostatnio mi tak sprzed nosa już jedną rzecz ktoś sprzątnął

Gość filipinkaala_
wiem, ja też :p nie raz już też się przejechałam na tej małej liczbie wejsc, niby nikt nie zagląda a w ostatniej minucie sie dwie albo trzy osoby biją :p ja 120zł za to bym raczej nie dała, ale 60 jak najbardziej, mam nadzieje ze nikt mi tej ceny nie podbije no i że nikt tego nie kupi przez "kup teraz"za te 120zł

Gość a co kupujesz
a na co czatujesz? nie musis podawac linka nie boj sie auckji ci nie sprzatne sprzed nosa, ale ciekawa jestem na czy mtak Ci zalezy:)

raczej nikt nie kupi od razu za polowe wyzsza cene. lepiej czekac na licytacje, Jesli by mi zalezalo a cena liytacji zblizałaby sie do 101 zł, to bym kupila pewnie przez Kup Teraz. Zalezy co to jest.

Gość filipinkaala_
powiem tylko ze to coś z wyposażenia do domu :p a teraz uciekam spać, dzięki za odp.Pozdrawiam pa