Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co myślicie

imię doradźcie!!!!

Polecane posty

Gość a co myślicie

hej! chciałabym nazwać syna imieniem Wojciech. Przy pierwszej ciązy myśleliśmy, że będzie chłopiec i mowilismy do brzucha |Wojtek, nawet wtedy gdy wiedzielismy już że będzie córka :) Teraz chcielibyśmy Wojtka :) jak myślicie? Dośc tych wszystkich brajanow, stasiow, nikusiow i kubusiow. czasem sie zastanawiam po co ludzie ida z modą imion, przecież moda przemija a imię zostaje..

Gość a co myślicie
taa... uroki typowej polaczkowatości... :)

Gość młoda@mamusia
wojciech ładne ale fabian ładniejsze

Gość o tak o
sorki ale fabian nie jest ładne :O ale o gustach sie nie dyskutuje Wojtek bardzo ładne imię :)

Gość haidii
Dostałam ten zaszczyt i 5 lat temu wybierałam imie mojemu chrześniakowi :) tak się stało , że jest WOJTEK :) i jest wspaniałym chłopcem :)

Gość kaskadaaa
ładne imię

imię jest ok ale kto tu nie idzie z modą?? odkąd w m jak milosc jest maly wojtus to popularnosc tego imienia ciągle rośnie w ubiegłym roku był na 8 miejscu najczęsciej nadawanych imion

Gość magdalenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tez mam wrazenie, ze coraz popularniejsze. A Fabian-masakra!!!!!!!!!!!!

Gość Laloonia
Nie podniecaj sie. Tobie sie podoba Wojtek, komu innemu sie podoba Kewin i co to pana gowno obchodzi. Mnie sie osobiscie Wojtek nie podoba, ale tak to juz z imionami jest - jednemu sie podoba to, drugiemu tamto.

Gość wojtek bez portek..........
:D Imie jak dla wiejskiego przyglupa :D

Gość a co myslicie
niestety nie oglądam m jak milosc czy jak to sie tam nazywa wiec nawet nie wiedzialam ze jest tam mały wojtuś, ale dzieki za info

Gość Juliettaaa
Sama musisz podjąć decyzję, mi osobiście to imię się w ogóle nie podoba, pewnie dlatego że znam kilku i nie przepadam za nimi. Ale jeśli Wam się podoba to jak najbardziej w końcu to wasze dziecko a czy jest tam jakiś Wojtuś czy Kubuś w serialu to powinno was najmniej interesować. Chcieliście Wojtusia to dajcie a to czy komuś się podoba czy nie nie powinno was interesować :)