Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuulka24

odzyskiwanie danych skasowanych sms pomocyyyyyyyyyyyyyyyy

Polecane posty

Gość uuuuuuulka24

mam windows 7,kupiłam czytnik poniewaz skasowalam przez przypadek bliskie sercu mi sms..pomóżcie jak je odtworzyc mecze sie juz 2 dzien..moze jakis płatny program na allegro ..pomoze ktos

Gość BetowenII
jest też sporo bezpłatnych programów, wrzuć w google i szukaj, kombinuj, raz skasowane dane łatwo można przywrócić, albo poszukaj znajomego informatyka... najlepiej przypomnij go sobie i napisz jeszcze raz:p

Gość w nowyn numerze
komputer świat oxygen forensic software suite

SmS przyszło Ci na karte SIM. Jesli nie zapisałas go w pamięci telefonu to nic nie zdziałasz. Mało tego, nawet jesli zapisałas go w pamięci telefonu to i tak tego nie odzyskasz. To nie karta flash zeby odzyskiwać to programami typu recovery.

Gość w nowyn numerze
ten progra oxygen forensic software suite jest wykozystywany przez policje w 50 krajach bo jest dobry potrafi złamac hasło tellefonu odczytac skasowane sms 2 559,84 Zł z VAT zwykła wersja (od 765,30 Zł, 918,36 Zł z VAT)

o ile mnie pamięc nie myli to z 10 lat temu, gdzie królowała komórka Nokia 3310 używało się programu Oxygen tylko po to aby zmienić sobie soft w telefonie i pododawać bajerków. Program sie pewnie od tego czasu troche rozwinął ,ale wtedy był tylko dla Nokii. Poza tym nie potrafił odzyskać SKASOWANYCH wiadomości - tym bardziej z karty SIM.

Gość w nowyn numerze
teraz to wszystkie obsługuje komurki nawet te alkatel czy czy z systemem android te 700 zło to dnowienie licencji Można kupić te wersje programu Oxygen Forensic Suite 2011 32 133,20 Zł, 2 559,84 Zł z VATZakupić Oxygen Forensic Suite 2011 Professional 33 843,10 Zł, 4 611,72 Zł z VATZakupić Oxygen Forensic Suite 2011 Analyst 36 408,10 Zł, 7 689,72 Zł z VATZakupić Oxygen Forensic Suite 2011 Analyst 3 + Android Rooting Add-on10 678,60 Zł, 12 814,32 Zł z VATZakupić Oxygen Forensics for iPhone 31 705,80 Zł, 2 046,96 Zł z VATZakupić odnowienie licencję Oxygen Forensic Suite 2011 - odnowienie licencjęod 765,30 Zł, 918,36 Zł z VAT

Gość w nowyn numerze
w komputer swiat pisze ze potrawi odzyskać skasowane SMS

Gość Sowiś
Sms-y można odzyskać za pomocą strony https://www.i-mobi.pl/ Ja korzystałem i jestem bardzo zadowolony. :)