Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

jak wam mija dzień?

Polecane posty

ja mam dziś PODŁY HUMOR od rana. A wy? Macie lepszy? Chyba mam jakąś depresję albo dostaję SCHIZY jakiejś. Nie wiem. Co ja mam myśleć o wszystkim co mnie spotkało w życiu w pracy. Nie wiem. Powiem wam tak - pierwsza szkoła - wykończona zostałam amerykańskim paszportem. Druga szkoła - to samo. I patrzcie - tego się NIE DA W OGÓLE WYTŁUMACZYĆ co mi się przydarzyło. I nadszedł Korfanty i powiem wam - JAKIMŚ CUDEM te baby zaczęły się zgadywać - Korfanty - ona uczy w Korfantym - to coś znaczy... i zaczęły obradować nade mną. I wypytywać babsk tam jak to na tych studiach. I NIKT NIE UMIAŁ SIĘ NICZEGO DOWIEDZIEĆ - bo w sumie było im mnie żal, ten doktorat był nie skończony - chyba przesadziły a w sumie chciały wykończyć tę z Piłsudskiego i co one zrobiły? I doszły do wniosku, ze przesadziły i się zapytają o studia. A ten dyrektor widzicie - nie miał szans sam z siebie. Zadnych. Co to Hitler - ale ma wartości. On się u mnie przekreślił CAŁKOWICIE wiecie bo siał chwasty pod szkołą. Tam kurwy miały stać i to był cały Korfanty no ale... i tyle :( A te miały nie kombinować i wiecie - ja pojechałam do USA, miałam tam zarobić, ale ... wróciłam bo jedno oszustwo i powiem wam - co ja tam robiłam? W ogóle nikt ze mną nie rozmawiał - a pasowała wycieczka do USA i koniec. I tyle. I mnie tam w ogóle nie ciągnęło - nie rozumieli mnie - swoje plany miałam ale nic nie wyszło. Tylko nie rozumiałam co się taka afera zrobiła. A jeszcze za swoją kasę? No akurat nie - ale bez sensu - do widzenia i tyle. No i chyba sie zaczęło, że mam paszport. No to amerykański pasował. Nie niemiecki. Już to piszę. I to tak długo jak mi dadzą. No teraz potrzebuję tego pasu bo to już koniec zagrywek - a reszta? I tyle :( No wiecie - ja w szkole - bywało najróżniej, ale ja się uczyłam i tyle. Choć mi nie zarzucicie naprawdę niczego. W wolnych chwilach nawet książkę sobie pisałam - fantasy i tyle. Jak już miałam WSZYSTKIEGO DOSYĆ. Ale mi gdzieś zgubiła. Poszukiwanie to było takiej krainy wiecie - szczęśliwości powiedzmy. I pisałam tę książkę bo tak czułam - a dobrze działała na sąsiadkę i CHYBA TEMU WIECIE 2 lata mieszkałam na osiedlu Paderewskiego bo nie umiały mnie wyrzucić i jedyne co pasowało to w 15 minut mnie wyrzucić i tyle. I nazwałam sobie tę krainę i tak dalej. I wiedziałam o co w tej krainie chodzi - i dodawałam te postaci i powiem wam - nie umiem wam tego wytłumaczyć. Kto wie czy ta kraina mi życia nie uratowała. Bo w sumie sąsiadka szatan. Myślała że jestem ostatnią debilką powiem wam i prawdopodobnie by się mnie pozbyła bo ją wkurzałam bo nie wychodziłam za mąż, a pasowało się wydać na wynajem i stać o nią. I wtedy by się przeniosła, a tak ona uważała, że ona skończy marnie przy mnie i tak mnie zapraszała wiecie i skończyło sie DAREMNIE bo ona mnie zapraszała a ja pisałam tę książkę ZAMIAST NA PRZYKŁAD WYJECHAĆ. To i tak były bzdury - ale wiecie ten świat jest straszny. Ja się miałam o rozum modlić wtedy. Ale jak to na nią działało - strasznie i tyle. I to wszystko w sumie powiem wam. No i taki niesmak pozostał, że w takim razie 15 minut i po mnie, a po nich nie bo bym ten doktorat miała, a tak? Nic nie pasowało i tyle :( Do rodowodu bo na mieszkanie i koniec :(

Wiecie ta druga szkoła jak ta pierwsza świnie dokumentnie, w 3 rady mi nie dali bo tam siostrę miałam i mi papier ona uratowała. I zaraz mi powiedziała dyra - że w tej drugiej bym mianowania nie miała. I wiecie NIGDY się nie przyznam do tych bab z pierwszej i drugiej szkoły bo TAKĄ TECZKĘ musiałam robić i ogrywac ich paszporty wiecie. Pasowało? Dużo papieru i tyle. I ta dyrektorka - polonistka, ale kto wie czy też nie paszport - i tylko chodziła i dziwiła się , że matma nie z włosów Indian i tyle. I dlatego na nic nie dostałam tam, nic nie wskórałam, ale odejść się dało. I NIE WIADOMO CO BY BYŁO gdybym wiedziała, że poszła na emerturę. Bo moje lekcje to jedna sprawa - ale oprócz, że głośno nic poza tym a wiecie - że nie wiedziałam, że poszła na emeryturę ta dyra to nie stałam o drugą szkołe tylko o nich bo tam miałam mianowanie wiecie i mnie pogrążyły bo chyba przegięły - dalej uczyłam, bez sensu wszystko. I ONE zaczęły o mnie stać. Bo czemu skreślam Katowice - za to. A nawet mieszkania nie miałam , stałej pracy o pracę. Jak miałam odejść z tej drugiej szkoły wycieczką z USA? No właściwie patrzcie DOSKONALE pasowało odejść gdyby nie amerykańskie passy. W OGÓLE NIE PASOWAŁO I TYLE. I koniec :( I jedna została tam dyrką i pasowało wiecie odejść tym bo została nią żeby pass dostać i z pracy nie wylecieć i tam wszyscy jak w Korfantym mieli amerykańskie passy I NIMI LECIELI wiecie i wykończyli mi doktorat. A czemu ja tyle zdjęc zaczęłam robić? I działało. A na uczelni też - wszędzie. I wykończył mnie amerykański paszport. I teraz powieszony polski profesor - kariera w USA i wtedy do Anglii, a on się powiesił wiecie bo z Włoch do Anglii go chcieli. Nie mogli i tyle. No i tak sie powiesił. I ja też całą szkołe powiesiłam i jeszcze jednego doktora, ale o powieszeniu nie wiedziałam i wiecie powiedzieliby mi i bym UCIEKŁA tak z tej uczelni , a tak wiedzieli to bo np. go znali skądś tam i kazali mi tam siedzieć na tej uczelni z tym profesorem wisielcem i tyle. No cóz... a było chyba, że dzieci nie ma i tyle. I tego doktora też tak robią, ale to nie jest prawda i tyle :(

podsumowywując - nie uważacie, że Stanisław Staszic chodził na kurwy? Przeciez to jest STRASZNE. Ja omal nie oszalałam w tej szkole. I teraz wiecie pasują kurwy pod Staszicem i on sie powiesił. I to był patron mojej szkoły. Taki jak mój brat w Holandii. Ja nie mogę. Ale Korfanty nie chodził na kurwy. I dlatego przez Staszica jest chyba wiecie , że Poniatowski chodził na kurwy, a on nie chodził i tyle. I widzicie - na jaką ja wyszłam idiotkę w życiu - przez powieszoną matkę nie umiałam się z tej szkoły wyplątać, nie wiedziałam o literce R wiecie - takie rzeczy i tyle :( I co teraz? Ale zobaczcie? Nie mogę napisać artykułu jakiegoś o Stanisławie Staszicu? Pasuje. Idealnie. I wiecie coś takiego napiszę, że mi zależy na obronie bo w sumie - no niby sama się wykończyłam, ale wiecie... tyle ile. Wszędzie paszport USA i tyle :( Polska to straszna kurwa i tyle. Szkoda że ten Staszic tak skończył, ale pasuje coś o nim napisać bo co robić? Szkoła LATAJACY HOLENDER. I wiecie - no co tu jeszcze napisać? Takie są polskie szkoły. I w sumie coś powiedziałabym w tym Korfantym i jeszcze dostanę w twarz, że Korfanty lepszy i tyle. Bo pod moją szkołą nawet kurew nie było a ja nawet nie wiem o co chodzi. I wiecie - myśmy w 3 poszły tam - najwyżej 3 kurwy po Staszicu. I to jest prawda - po tej szkole z literką R - można się było powiesić albo zostać kurwą i tyle. Własnie mnie wiecie wkurzało , że niczego nie ma o patronie -tylko potret. I przez to przestałam stać o patronów szkoły. Beznadzieja i tyle :( Takich rzeczy się nie robi. Nie uważacie, że literka R wystarczyłaby żeby było ciekawiej? Jeszcze patron z kurwami. No i przepadłam i tyle :(

I wiecie to było tak w takim razie bo mnie wszyscy w dupie mieli że tych 20 co sie powiesiło musieli zabić dyrektora żeby im pasowało prawo, a mnie nie chcieli bo matura nie pasowała. Po matce sie dowiem - bo nie mogła być na studiach bo matura nie pasowała, a myślała, że chodzi o jezyk. Całe życie się mściła i tyle. Na mnie też. A w sumie zamiast Staszica Korfanty i normalna szkoła. A Goethe chyba też chodził na kurwy bo to nienormalne wszystko i tyle. A ja chciałam iść do ogrodniczej - z patronem ale patrzcie - matura elegancko - z bioli. Tam nawet biola nie pasowała. Takie rzeczy :( No i tyle. Studia po ogrodniczej tez mi pasowały i praca i wyjazd i paszport USA. A co mi pasowało po liceum z patronem od kurew? i tyle :( No coś tam napisał ale nalezy powiedzieć, że był niemoralny i tyle. Hmmm były ksiądz - no rzeczywiście. A jaka tam rela była dziwna - Boże. Ta szkoła była i jest DAREMNA :(

Widzicie - taki patron i tyle z całosci. Ale pod Goethem kurwy stały i tyle. A pod Staszicem? I nikomu sie nie dam. ZRZUCIŁ SUŁTANNE. No dobrze - niech będzie. Nigdy nie sądziłam, ze TYLKO O TO CHODZI. Ale żeby taki wpływ miały kurwy na życie człowieka? A moje oceny w tym Staszicu? Kurwa by tam miała lepsze. Tam się w ogóle nie nalezy uczyć! Nic. I tyle. Tylko literka R. Boże mówię wam - dnajlepsza szkoła w mieście. Dla NIERZĄDNIC przyszłych i obecnych :(

I wiecie przez rodziców do pierdla - tak samo jak starego w Niemczech mam teraz dwa passy ograne, ale... po co mi to . Kredyt przez siostry. Od braci w razie co muszę coś brać. A po co mi to takie panstwo. Rodzice myśla że się im poddam - takim CHUJOM DWÓM wiecie. Ja się powieszę a się nie poddam. Oni chcieli ograć moją babcię? Oni się mieli zapoznać z moją matką wiecie - bo nie wiedzieli, że chciała pracować w banku. IZABELLA dostała pracę w banku w Anglii - taką mam babcię, ale cóz... po maturze bo jej pasowała a mnie nie i tak miałam wyglądać. Coś tam takiego - pasowała i mogła być i tyle. Bo mówili że mam na imię Izabela - no tak. I tak mnie zajechali bo rodzice nie chcieli mnie oddać. Czy mam odrąbać siekiera łeb bo tak mi zlaezy na tym nazwisku CHUJ? I tyle :( Bo mogli sobie zmienić choć nazwisko tacy są. I przez to dostane te paszporty choc mnie nienawidzą. Bo na tyle zasłużyłam. A na stała pracę, kredyt w banku i wyprowadzkę od 2 KANALII też. NIGDY IM SIĘ NIE PODDAM. Powieszę się, a się nie poddam jakimś CHUJOM bez amwerykańskich paszportów - to choć paszport USA ZA TEGO CHUJA, nie? Chyba się należy. Bo w mojej rodzinie nikt się tak nie nazywał i tyle :( A jeśli to amerykański paszport - wiecie a nawet jesli ktoś się nazywał CHUJ to miał amerykański paszport i mógł być a nie takie coś i tyle. Bo tak mi zależy na ich nazwisko jak im na mnie i moich siostrach i tyle :( I komukolwiek tylko kasa. A na to - trzeba zarobić i tyle. królowa Bona... Barbara Radziwiłowna... wiecie - ja nie chciałam NIKGO URAZIĆ, ale to już chyba przesada, że trzeba odrąbać komuś łeb by mieć co SŁUSZNIE żreć. I tyle :(

I wiecie - oni myślą, że na to nazwisko niczego nie dostanę. To zmienię nazwisko i będzie pasowało. Na PO MATCE i tyle. I koniec. A do szkoły STASZICA tez nie musiałam chodzić. I tak stałam o państwo - bez kurew. Bo w Holandii wiecie kurwy stoją o kościół a ja miałam brata w holandii i Qurang Medan tam był i dlatego brat nie, tu są jakieś siostry. Ale bez literki R. Tego nie rozumiały i dlatego taki koniec. Tych 20 samobójców też i tyle. Ta moja matka do piekła za tego brata, ojciec też, ta jego matka też nielepsza nic. Bo w Holandii kurwy stoją o kościół i dlatego brat nie. A tu ten Staszic? Zrzucił sułtannę. No ale były ksiądz to na kurwy mógł chodzić. Bo tak lecieli wiecie. No wiecie co... jestem ZDEGUSTOWANA. Te siostry a ten brat. I co zrobili madrego? Zajechali całe państwo. Bo oni kurwami cała Holandię tu zajechali. A DZIECI? A STUDIA? A PRACA? A brat? TAKI BRAT JAK TU!!! To obcy człowiek - przez niego się można powiesić jak przez rodziców. Dajcie spokój. Nigdy się nie dam i koniec. A Kevin tez powinien być dzielny bo OSOBIŚCIE nie odrąbał głowy dyrektorowi szkoły i tyle z całości. Ja też i koniec. Bo miał poprzedni zostać i by grało wszystko a tak? I DLATEGO miałam zmienić szkołę, no ale... 3 lata i matura. Co tu robić? :(

I widzicie - tacy są Polacy dla obcych - dla Anglików. Ta matka moja to GORZEJ NIŻ NAJGORSZA KURWA - taka szmata - ona mnie wykształci, ona dowali tej głupiej babie. A KIM ONA JEST, że tak leci? Kim? Niech ona się powiesi wiecie głupia krowa. Po co ja się tyle uczyłam? To i tak jest tylko matma, a ja ją miałam zajechaną. Jak ona chciała to ograć? Graniem? Zwariowała? Królowa Bona. Żeby jeszcze była normalna. TAKA PIZDA NIEDOROZWINIĘTA UMYSŁOWO. Na języki mi nie dała, na nic, całe życie na wsi i to jest MATKA - ja nie jestem jej. A o mojej matce to nawet nikt nie wie, ja to jestem IZABELA jakbyście chcieli wiedzieć. I jeszcze wszyscy że Izę skrzywdzili a mnie kurwa mać nie - wy ciule chore umysłowo. Wy skurwiele polskie niewydymane w dupę! I tyle myślę o wszystkim. Wy i ten chory na łeb kościół. Se tam kurwy postawcie jak chcecie ich uratować. te ich kutasy niedorobione. Kogo to wsyzstko obchodzi? Taka prawda. IZABELA - ja nie mogę. Ten otto to powinien do dziś z pierdla nie wyjść. IZABELA - a nie POCHWIARKA POLSKA :( Jak matka :( Bo śmiała zajsć - to się miał szwabski kutas oddupczyć i jak nie bank to paszport by był. Nie - to jego IZABELA - idz sie powies ty stary chuju po STOPSUNKACH MIEDZYNARODOWYCH - chyba po CIULOWATOSCI KARTOLICKIEJ WIELKIEJ I MMNIEJSZEJ. Niewydym brygidkowy ! :(

Wiecie - w sumie to nawet jest śmieszne. Ta babcia miała zrobić badania genetyczne i mnie skreślić i wtedy jej dzieci miałyby pracę w banku. Tylko tyle miała wymyślić i koniec. NIC POZA TYM - sami zobaczcie. A tak? Nic nie pasowało, wszystko musiała wymyślać. Ale tak się dziećmi przejmowała swoimi i wnukami wiecie - tak sie przejmowała. Tylko konto matki - jak ta matka Merkel. Bo czemu jestem po stronie Merkel? Temu i tyle. Choć najchętniej pizłabym ją w łeb. Ani grosza przez tę kurwę z Niemiec - ani grosza. I najgorsze jest to, że wszyscy się ze mnie śmieją, a tak mnie okłamywali. Ale ci rodzice w Polsce do piekła. Babcia tez nielepsza ale... co oni mnie chcieli w komunie wykształcić? Ich chyba posrało - pieprzę już to USA wiecie bo i tak nie miałam włosów Indian choć miałam wiecie - tylko mi w szkole wszystko zajechała baba z matmy, ze sie powiesiła i tyle. A dyra dalej chyba też się powiesiła bo tamta miała rację ze mnie nic nie będzie i się kropnęła wiecie. No ale ona się nie powiesiła, że ze mnie nic nie będzie - ona sie powiesiła, zeby ze mnie NIC NIE BYŁO. A ja - no może myślałam źle no chociaż... i tyle. I cała jej rodzina miała paszpory USA tak żeby po jej męczeńskiej śmierci pasowało wyjechać. A mnie szkoła OBRZYDZAŁA i dlatego nie chciałam być nauczycielką - bo młodzież w Polsce nie umie się zachować, a nauczyciele także i tyle :( I koniec. I wiecie - kurwy się puszczają, to ja przeklinam - zwłaszcza, że nie palę - choć źle robię, no ale... i tyle wam napiszę. I że nienawidzę rodziny w Polsce. Polska może być, ale ta rodzina nie i tyle :(

Wiecie jakbym była matematyczką to byście mogli być, a reszta? I tyle. Reszta nie mozecie być. Biolog - to nie ma sensu i tyle. No musi ale... ogrodniczek - tylko to ma sens po samobójstwach pierwszej i drugiej nauczycielki matmy. A ja? Biolog bez pracy. Ograły mi stała pracę na 100%. Rodziny nienawidzę za Staszic - szkoła dla obecnych i przyszłych kurew. Nic więcej nie napiszę. Nie wiem... tylko Szekspir mnie ratuje. A ten Szkepir - dla niego życie to KLOAKA. Dla niego WSZYTSKO jest KLOAKĄ a zwłaszcza jego ojciec , który pięknie go urządził. Jak mnie mój i mam mu sie poddać, zeby mnie gwałcićł. On powinien siedzieć. Co ta matka sobie nie wyobrażała. Ja miałam być TAKA się dowiem i bym coś osiągnęła. Ale co? Dyrektorka szkoły powiesiła się przeze mnie? Co niby miałam osiągnąć? I wiecie - zaraz padnę. No nic... nie , nie mam siły nic więcej pisac. Naprawdę. I jeszcze mam jechać na ten Zachód. Ja się chyba zapłaczę. Na szczęscie mam włosy Indian bo popełniam samobójstwo bo to nie ma sensu. Panstwo też mam , ale matma? Czy ja musiałam być biologiem? anglistką? Doktorat robić? Jeszcze tylu ludzi zabić? Nie mogłam po prostu być matematyczką po matce, która się powiesiła? POWIESIŁA DLA DOBRA LUDZKOŚCI. Naprawdę. Nie - bo do mojej klasy chodziło DZIECKO NAUCZYCIELA BEZ OJCA. Ale ja miałam matkę SAMOBÓJCZYNIĘ - dlatego ten uczeń był lepszy. No to mu ustąpiłam - nie , jeszcze żle , skąd ja jestem, jak ja mam państwo - buch i samobójstwo. I następne. I nawet tyle. A ten zachód. Ale tam tylko Merkel i tyle. I ten mój brat. On kiedyś będzie miał proces ten Szekspir, ten ojciec też - jak oni ja wszyscy wykiwali. Bo ona mogła miec tę maturę i tyle jej mieli powiedzieć, że tam się stoi do matur - nic z tego ZA ROK i tyle. A nie że cały czas. ZA ROK SIĘ ZNOWU PRÓBUJE zdać. Tak miała zrobić, a ona po roku zaszła i tyle. I ten Kevin będzie jej płacił, ten jego ojciec też bo to jest coś jak Lord Jim i tyle. I wszystko na nią , ze przez nią - a co ona ich tam obchodziła. Koleżanki z klasy - no to inna klasa, okna w inną stronę. Do klasy tak go przypisali, tak chodził, żeby dostać rodowód. Jakie miał szanse. Też się nie da - za wiersze. No to z niemieckiego i tyle. Z angielskiego? przez nie poszła matura i dyrektor też. A dalej? :(

Słuchajcie sorry za przekleństwa - ja taka nie jestem, ale to że mi ograli Holandię w Polsce NIEWYBACZALNE NA ZAWSZE. I to taki CIUL a nie ojciec. Boże i tyle :( I weż się powies - takie rzeczy. I ten aparat... Boże - jaka ja byłam naiwna. Strasznie. Ale z jakiego ja jestem domu. I tyle. Kevin się nie dał , a ja tak, ale ja miałam brata lepszego ode mnie i babcię - on babcię powiesił, drugiej nie miał. A mój ojciec? A jego się dowiem. No dobra ale mój i tak gorszy - całość myślenia jaka wstrętan - OHYDNA!!! OBRZYDLIWA. I wiecie no mam nadzieję, że dostanę kredyt na mieszkanie bo nic innego mi nie zostaje, a tą miejscowościa się BRZYDZĘ I TYLE. No i koniec pieśni :(

Słuchajcie kto miał liczyć matmę - ja czy mój ojciec? Ja do 3 klasy wszystko sobie sama liczyłam. No trochę mi pomagali, ale niedużo i pózniej coraz mniej z tej matmy tylko liczby i liczby - wszystko bez sensu - co tu robić? W liceum już tylko medycyna i do liceum chodziłam rok i tyle. Po roku zmiana dyrka i następna w 2007 - na mnie , nie? Wiecie ja strasznie przeklinam już ale to bez sensu. Liczy się tylko Szekspir i to, że napisał te wiersze tak bez sensu. Ale jaki on był... i wiecie - ta anglistka - nic go nie doceniła i tyle. I zoabczcie ode mnie zostaje że poczytasz Szekspira i masz Szekspira więc jeśli anglistka na emeryturze nie umiała TYLE WYMYŚLIĆ to naprawdę żenująca baba i tyle. I to były wiersze o Szekspirze i jego dziełach. Naprawdę niezły pomysł. I on chciał za to rodowód. Nie to państwo. A jak go nie dostał to mu nie zostało nic tylko się puszczać. I to jest normalny instruktaż jak przezyć w holandii całe życie się puszczając. Ale teraz juz był jego koniec, ale znowu ja i jedziemy. Czemu oni mnie tak nienawidzili w tej Polsce? Matma i do banku, a tak? :(

Ten Kevin tam powinien stać z tymi babami i tyle. On też jako kurwa męska - do pedałow dobry i tyle. Ogrywać sobie pedalstwo i tyle. Coś podobnego... :( takiego miałam brata -ani matury. Zabił dziecko , matkę , babcie, ojca ... najgorsze to dziecko i jego matka. Wiecie czemu ta Merkel zaszła? Bo chciała mieć SZYBCIEJ MATURĘ. Bo powinna odejść i za rok. Nie - ona se zajdzie. TYLKO PO TO MIAŁA DZIECKO. I tak kombinowała i to wiedzieli, ale ten mój brat - będzie jej kasę oddawał bo w sumie zarabiała, ale była złą kurwą i tyle. Nie należy brac z niej przykładu i tyle. Dobra kurwa tak nie kończy. Była nieprofejonalna a na dodatek - z brygidek - nie ceniła rodowodu na włosy łonowe. Olała TAKI RODOWÓD i tak sie powiesiła bo te stwierdziły - matko z zakonu iść i NAWET RODDOWODu. Żeby nie było, ze chciała dziecka - a z dzieckiem się ułozy. O matko - co sie ułoży, jak? I wiecie ochrzcić miały w szpitalu - zaczęło sie dusić , umarło. To wszystko jest wina pielęgniarek - noworodek sie dusi, nalezy polać głowkę wodą i tyle. To wszystko. I tak dziecko zmarnowały i tyle mądrego zrobiły. Zadusiło się z płaczu i koniec. Normalne dziecko :(

I widzicie taka sama jak matka - nic innego. A nazwana nie przez matkę tylko przez pielęgniarki tak żeby miała literkę R W IMIENIU i żeby do piekła poszła bo tak i juz. I nazwały ją niby dobrze - NA NIĄ wiecie. Imieniem napuszczona na matkę - przez to ta matka nie miała na nia żadnych szans i tyle. A nazwałyby ja MINIMALNIE inaczej i by była normalna , a tak nie i tyle :(

I mnie się WYDAJE - ale nie wiem na pewno - że ta matka tej Merkel podpisała CYROGRAF. A ta matka mojej matki tez. Ja się tam do niej nie przyznaję wiecie. Do matki tak do niej nie. Bo matka miała dużo włosów, a ona? I wiecie oni mnie chcieli ratowac tu ale zostawała mi matma z ksiązek po tym samobójstwie nauczycielki i ratowali mnie włosami - ale żle bo INDIAN i bym mogła być - tylko z państwami. Ja do głowy dostawałam z tych włosów i jeszcze oblazły mnie WSZY. Z nich i tyle. A póżniej? Nic mi nie zostawało. Po prostu nie miałam matmy. Z książek. No i ona tak myślała, że z ksiązek mi została, a ja w sumie miałam z włosów Indian - choć przez głupotę rodziców nie uznane i dalej co? A nie wiem - no to w liceum z książek i tyle. Ale z książek to zawsze można mieć i tyle. Nie zawsze się dowiem. A no to hmmm... to wtedy głód i tyle :(

Ta Merkel jest ratowana bo te kurwy żle stoją pod tym Goethem. Niczym się nie łudźcie - one po prostu źle stoją. Na maturę stoją - po maturę i tyle. I mogą tam stać rok - teraz zaczyna się sezon. Wszyscy je znają - codziennie dniówka i tyle. Wystoja to wystoją i tyle. Ja tylko Pan Bóg ratuje tę Merkel - jak mnie i tyle. :( A ja wiecie - to też się mieli zastanowić bo ja jestem PRACA STAŁA Z RODZINY BEZ SZKOŁY - takie coś. Ale jak SZKOŁA OBOWIAZKOWA to praca stała z matmy - o tym się nie mówi i tyle. No i takie coś mi zrobili. A rodzina? Dwa chemiki. Ale jakie? Na rodzinę bez matmy. A po co w chemii matma. No jak to po co -zeby mieć co żreć. Bez matmy nie ma co żreć. Ci ludzie to psychole - żyjcie sobie z takimi. Dziękuję bardzo - 35 lat do dupy bo nie rozumieją jak ważna jest matma. Jest ważniejsza niż medycyna - naprawdę. Każdy wie że Pan jezus był 1 a Apostłów 12. i tyle. Nie jest najważniejsza? A ile było chlebów i ryb do podzielenia? Ile dni pościł, ile dni leżał w grobie, ile wisiał na krzyżu. Bo co jest najważniejsze w Bibli? LICZBY. Nawet cała KSIĘGA LICZB jest. Nie ma niczego wazniejszego niż liczby. I tyle. Tylko trzeba uważać żeby nie zgłupieć i tyle.

Ja napisze ksiązkę o tej Merkel wiecie - na kurwy napiszę książkę. A ten mój Kevinek - dzidziuś mój mały czy on nie powiesił dyrektorki w podstawówce? Taki mały liczykrupek i za babcią się powiesiła, żeby sprawdzić gdzie jest. A pózniej w liceum coś mu się stało - nie umiał liczyć i tyle. Z samobójstwa dyrektorki szkoły. I tak liczył, matematyk mały, może zostanie dyrektorem myślały? Po babci matematyk? Kto wie? A tu się dyrektorka szkoły straciła. No wiecie co - aaach szkoda gadać. On sie miał nie dać do tego Goethego ten Kevinek. No cóz... takie życie. Mnie spotkało to samo. I z samobójstwem dyrektorki do Staszica - wiecie co - ja po prostu przeżyłam. Nie obraźcie się ale nasrane w głowie to mało. A ta matka nienawidziła tego Kevinka chyba wiecie - ciekawe co ty będziesz żreć i tyle :( Ty cymbale. Ale matmę miał od siebie i miał tę matmę tak szanować, tak szanować jak tę babcię i ojca też choć oszalał, ale babcia miała żyć, przykro mi bardzo. Na szczęście dyrektorka się powiesiła bo po mnie w tym liceum. A JA CHCIAŁAM IŚĆ DO LICEUM - naprawdę :( W OGÓLE i tyle :(

Na początku te koleżanki nie życzyły źle Kevinkowi - wcale - ale coś nie tak. A po roku zmiana dyrektora i co? No ale to już dał listy babie z anglika. PO CO? Bo chciał za to dostać rodowód. Nie pasowało. Pasowało - ze Szekspira. Za Goethego - mówiły mu. Nie. Za Szekspira. A ta matka wiecie - też nic z tego. I postawił Z MATKI na nauczycielke i zrobił żle i tyle. I wiecie - ja też postawiłam na nauczycielke, że miała Grecję - anglistka - Grecję miała - bo od niej nie było Szkekspira. No ale była Grecja i też tak można. Bo nie filolog. I ja właśnie tak myślałam. Czy to żle? Co to - nie anglistka? Bez przesady. :(

Reszty nie napiszę bo STRASZNA. i tyle :( Wszystkiego dobrego. Siostra Kevinka.

Jedyne co miałam mieć w życiu to matma i mam prace i rodzinę i wszystko gra. NIE ZA BABCIĘ NIE DOSTANĘ NICZEGO. No wiecie... żeby to była moja rodzina... nie wiem. To mieli mi to powiedzieć w domu - szanuj se matmę bo masz swoją i to bardzo dobrze , nie daj sie zajechać ZADNEJ NAUCZYCIELCE bo bedziesz liczyć jak ciemniara, pracy nie dostaniesz, niczego. I TO SĄ CHEMICY WYKSZTAŁCENI ZDANIEM MOJEGO OJCA. No to mieli mieć CHOCIAŻ niemiecką maturę jak mi dobrze życzył. Nie ośmieszajcie się. Naprawdę :(

Wiecie ja imię i nazwisko musze zmieniac bo zdaniem babci ojciec jest wykształcony. Nie - po studiach i tyle. A to nic nie znaczy. Ale pasowały i stała praca też. Z WYKSZTAŁCENIA??? To se mieli biografię napisać i tyle. Z wykształcenia oni mieli matmę - to są żenujący ludzie. Naprawdę. Bo szkoła jest najwazniejsza. Nie - rodzina. A ich też i TROCHĘ ZAINTERESOWANIA MOJEJ MATKI PRABABCIĄ - jej babcią - i by miała paszpoert brytyjski CHOĆ PO CO? PO CO JEJ ON? Se miała iść po amerykański. Profesor się powiesił przez taki układ i tyle. Tego nie umiała wymyślić, ale człowieka zajechać to tak. Z babcią się nie umiała dogadać ale ona miała rodzinę. Ona miała rodzinę - z niej wszyscy będą ZE ŚMIECHU LALI, ale rodzina - jedno kłamstwo, hipokryzja, ale ona i jej rodzina. Zeby z chałupy nie wylecieć. Bo chałupę to ona miała i ma, ale rodzina to niech normalnych ludzi nie ośmiesza i sie nie kompromituje do cna. Slub kościelny i rozwaloną chałupę , którą wyremontowała. A reszta z dzieci i co dalej? Ona im dowali? Jak? KRZYWYM ZĘBEM jej powiedzą? A ona mi powie, że ja ani tym. No nie muszę bo swoje mam proste, matmy przecież mogłam uczyć. Nie - zas nie na pewno bo ciotka uczy chemii bez matmy i Boże co by to było gdybym ja matmy uczyła. No i tak poleciały 2 babki w szkole i tyle. NA SZCŻESCIE druga dyrektorka bo po mnie... weżcie se i żyjcie z taką rodziną. Wszystkiego dobrego i POWODZENIA.

Patrzcie jakich ja miałam rodziców w tej POLSCE NIEMIECKIEJ już na szczęscie dla mnie powoli coraz bardziej - wszystko ode mnie, ale do szkoły bez majtek, zero , nierób, wiecie kto ja dla nich jestem? WYUZDANA KURWA, HIPOKRYYTKA ZAKŁAMANA, GÓWNO NIE NADAJĄCE SIĘ DO NICZEGO bo oni są wykształceni a ja nie - matce nie pasuje praca stałą - całe życie jej nie pasowała przez to dzieci wzięła, ale ona jest wykształcona, ona nawet matury nie ma - nie pasuje jej. I tyle. Ona jest JEBNIETA. Kiedy sie zrobiła tą królową Boną to nie wiem, ale ja nigdy nie byłam Barbara Radziwiłowna - ja jestem CAŁKOWICIE nią zajechana, NAWET MEISZKANIA, paszport amerykański to se w duipę wsadzcie - to tylko papier - ja miałam mieć WŁOSY INDIAN i by było dobrze, a tak se wszystko wsadzcie w dupę, a cały Staszic tez i tyle. jedynie, ze nie powiesiłam się bo taka jestem AMERYKANKA i tyle. I se róbcie co chcecie - Amerykanie... :(