Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska popopopop

biedny misiek siedzi w domu

Polecane posty

Gość miska popopopop

mój chłopak jest po wypadku od prawie tygodnia nie wychodził z domu ( problemy z nogami ) niby przychodzą do niego koledzy i troche siedzą. gramy w gry i tak dalej ja mam 19 a on 18 lat. Jak mu urozmaicić czas co z nim robic ?

Gość Angelina lina
bzykać i bzykać tylko tyle można dla niego zrobić po prostu go bzykać, obciągać mu itp

Gość miska popopopop
seks już uprawialiśmy 🌻

Gość Angelina lina
ale z uwagi na to że nie ma nic ciekawszego i przyjemniejszego niż seks to bzykaj go bo to leczy

Gość miska popopopop
seks odpada

Gość jajajajajajajaon
obciągać i na nic się nie oglądać!

Gość miska popopopop
i ile można nawet jakby mógł to przez cały dzien ? wszystko go boli bo wypadł z auta przed przednia szybe

Gość ltk4otl4kro
a co ty mu rozrywek szukasz heh ja mialam powazna operacje kregoslupa 8 mc lezalam prawie nie wstajac i nikt jakos mi rozrywek nie zapewnial no ba nawet znajomi sie znudzili przyschodzeniem heh a faceta nie mialam

Gość miska popopopop
no dobrze a jakieś inne propozycje bo wychodzi na to że mam mu robić cały dzien ? oglądanie filmów odpada

Gość miska popopopop
kocham go jestesmy razem od prawie 4 lat i chce aby nie siedział cały czas sam jednak czuję że gdy rozmawiamy lub probujemy dojść do komputera to go strasznie rusza ze jestem mu potrzebna zawsze był samodzielny ltk4otl4kro- nie zazdroszcze znajomych.

Gość Angelina lina
to skoro go wszystko boli to zostaw go w spokoju

Gość ltk4otl4kro
daj mu laptopa podstaww kilka ksiaze i wpadaj w odwiedziny jestem 1000% pewna ze on by nie myslal nad rozrywkami dla ciebie;)

Gość miska popopopop
no tak ale przecież nie może leżec cały dzien i myslec o jak mnie boli. Bo jednak nie chce zeby sie czuł samotny

Gość miska popopopop
no własciwie zawsze gdy jestem chora choć wiadomo to nie to samo przychodzi z ściągniętym filmem, nie , jestem całkowicie pewna ze jednak by przychodził :)

Gość miska popopopop
laptop no ok ale co z tego przecież juz tyle fimów oglądał w tyle rzeczy grał że nawet tego nie zlicze, po prostu to nie ten typ co czyta ksiazki najlepiej jak bym przyniosła do jego pokoju auto i narzedzia :D jednak to jest nie możliwe

Gość ltk4otl4kro
dziewczyno misiek zaglaskany poszuka sobie innej misi pewne masz mniej niz 20 lat;)

Gość Angelina lina
najlepsza terapia to gdy ukochana osoba siedzi i trzyma za rękę chorą osobę i z nią rozmawia troszkę. takie trzymanie za rękę i gładzenie po czole jest najczulszą pieszczotą i pomaga

Gość miska popopopop
ltk4otl4kro - ty wredoto to że toba sie nikt nie przejmował nie znaczy że wszytscy muszą być obojętni. tak mam 19 lat i mniej zdartą psychikę od ciebie.

Gość miska popopopop
Angelina lina- dziekuje :) masz racje najlepiej jest dać komuś oparcie i bezpieczeństwo :D

Gość ltk4otl4kro
BOZE dziewczyno nie mowie o nieprzejmowaniu ale nie przesadzaniu da sobie chlopak rade;)

Gość aaaaarwena
litosci, tylek tezcmu podcierasz? to jest DOROSLY czlowiek, jesli nie umie sam ze soba wytrzymac a ty mu tak nadskakujesz(i co z tego ze chory?) to nie zazdroszcze zwiazku :(

Gość miska popopopop
jesteście nienormalni. tak sam nawet do toalety nie pojdzie podcierać sie podciera co robi z takim wysiłkiem że czesto podróż do toalety konczy sie wymiotami. nie znacie sie ledwo co porusza sie po swoim pokoju. on chce zebym do niego przychodziła ja też czuje ze jestem mu potrzebna bo tak to dorosły facet ale np jego siostra czy mama go nie wykąpie tylko ja bo sam nie da rady ze wszytskim. zapytałam grzecznie jak mam z nim spedzac czas bo dotychczasowe zajecia nie wchodzą w gre a tutaj widzę osoby które niestety nie rozumieją jak to jest być z kimś blisko...

Gość ltk4otl4kro
tak jestesmy opsychiczni;P

Gość miska popopopop
ltk4otl4kro- w porządku ale uwierz że nie przesadzam po prostu przychodze do niego i daje odsapnąć trochę jego mamie która co chwile przekłada mu noge mierzy temp. to nie jest tak ze sama sie wpraszam czy narzucam. wiem ze beze mnie było by mu znacznie cieżej i jezeli ma moja pomoc mu ulżyć to będę mu nawet ten tyłęk podcierałą jak bedzie trzeba bo wiem ze zrobił by to samo. zapytałam tylko o zajecia a ty odpowiedziałaś ze z toba nikt nie siedział współczuję jednak twoje żale w żaden sposób nie tyczą sie tematu tak samo jak zarzucanie mi że przesadzam.

Gość miska popopopop
aaaaarwena - mam nadzieje że w jakiś sposób przedstawiłam ci sytuacje, on nie jest po normalnym wypadku gdzie ma złamaną noge po prostu boli go dosłownie wszytsko wszedzie ma krwiaki i za bardzo chodzić nie może więc nie naprzykrzam mu sie.

Gość miska popopopop
tak hobby to jazda na motorach, cały czas sie tylko temu poswiecał. w gry gramy:)