Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liberalna europejka

Wg mnie kazdy, niezalenie od zarobkow,powinien placic podatek w tej samej kwocie

Polecane posty

Gość Liberalna europejka

Obojetnie czy nie zarabia sie nic czy miliony. Kazdy tak samo korzysta z chodnikow, parkow - niech kazdy placi tyle samo

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czyli wyliczyli by średnią, np. srednia krajowa to coś około 3500 koła. Każy średnio tyle zarabia. I co chciałabyś płacić podatek w wysokosci 665zł????????????????????? A ci co zarabiają minimalną 950 zł i mieli by placić podatek 665zł. Ales madrze wykombinowała.

Gość jak tak samo ja u lekarza była
m ostatnio 10 lat temu - dlaczego więc co miesiąc muszę taką samą składkę płacić? ...albo dojazdy, ja mam dom w centrum i nie niszczę dróg, nie zanieczyszczam środowiska spalinami...dlaczego mam płacić tyle samo co ci, którzy na zadupiu mieszkają i dziennie po 100km robią?

Gość jesteście czyści czy nie
to by było niesprawiedliwe i niemoralne

powinno być tak jak jest, że każdy odprowadza podatki, np. w wysokosci 5% pensji..

Gość sj;kfs
właśnie że nie tak samo korzysta, korzysta więcej bo ma więcej kasy, więcej konsumuje, co za tym idzie bardziej zanieczyszcza srodowisko

Edyciak zgadzam się z toba, każdy powinien płacić określony procent od swoich dochodów

Gość bla bla bleeeh
nie może tak być bo musieliby zacząć od uśredniania zarobków, teraz jest za duża przepaść np. między szeregowym pracownikiem a prezesem