Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyimaginowany666

Urok MIłosny - Wrocław - proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Wyimaginowany666

Witam, Szukam osoby która zna się i umie skutecznie rzucić urok miłosny. Sytuacja jest beznadziejna. Bardzo proszę forumowiczów o uszanowanie mojej prośby i nie obrażanie mnie. Zaznaczę od razu, że jestem wyczulony na oszustwa. W internecie roi się od informacji o Lilith Black Moon, czy innych szarlatankach, które z urokami nie mają nic wspólnego. Bardzo proszę o pomoc.

Gość Wyimaginowany666
Naprawde nikt nie jest w stanie pomoc? Nie macie zadnych informacji dotyczacych kogos o nadprzyrodzonych zdolnosciach z Wroclawia i okolic? Proszę o powagę. Pozdrawiam

z całą powagą przestrzegam cię przed motaniem siew takie sprawy jak uroki czy zaklęcia . Nie masz pojęcia jaki rachunek wystawią ci siły o których pmoc prosisz .

Gość czarymarypstiskierka
nic ci nie pomoze jesli js kochasz to ja szanuj a zostanie ci wynagrodzone

Gość Wyimaginowany123
Z całym szacunkiem, ale jestem dorosłym facetem. To nie czas na umoralnienia. Zdaję sobie sprawę ze wszyskiego, dlatego ignoranckich odpowiedzi nie wnoszących nic do tematu serdecznie i z całym szacunkiem podziękuję. Wracając jednak do meritum: Gdzie szukać dobrego eksperta? Gdzie jest osoba, która potrafi pomóc. Bardzo proszę o odpowiedzi które wniosą coś do tematu. Pozdrawiam.

Gość szeptuszka
z uroków to polecam urok osobisty. żaden inny nie da prawdziwej miłości, co najwyżej chore uwiązanie i jak już ktoś wspomniał wysoki rachunek od sił wyższych. Popytaj na forach ezoterycznych, tam Ci pomogą.

Gość banzai
witam :) moglby pan opisac po krotce sytuacje wymagajaca naprawy na mailu xigriss@gazeta.pl ?

Gość nie ma czegoś takiego
tempa kobieto 🖐️

Gość idz sie leczyc
i to szybko. jeszcze troche i glowa bedzie sie nadawala jedynie do amputacji.

Gość rob zombiee
i jak zadziałałeś coś? o co dokładnie chodziło by do tego się uciekać?? jak jej się odwidziało czy do innego to sorry winnetou,ale nie zmusisz kogoś by coś poczuła,chemię itd

Gość maluje wlosy co miesiac
ja znam jedna babke mnie pomogla..podaj namiar na siebie napisze Ci e mail

Ale powiedzcie mi, po co wam to? Dlaczego chcecie odbierać innym ich wolną wolę? Zależy wam na sztucznym podtrzymywaniu związku? Takiej nieprawdziwej miłości? Rzucając na kogoś urok nie myślicie o tej osobie a o was. To egoizm w najczystszej postaci.

Gość do tej do maluje wlosy
co miesiąc, napisz w czym pomogła i jak to się stało????

Gość maluje wlosy co miesiac
ja uciekam na obiadek -) autorze jek cos to napisz do mnie .dam Ci namiar na ta babke.poprostuja8@o2.pl

Gość Jan Gałuszka
Witam, nazywam się Jan Gałuszka, rzucaniem i zdejmowaniem klątw i uroków zajmuję się od 1987 roku, Kiedyś robiłem to tylko po to żeby zarobić lecz teraz dochodzi do tego misja niesienia pomocy innym. Jeżeli masz problem z osobą która nie daje ci żyć, jeżeli twoja ukochana cię zostawiła, ja mogę ci pomóc. Pomyśl i przyjmij pomocną rękę. Proszę się zgłaszać na ten e-mail : janklatwyiuroki@gmail.com

Gość gość
Ja zamawialam na tej stronie - http://magicznerytualy.pl i jestem w 100% zadowolona z efektow. Nie trzeba było długo czekać, facet do mnie wrócił.

Gość gość
Osobiście korzystałam z rytualistki o adresie mailowym urokmilosny@wp.pl , chłopak powrócił w ciągu kilku tygodni.

Gość gość
Dziewczyny nie słuchajcie innych, mnie udało się odzyskać chłopaka i rytuał odprawiałam samodzielnie. Zadziałał po 6 tygodniach. Jestem mega szczęśliwa, on teraz nie widzi świata poza mną. Mogę Wam opisać jak to zrobiłam, jakby co zostawiam kontakt monia-gruszecka@tlen.pl pozdrowionka i nie załamujcie się:)

Gość gość
Ciepriałam ogromnie po rozstaniu i zaryzykowałam, spróbowałam magii. Pomogło po 3 miesiącach, mój facet wrócił. Jakby ktoś chciał kontakt, korzystałam z http://magia-anielska.pl

Gość olka

Dla zainteresowanych polecam forum urokimilosne.fora.pl  z opiniami na temat rytualistów.