Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamuję się powoli

moje dziecko jest niegrzeczne w przedszkolu

Polecane posty

Gość załamuję się powoli

mam 5-latka, dzisiaj babcia odbierała go z przedszkola i pani jej powiedziała, że musi ze mną rozmawiać bo dziecko nie ma w ogóle dyscypliny, wierzę jej w to, on mnie słucha ale dziadkowie pozwalają mu na bardzo wiele i praktycznie niczego od niego nie wymagają, ja już z nimi wielokrotnie rozmawiałam ale bez skutku, oni są mi potrzebni bo to oni mogą odbierać dziecko kiedy ja jestem w pracy i jak ja z nimi zacznę na noże iść to wiem, że mi powiedzą, że w takim razie mam się martwić co z nim zrobię sama skoro ja jestem taka niewdzięczna. Błędne koło. Dzisiaj jest zebranie rodziców, pani będzie jechać po mnie (jest bardzo nerwowa i głośna, nie przejmuje się też, że przy innych w dość ostry sposób zwraca innym uwagę). Na pewno ma sporo racji, dziecko miało teraz wakacje, przedszkole zamknięte było i dziecko było z dziadkami, ja będę oczywiście z nim pracować nad zachowaniem ale w chwili obecnej mam dosyć. Aż się boję iść na to zebranie bo wiem co będzie. Dziecko w naszym domu zachowuje się ok, kiedy go o coś poproszę robi to bez problemu, ładnie się zwraca, "dziękuję, proszę, przepraszam" itd. ale co mu się tam dzieje tego nie wiem.

Gość truturtu
Idź przez zebraniem do Pani i niech Ci wyjaśni w czym rzecz. Wtedy podczas zebrania wstrzymie się od złośliwości przy wszystkich...

Gość lubiehamt
Moja córa zaczyna mnie słuchać. Problem leżał po mojej stronie. Brakowało mi cierpliwości i reagowałam złością Pomogli mi Ascendohttp://ascendo.pl/dlarodziny2.html

Gość gość
Piszesz, że pani jest nerwowa i głośna, żle zachowuje się na zebraniu. Może to pani przedszkolanka jest problemem a nie dziecko.