Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madlene-90

Dramat na glowie! pomozcie prosze!

Polecane posty

Hej, mam taki problem. Od okolo 3 lat regularnie farbuje wlosy ( co ok miesiac- dwa) na rudy kolor. Ale ostatnio sie znudzilam i kupilam wczoraj farbe z garniera (z amoniakiem) odcien blond liczac ze mi wyjdzie jakis jasny braz.Dodam ze ten rudy ktory mialam byl jasny, rozjasniony przez slonce. POfarbowalam wczoraj wlosy, i o zgrozo! wyszedl mi jakis ciemny brazowy kolor o chlodnym odcieniu, w ktorym przy moim kolorze skory czuje sie jak smierc! Chcialabym to jak najszybciej zmienic, ale boje sie farbowac ponownie wlosy ze wzgledu na to ze moje wlosy sa bardzo cienkie, delikatne i rzadkie.NJie wiem co robic, prosze pomozcie mi! Kupilam farbe z garniera "czerwien miedziana". Czy jesli naloze ja dzisiaj nadam swoim wlosom cieplego odcienia ? I czy taki farbwoanie dzien po dniu nie sprawi ze bede gubic wlosy garsciami?

Gość skoro masz zniszczone włosy
to chyba logiczne że bez sensu jest je katować 2 farbami po rząd....włosy po lecie i tak są przesuszone na Twoim miejscu albo póbowałabym zmyć trochę farbę myjąc codziennie włosy szamponem przeciwłupueżowym (on ściaga barwnik) rozjaśnią się trochę albo ewentualnei użyć szamponetki, bez amoniaku i bez wody utlenionej nie bardzo wiem jaki kolor chciałaś uzyskać