Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VILA.se

WYPADAJACE WŁOSY PO KOLORYZACJI!

Polecane posty

Gość VILA.se

witam wszystkich mam problem bo wczoraj poszłam pierwszy raz do fryzjera w szwecji, zawsze chodziłam w PL ale sie przeprowadzilismi i nie miałam wyboru zawsze farbuje na blond ale nie całosciowo tylko wyciagane pasma zawijane w sreberka (sory za jezyk laika :P ) no i chciałam zrobic odrosty wiec oni mi zrobili tak ze efekt wyszedł nast.: odrosty rozjasnione, wiec myslalam ze moze dlatego ze nie chcieli niszyc włoscu i trata tata a tu rano myje głowe i karsciami wypadaja włosy 8O przeraziłam sie myje głwe codziennie wiec mam nadzieje ze jutro juz nie bedzie takich kłębów bo chyba w rezultacie byłabym łysa nie wiem co robic nie wiem co oni mi zrobili myslalam ze moze uzyli farby nie rozjasniacza i ze dlatego odrosty nie sa tak w 100%pokryte ale te wypadajace włosy to ja nawet po rozjasniaczu tak nie miałam

Gość wloswplynie
generalnie niby do 120wlosow codziennie jest norma. ale jesli wczesniej tak nie bylo to to na pewno efekt rozjasniania. moze kup jakas odzwyke silnie nawilizajaca?

Gość VILA.se
tak tylko ze silnie nawilzajaca pomogłaby gdyby one sie łamały a one całe sypadaja długiee myje czesze i wyciagaam długasyy

oj...... a wiesz ilu procentowego rozjasniacza w farbie uzyli( wody utlenionej) i jaki czas trzymali na wlosach? ( ja rozjasniam 15 lat wlosy.....napisz to ci powiem co sie dzieje,...