Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjhllk

Wcale nie trzeba być pięknym,żeby być szczęśliwym,być w związku itp

Polecane posty

Gość fjhllk

JEstem tego żywym przykładem.Nie chcę,żeby zabrzmiało to narcystycznie,bo tego nie cierpię,ale faktem jest,że ludzie uważają mnie za śliczną.A mimo to jestem sama,nigdy nie miałam faceta,straciłam już mnóstwo koleżanek i przyjaciółek przez to,ze były o mnie zazdrosne,nawet moja siostra mi wykręca numery :O I po co komu uroda?Znam mnóstwo paskudnych,szczęśliwych ludzi

Gość Donata000
widocznie masz spaczony gust pokaż fote

Gość ja tez jestem zajebiscie ładna
i co z tego??? przez moją matke czuje sie jak gowno,mam wrazenie,ze na nikogo nie zasluguje a kazdego faceta odrzucam .. rózni są ludzie,każdy ma praow do miłości,nawet ludzie brzydsi.. nie widzę w tym nic nadzywczajnego .

a kto powiedział że trzeba być pięknym? miłość i uroda nie ida parze - całe szczęście 🖐️

Gość fjhllk
Donata,a czy ja napisałam gdzieś,że UWAŻAM,że jestem piękna?Napisałam,że ludzie mnie za taka uważają,to jest bardziej miarodajne niż moja opinia. Bardzo często czytam tu topiki w stylu:jestem brzydka,przegrałam życia,nikt mnie nigdy nie zechce,nie chce mi się żyć. Mi też sie nie chce i co z tego,ze nie jestem brzydka

Gość fjhllk
W mom przypadku tylko szkodzi na kontakty z innymi dziewczynami.Chyba sie zbrzydzę :O

Gość bańka aa
co z urody jak ma sie zjebany charakter.. i prze dziwna wizje swiata. nic naprawde nic nie pomoze..;/

Gość Donata000
"ludzie mnie za taka uważają" jak moja koleżanka się spytała mnie czy jest ładna nie miałam serca zaprzeczyć "ze nie jestem brzydka" czyli się uważasz za ładną prawdę powiedziawszy może nie chodzi o twój szkaradny pyska ale o twój paskudny charakter