Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka z krakowa

czy waszym zdaniem jestem ladną mamusią?

Polecane posty

solarium? wypraszam sobie;) a jesli chodzi o Lady Love to napisałam jej tylko,że Mamuska ze zdjecia jest ładniejsza no i zleciały się podobne jej brzydotki,żeby bronic honoru paszteciar;) ech...fajnie tu;) w realu brzydule zazdroszczą skrycie...tu maja pole do popisu

niunia, ale ja Ciebie nie wyzywam, wiec skończ nie potrafisz normalnie pisać? to won do specjalisty umiem liczyć, i wiem że to był podszyw, chodziło mi o to że nikt Ci nie odp a Ty dalej swoje i nie wyzywaj innych od paskud skoro samej Ci do tego daleko.... tak ze trzy kilo tapety i dwie godz. na solarium i nie najeżaj się tak - to tylko forum

Gość umami
Obie jesteście brzydkie i głupie, taka prawda. Założę się, że wykształcenie macie żadne i wychowywałyście się w rodzinach pełnych chamów i prostaków.

może ma jakiś problem, z samoakceptacją innych :D macie tak różne typy urody, że nie można Was porównywać :O obie ładne, tylko z naturalnością trochę inne poziomy :D

Gość adam332
bardzo ładna kobieta .

Gość brookie sory ale mając taki
haha zazdrosne? :D Czego niby mamy ci zazdrościć pustaku? Brzydkiego ryja pod pomarańczową tapetą? Oj nie chciałabym wyglądać tak jak ty, musiałabym chyba z workiem na głowie chodzić :o

Gość mimilkaM
Jak czytam te komentarze to az sie niedobrze robi. Dziewczyny, czy wy jestescie normalne? Kazdy jest ładny na swój sposób. Wszystkie 3 dziewczyny o ktorych mowa mają inną urodę, ale zadna z nich nie jest brzydka. Nie rozumiem co wam daje to obrazanie sie nawzajem, wydaje mi sie , że wasza uroda lub jej brak to mimimalny problem w porównaniu do tego ze macie pusto w głowie!!! Pozdrawiam mądre dziewczyny, znające swoją wartość.

Gość adolf hustler
kobieta ładna szkoda tylko ,że ktoś jej fotke zapierdolił

Gość valdiii2
ładna i młoda kobieta

Gość umami
PROBLEM Z SAMOAKCEPTACJA INNYCH - czy Ty debilko widzisz co piszesz? Albo samoakceptacja (czyli siebie) albo akceptacja innych. Ja pierdole, do szkoły oślice.

Gość karol31z
mi się podobasz jajo kobieta . Dziecko ma fajną mamusie

Gość gukolo
bardzo ładnie wyglądasz ale wystawiajac zdjecie publicznie licz sie z chamstwem i zboczencami

umami wiem co to kurwa samoakceptacja. nie zrozumiałeś kretynie więc milcz. ale wyjaśnię: problem z tym, że inni się SAMOakceptują 🖐️

Gość dghgshffds
17:19 pijany kjójićek wiem co to k**wa samoakceptacja lol, delikatny z niej kwiatuszek :D taka ladna a tak klnie, a juz mialam dobre zdanie o niej, oh well ;/

Gość daniel33
chciałbym mieć taką mame

Gość asdasddsdfdffdfdfdfsdasasdasd
natalia kukulska :P

'taka ladna a tak klnie' czyli prawo do przeklinania i wszelakich obelg mają tylko brzydkie dziewczyny? 😭 :O

Gość moim zdaniem to daje ci
4/10