Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna464

czekanie na wiadmość

Polecane posty

Witam Wszystkich :) Ostatnio dowiedziałam się, że podobam się jednemu facetowi. Moja koleżanka dowiedziała się tego od niego przez przypadek. Zastanawia mnie to jednak, bo nie dostałam od niego żednej wiadomości, tj. np sms, mail. Dziwi mnie dlaczego? Myślicie, że się wstydzi? Jak mam wziąść inicjatywe skoro sama znam go tylko z widzenia? Proszę o pomoc :)

Jeśli już, to wziąć a dokładnie: przejąć :-o Po drugie: a dlaczego masz coś robić w tym kierunku?

Gość tak tak wiemy
"Witam Wszystkich Ostatnio dowiedziałam się, że podobam się jednemu facetowi. Moja koleżanka dowiedziała się tego od niego przez przypadek. Zastanawia mnie to jednak, bo nie dostałam od niego żednej wiadomości, tj. np sms, mail. Dziwi mnie dlaczego? Myślicie, że się wstydzi? Jak mam wziąść inicjatywe skoro sama znam go tylko z widzenia? Proszę o pomoc" a on ci sie podoba?

Sory, 2 razy mi sie wysłała ta wiadomość :D Jak już napisałam "wydaje się fajnym facetem" :)

Gość tak tak wiemy
bo jak TAK to chłopak zauwazył ze on cie sie podoba i probuje cie zachecic... jeśli NIE to cos mu sie pojebało albo sam chce abys na niego zwróciła uwage.... tak czy inaczej mu sie udało i teraz sama musisz skumac co i jak...

Nie, nie mógł nic zauważyć bo widziałam go może kilka razy i samo dowiedziałam sie o tym niedawno. Wiec chyba ta druga opcja :D

Gość tak tak wiemy
po za tym powiem ci ze zwiazki załatwiane przez kolezanki nigdy sie nie udaja...wiem z własnego doswiadczenia... "dobrymi checiami piekło jest wybrukowane" ja takie piekło własnie przeszłam...

Wiem, ale to nie koleżanka mi załatwiała. Po prostu byli gdzies na imprezie i on sie jej wygadał. Ona mi to tylko powtórzyła :)

Gość tak tak wiemy
"Nie, nie mógł nic zauważyć bo widziałam go może kilka razy i samo dowiedziałam sie o tym niedawno. Wiec chyba ta druga opcja" no i co z tego... pytanie czy tobie sie podoba? bo juak nie to wiadomo ze z litosci badz tylko i wyłacznie dlatego ze MU SIE podobasz z nim nie bedziesz ...prawda?

Mówie, że fajny facet się wydaje. Nie chodzi mi od razu o bycie razem. Tylko o to, że jak tak powiedział to powinien sie odezwać, ale wydaje mi sie że sie boi, wstydzi się. A on nie może liczyć na to że ja się pierwsza odezwe, bo on nie ma pojęcia, że ja się dowiedziałam o tym co on powiedział. A zreszta nie mam nawet do niego kontaktu :D

Gość tak tak wiemy
"Mówie, że fajny facet się wydaje. Nie chodzi mi od razu o bycie razem. Tylko o to, że jak tak powiedział to powinien sie odezwać, ale wydaje mi sie że sie boi, wstydzi się. " to ty sie pewnie boisz wstydzisz a nie on... "A on nie może liczyć na to że ja się pierwsza odezwe, bo on nie ma pojęcia, że ja się dowiedziałam o tym co on powiedział. " to ty liczysz na to ze sie pierwszy odezwie skoro stwerdził zes ładna... prawda jest taka ze moł tylk9o i wyłacznie stwerdzxic fakt ze jestes ładna i nic wiecej .... tak jak samochod czy cos...ale dopiero cos co poeriwe serce merzczyzny spowoduje ze bedzie tragnał to miec i bedzie dazyl do tego...ty "tym czyms" nie jestes skor zamilk i tylko sterdził fakt... nie wiesz jak to znimi jest...jak kochaja dażą do rozmowy do spotkan do poznania a nie zalatwiaja sprawy przez koelzanki :/ :o A zreszta nie mam nawet do niego kontaktu"

Gość tak tak wiemy
no.... nie ma to jak intrygi jebanych swate3k ...

Pijany nie był :D Ja myśle, że on nie rozważa tego czy powiedziała czy nie:) Jeszcze trochę poczekam i może się odezwe albo gdzieś się spotkamy. Zobaczymy, czas pokaże. Chociaż nie ukrywam, że wolałabym jak by to on pierwszy napisał wiadomość.

Gość tak tak wiemy
jak mu sie naprawde podobasz to napisze jak nie napisze to baaaa...masz odpowiedz ;) stwerdził fakt jak kazdy inny i kazdy nastepny :)

Racja, tylko ze spotkaniem tez nie jest łatwo, bo się widzimy na ulicy tak o przelotem. No ale dobra, poczekamy zobaczymy :)