Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuba94

Poważny Problem

Polecane posty

Gość kuba94

witam was!mam 17 lat i chodzę do 2klasy technikum, mam bardzo dużo problemów i proszę was bardzo o pomoc! zacznę od rodziny. mieszkam ze starymi, jestem jedynakiem, starzy mnie poniżają na każdym kroku mam ich dosyć, ojciec jest bezrobotnym alkoholikiem a matka sklepową, awantury robią co dzień już parę razy sąsiedzi dzwonili na policje ale to nie pomogło. Mam przez nich rownież problemy w szkole, rozchodzi się o to że warónków do nauki nie mam do technikum ledwo się dostałem ,a pierwszą klase jakoś na dwójach zdałem. nie wiem jak to będzie dalej. W gimnazjum połowe lekcji opóściłem bo byłem nie nauczony. w szkole nie mam przyjaciół, podoba mi się jedna dziewczyna z klasy ale jestem nieśmiały i nie miałem nigdy dziewczyny. Grałem kiedyś w klubie piłkarskim ale przez rodziców przestałem bo im się coś w tym nie podobało. Czasami jestem tak dobity że aż mi się odechciewa żyć...

Gość czarna załamana...
rozumiem Cię , chciałbyś uciec ale jesteś uzależniony finansowo od nich.

Gość Donata000
weź się w garść chłopie

Gość qogf241sad
to bardzo wzruszająca histora,jeżeli chodzi o alkohol i awantury to tylko policja pomoze, jeśli chodzi o piłkę nożną to namów na to jakoś rodziców, uczyć musisz się poza domem

Gość kaaaaaarrr
Jak byś miał jakiś problem z nauką chętnie Ci pomogę

Gość qogf241sad
a jeżeli chodzi o dziewczynę to musisz przełamać nieśmiałość i zagadać do niej

Gość kuba94
zapomniałem jeszcze dodać że przez to wszystko jestem tak samo jak ojciec uzależnony od alkoholu

Gość kuba94
Zapomniałem jeszcze dodać że moją pasją są zwierzęta, uwielbiam wkładać ręce do krowich odbytów :)

Gość kuba94
POST WYŻEJ TO PODSZYW chciałbym wam opisać rowinież co się dzieje gdy popadam w depresje to zaczynam się dusić nie mogę czasami złapać powietrza