Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

medzia77

sprytny sms

Polecane posty

Chodzi o to ,ze poznalam niedawno takiego chlopaka i chyba mu sie spodobalam.Wzial nr i czasem napisal ,ale niewiele . Byc mzoe jest niesmaily i wstydzi sie zaproponowac sptkanie bo widzielismy sie tylko raz na tym festynie co byl z kolegami i moim kuzynem.I teraz chodzi o to ,zebym ja mzoe napisala mu takiego sms-a ktory nie doslownie ,ale bedzie lekko sugerowal ze moze warto by bylo sie zobaczyc . Chodzi o sms tresci ,ktora sama jakby rozniwez nasunie mu pytanie o spotkanie. Porsze o pomoc , co mozna napisac;) z gory dziekuje bo to wazne dla mnie

Gość suka nie może za psem latać
dlaczego niektóre baby są takie durne i zdesperowane? :O ja jestem kobietą i nigdy sama nie musze sie ubiegać o spotkanie z facetem..żenada... pisz a gwarantuje ci że nigdy nie bedzie twój

Medzia, nie słuchaj. Prawdziwy facet nie ugania się za dupami, pozwala się zdobywać. :D Napisz mu tak: Cześć Chłopaku, myślę o Twym ptaku. Spotkajmy się w gaju, będzie nam jak w raju. :P

Gość nbjvknjv
I od razu widać że musztarda jest facetem.

Niema wygranych są tylko przegrani, już na starcie, ten co wygra bedzie gnojony przez społeczeństwo za wszystkie niepowodzenia.

Gość Vanesa paradis
Nie baw się w podchody tylko napisz mu wprost MOŻE GDZIEŚ RAZEM WYSKOCZYNY, czy coś takiego. Faceci nie umieją czytać między wersami więc on nie domyśli się czego ty chcesz. Z nimi trzeba konkretnie a nie jak lis wokół nory.