Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fev

DAWNO DAWNO TEMU W TRAWIE.:)

Polecane posty

kiedy ludzie byli ziwerzetami byli dzialo sie wszystko normalnie. A teraz mamy inkwizycje, ktora urodziwych chlopcow ,za ich populanosc wsrod kobiet, wsadza za kratki i maskuje slady swojej przestepczosci w imie milosci blizniej:O

ludzka zazdrosc nie zna granic....a tam zadnej holej pipki nie bylo ...i ani jednego nagiego meskiego czlonka....a mimo tego szast prast :D...to sie nazywa miec sile pobicia admina :D:D:D:D:D:D:D

Nie ma przy mnie szans leszcz jeden to próbuje ze mną konkurować nieuczciwie :-)

Gość niezaspokojona koteczka @
Androgen jak zawsze skromny :):D

Mam dobre przeczucie i jeśli chodzi o kobiety to raczej się nie mylę :-) No chyba, że jesteś dominą i nie dajesz się namówić na cokolwiek innego ;-)

Opowiem wam cos zabawnego Weszlam niedawno na jakis tam czat i zaproponowalam saune na moj koszt, zaden z panow nawet mojego zdjecia nie chcial ogladac...:D:D:D: nie umowilam sie z zadnym...

Frustratów jest w necie pełno :-) Inaczej jest na portalu, na którym jesteś znana. Wtedy przynajmniej widać, co sobą prezentujesz. Resztę robi wyobraźnia.

pieciogwiazdkowa 1 h 18 ojro...w bergisch gladbach....mediterrian

W ciemno to mozna sie umowic w restauracji....do sauny nigdy!

Umawianie się do restauracji w ciemno - to dopiero jest ryzyko! Jak już zostaniemy bez ubrań to ZAWSZE coś da się wykombinować, żeby zabić nudę. Wierz mi, że w restauracji można przeżyć największe porażki.

#restauracje maja to do siebie ze zawsze mozna powiedziec....sorry ale maz/zona czeka na mnie z kolacja :D

Jestem ciekawy Satyr jak byś został bez ubrań z paszczurem z pomarszczonym ciałem... To ja już wolę restaurację.

Gość niezaspokojona koteczka @
"Jestem ciekawy Satyr jak byś został bez ubrań z paszczurem z pomarszczonym ciałem" jak to ma być w ciemno to nie za wiele tego ciała zobaczy :D

a jak myslisz?:) Jakis czas temu umowilam sie w ciemno z facetem.....to mialo byc tylko jedno spotkanie, powspominanie starej AE, dzis juz UE w pozku....zaczelismy roznawiac i 4 h minely nam jak 4 min...potem pojechalismy do koln..do dyskoteki...nastepnie poszlismy do kolejnej...i tak do samego rana...nim sie z nim umowilam wiedzialam ze pozostanie w de tylko 2,5 miesiaca....potem wyjezdza.....nad ranem bylismy przerazeni wlasnymi uczuciami....spotkac sie czy juz wiecej nie....balismy sie zakochac sie wzajemnie bo byloby to najwieksze glupstwo jakie moglismy popelnic....

Gość nei
W saunie paszczur moze ostatecznie otworzyc usta i zaskoczyc ciekawa rozmowa skoro nie bedzie mial czego pokazac... a w restauracji nudny partner - co?.. przecie sie nie rozbierze publicznie zeby uatrakcyjnic wieczor :D No a jak glupi/a i brzydki/a to juz pretensje do samego siebie, ze sie z kims takim umowilo i to nalezna kara za glupote wlasna :D Jestem za sauna! :D

zadne z nas nigdy nie mowilo o milosci.....balismy sie tego slowa.... oboje niedosypialimy bysmy mogli sie widywac....i cigle bylo nam nas malo...czas przyspieszal za kazdym razem.... pewnego wieczoru ubralam sie w czarna bielizne, pasek ponczochy, high heelds i tylko plaszczyk na to. zapielam sie starannie....kiedy wbiegalam na schody na 2 pietro do niego po drodze rozpinalam....omal tych cholernych korkow nie polamalam.....widzac mnie we drzwiach zapytal tylko co robimy dalej....bo restauracje zamykaja za 20 min...