Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja naprawde jestem szczesliwa:

On robi dla mnie wszystko

Polecane posty

po co mam kogoś prowokować wydaję mi się że tutaj siedzą same zaniedbane przez mężów mężatki którym mąż nawet nie podziękuje za obiad przy którym stały całe popołudnie nie to nie jest wcale szara rzeczywistość tak wam się tylko wydaje ja też chodź piękna nie jestem to codziennie słyszę od niego że pięknie wyglądam i widzę że się stara zapewnić nam jakąś przyszłość ja nie mówię że nie będę pracować nigdy narazie skupiam się na studiach to chyba normalne

Gość zczx
ja sie kiedys spytałem mojej dziewczyny czy chciałaby miec chlopaka który by dla niej wszytstko zrobił. ona powiedziała ze tak, a ja na to ze ja dla niej wszytskiego nie zrobie i nie bede spełniał wszytskich jej zachcianek. nie odeszła, nabrała szacunku

Widzisz złotko, pierwszy post przeczytałam nawet z uśmiechem. Też mam faceta który gdyby mógł to by mi gwiazdkę z nieba przyniósł (nie wiem po co mi kula gazu...może na ogrzewanie?), ale ja bym się cholernie źle czuła nic od siebie nie dając (albo prawnie nic).

Gość Powiedz mi, czy nie czujesz
Odpowiedz brzmi, Ty sie przedstawiasz jako pazerna, stad niechec. Skupiasz sie na tym, co on Ci funduje finansowo, to nie podstawa zwiazku. De facto piszesz, ze nic nie musisz, wszystko on kupi, zalatwi. Nie piszesz, co robisz dla niego Ty. I dlatego to dziwnie wyglada.

dochody LUDZIE przede wszystkim mówię o traktowaniu o tym że mnie szanuje sam mówił że po co ma ktoś mną pomiatać za tysiąc złoty chyba praca sprzątaczki czy kelnerki jest nieco hańbiąca doceniam to że codziennie słyszę że pięknie wyglądam docenia mnie dba o mnie opiekuje się mną razem ze mną rozwiązuje problemy przytula całuje pomaga

Nie obraź się, ale całowanie, pomaganie, przytulanie i mówienie sobie miłych rzeczy to cechy normalnych związków, które nie są niczym wyjątkowym. Większość osób po prostu nie odczuwa potrzeby zakładania tematów o tym na forum ;) Poza tym jak niby praca kelnerki ma być hańbiąca? Jak każda inna. Za to wykorzystywanie tego, że kochający chłopak płaci za studia...cóż, to ja już wolę zamiatać tymczasowo w McDonald's.

Gość A ja sie nie zgadzam :D
Zadna uczciwa praca nie hanbi, nawet sprzatanie. Nawet praca klozet babci ... pecunia non olet :D

Gość Ewuuuulka
Ja teraz jestem na trzecm roku studiow, mieszkam z moim chlopakiem i on tez duzo zarabia i dba zeby niczego mi nie brakowalo. Nie jestem moze zupelnie na jego utrzymaniu bo sporo pomagaja mi rodzice i bez niego tez dalabym rade tyle ze musiałabym dorabiac. A tak nie musze, zreszta moj chlopak nie chce zebym pracowala byle gdzie. Tyle ze my jestesmy razem 5 lat, bardzo dbam o niego i go rozpieszczam i na pewno nie czuje sie wykorzystywany:) Po obronie licencjata zmieniam tryb studiow na zaoczny i szukam pracy w swoim zawodzie. I pewnie wtedy tez wezmiemy slub Dbaj tez autorko o swojego mezczyzne

Gość mio-mio
Też tak miałam, ale po 11 latach mnie zdradził (jednorazowa przygoda zagranicą po alkoholu)...zastawiłam go choć jeszcze bardziej chciał mnie na rękach nosić, abym mu wybaczyła...a teraz mam znowu takiego co mnie na rękach nosi tylko, że jest jeszcze bardziej zakochany i jeszcze bardziej zaradny...jego marzenie to zbudować mi dom i życie o jakim będę tylko marzyła...są tacy faceci a najdziwniejsze jest to, że też wcale nie jestem specjalnie piękna, a oni są wyjątkowo przystojni i zaradni, więc kolejka chętnych dziewczyn była. Jest ich mało a ja już trafiłam na dwóch :D Dbają, dopieszczają, adorują, są na każde skinienie, co rano mam kawę do łóżka, nie pozwalają za nic płacić, doceniają nawet najmniejszy gest w ich stronę.

Gość ja tez sie dopisze
tem mam faceta ktorego typ opisujecie

Praca kelnerki czy sprzątaczki hańbiąca? Masz Ty jakiś szacunek dla ludzi autorko? Dla mnie hańbiące jest siedzenie bez pracy na czyimś utrzymaniu

Gość zachwycona zdecydowanie
ja tylko nie rozumiem po co piszesz, ze Twoje ładne kolezanki tak zle skonczyły :D jednak jest w Tobie jakas zazdrosc mnie tez facet utrzymuje, z tą roznicą, że ze on akurat zawsze duzo zarabial i ja tak jak twoje kolezanki jestem bardzo atrakyjna

Gość akurat byscie za
1000 pacowaly jakbyscie byly na jej miejscu

Gość Ewuuuulka
Mysle ze takich facetow jakich my mamy jest duzo wiecej tylko trafili na suki ktore to wykorzystały i ich swiatopoglad tez si zmienił. Nic dziwnego. Ja nie uwazam zebym wykorzystywała mojego chlopaka, daje mu mnóstwo ciepła i czulosci, gotuje mu jego ulubione przysmaki bo zwyczajnie mam czas na to i zajmuje sie domowymi finansami i rachunkami. A on dba o mnie tak jak potrafi. Dzisiaj bylismy na zakupach i w dziale ze sprzetem rtv przystanelam zeby obejrzec laptopa a gdy bylismy juz na parkingu powiedział ze za chwilke wraca i pobiegl kupic mi go. Oczywiscie sie oburzylam ale jednak zrobilo mi sie cholernie miło:) W nosie mam co tu o tym myslicie. Jestem szczesliwa, on ze mna tez bo bardzo czesto mi to mowi I nie jestem z nim dla pieniedzy. Gdy go poznałam to nie miał nic, liczylismy drobniaki w portwelach czy wystarczy nam na pizze

Gość Niestety my mamy tych
facetow juz "po was" czylli co trafili na takie jak Wy i teraz juz sadza z autopsji, ze szkoda kasy na kobiety :D

Gość asdsadasdasdasdasd
a on jest przystojnyu? czy raczej przecietny? wiem ze glupie pytanie, ale mnie to zastanawia. ma konpleksy? czy raczej jest pewnym siebie ogierem?

Gość Ewuuuulka
a po co ma byc kelnerka czy sprzataczka jak nie musi? Wpisze to sobie w CV gdy bedzie szukac powaznej pracy po studiach? Od dwoch lat przez wakacje chodze na staz do działu kadr pewnej panstwowej instytucji i wiem ze takich dorywczych prac sie w cv nie wpisuje bo to wyglada niepoważnie. A umowa zlecenie nie jest wogole traktowana jako staz pracy Gdy wyprowadzilismy sie do Warszawy to tez przez pierwsze poł roku pracowałam w sklepie odziezowym i jako kelnerka. To ciezka praca za marne grosze przy braku szacunku ze strony szefostwa i klientow. I mysle ze to miała autorka na mysli pisząc o hanbiacej pracy, bo w polsce niestety takie sa realia

facet autorki jest pewnie typem ryska z klanu, przystojny pewny siebie facet nie zwiazalby sie z niezbyt atrakcyjna laska i nie stawał dla niej na głowie :D jak opisuje

Gość Ewuuuulka
Niestety my mamy tych Tak sobie tłumacz:D Fajni faceci z reguły znaja swoją wartość i z byle kim nie będą. Moze poprostu nie jestes wystarczajaco interesująca dla takiego faceta?:)

jestem z facetem który nie jest jakoś specjalnie bogaty. ale gdy go poznałam poprostu dla mnie stracił głowę a nie jetem naprawdę jakaś piękna . wynajął mieszkanie zaczął pracować całymi dniami by opłacić mi studia płacił za mieszkanie kupował jedzenie ba nawet nie musiałam go prosić sam mówił że zabiera mnie na zakupy daje mi na fryzjera zabiera mnie na wakacje kupuje biżuterię wogóle nosi mnie na rękach ciągle komplementy przy nim nigdy się nie nudzę oświadczył mi się ma samochód on porpostu nie pozwala mi żebym tłukła się gdzsieś autobusem zawsze mnie podwiezie jeśli źle się czuje albo jestem chora zabiera mnie do lekarza sam umawia wizytę opiekuje sie mną nawet czasem bierze wolne O-MAJ-GAD! AŻ DO WYRZYGANIA JST DOBRY koszmar wykończyłabym się z takim;/

"O-MAJ-GAD! AŻ DO WYRZYGANIA JST DOBRY koszmar wykończyłabym się z takim;/" to inna sprawa, zgadzam sie utrzymywanie utrzymywaniem, to jest akurat męskie, ale ten opisany facet jest kompletnie ciepłą kluchą, aseksualny

Gość alaaaai
noo na wynajmowanym to dlugo nie pociagniecie, jeszcze gdyby chociaz oszczedzal na przyszlosc a on nie ma nic wydajac na ciebie studia i chate to nie sa tanie rzeczy :o

Gość Paweł92,.
ja naprawde jestem szczesliwa: - Nie słuchaj paszteciar z kafe, trafił ci się to się ciesz. Na pewno jesteś piękną kobietą.

Gość Ewuuuulka
Autorka - jeśli zechce szukać pracy - wpisze do CV "na utrzymaniu kochanka" i od razu będzie to wyglądać to poważnie. Ja wpisałam sobie "lachociąg XXX (nazwisko sławnego polityka pominę)" i otwarło mi to wszelkie wrota :)

:)

Gość alaaaai
taki facet - nie majac nic, zyjac z dnia na dzien - w koncu zmeczy sie ta sytuacja. bedzie chcial cos miec. jak dlugo mozna wynajmowac mieszkanie? rok, 5 lat?

Gość Ewuuuulka
Widze ze sfrustrowane babska rozpoczeły akcje podszywow:D Powodzenia!:D