Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Cwana Wilczka

Wredne koleżanki

Polecane posty

Macie? Ja tak.. miałam, i jak poszlam do gimnazjujum, chciałam ze wszystkich być :classic_cool: i wogóle, nawet zakochałam się w Dominiku! 😍 ale znalazła sie przyjaciółka mojej przyjaciółki Ady co praktycznie nie znam, ona jest zazdrosna, obgaduje mnie z Adą (zanczy Ada tylkol słucha) że mam nieoogolone nogi ji że jestem prostakiem 9ha! a ona jest biedna i nie ma nawet netu!!) I nawet próbuje poderwać Dominika żeby mi dopiec (ale skąd ona to wie???!!!!) dlatego przy niej pokazuję, że nie jest mile widziana w klasie i że dominik mnie nie interesuje! Ale i tak sie ciesze bo w mojej klasie albo nikt jej nie zna, a reszte nie cierpi. Np wyluzowana Gabi bardzo fajna i dobra koleżanka mówi że to debilka. Dlatego nie przejmuje się nią ;) i następnym razem jej powiem "sp****aj dz**o bo ci przy***erdolę ale nie będe się poniżać ;) I tak jest nielubiana. Przepisałą się do tej szkoły właśnie wtedy kiedy ada i ja żeśmy siedzieli. Yhh, i tak jej nikt nie lubi X) Ada mówi że jest zazdrosna. Sorki że tak duuuużo!!! Wiec, macie jakies 'koleżanki' 😠

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować