Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaska_Kkk

Spodobał mi się...

Polecane posty

Gość Kaska_Kkk

Spodobał mi się pewien facet... Znam go od niedawna, jest tatuażystą, na 14 wrzesnia jestem zapisana na tatuaz do niego. Tak mi się strasznie spodobał, wiem, że jest wolny, więc niczego nie popsuje między kimś, ale jak dać mu znać, że mi się podoba, chciałabym go poznać bliżej? WŁAściwie zna go już do kilku miesieęcy ale może gadaliśmy raptem 10 razy. Bardzo go lubię, jest ostoją spokoju a jednocześnie niesamowicie męski.... Jak dac mu do zrozumienia, że miałabym ochotę umówić się z nim?

Gość Kaska_Kkk
Nikt nie ma ochoty podpowiedziec?

Idziesz do niego robić tatuaż, to super okazja żeby pogadać, umówić się wstępnie na jakieś spotkanie. I tak nic ciekawszego nie będziesz miała do roboty, no chyba, że lubisz wpatrywać się w ścianę :P

Gość Kaska_Kkk
Ok ale teoretycznie jestem każdą kolejną klientką... Kobieta ma zaproponować spotkanie? I jak mam w ogóle zacząć, że niby dlaczego chcę sie z nim umowic? Az tak bezposrednia nie jestem na pewno nie powiem mu:podobasz mi sie...

Gość Kaska_Kkk
Gadac to bede gadac, z tym nie mam problemu, ale gadanie to jeszcze nie spotkanie :/

Gość Kaska_Kkk
No nic, będe kombinować. :)

No niby znasz go od jakiegoś czasu, parę razy rozmawiałaś. Staraj się poszukać jakiegoś wspólnego tematu który można pociągnąć chociażby na gadu (zawsze jakieś ułatwienie).

Gość Kaska_Kkk
Gadu... Nie mam GG, on tez raczej nie. Ma Facebooka, mam go w znajomych, chyba, ze tak... Ale nie chciałabym wyjśc na taka co podrywa pierwsza. :-) Jakos tak mam wrazenie, ze niezbyt to swiadczy o dziewczynie

No to masz i tak ułatwione, temat można zacząć, a na wyjściu powiedzieć "fajnie się rozmawiało, dokończymy na fecebooku jakby co" i po prostu za jakiś czas niezobowiązująco napisać. I tak powolutku...a może sam zaprosi ? ;)

Gość Kaska_Kkk
Mam taka nadzieję, bo zauważyłam, że powciskał mi tam przy zdjęciach, że mu się podoba... :) Obserwuje go tam i widzę, że nie robi tego czesto a wlasciwie w ogole. Co najwyzej tatuaze. :P Chciałabym, zeby sam zaproponował. :))

Gość Kaska_Kkk
Mieszkam obok jego zakładu codziennie przechodze tam z 5 razy (w tym 4 specjalnie, chociaz inna drogą mam blizej) z nadzieje, ze moze akurat by szedł... :-)

Ej, a zagadaj do niego teraz...tak po prostu, o to klikanie lubię to. Zawsze można sobie porozmawiać od tak sobie :)

Gość Kaska_Kkk
Niedostepny jest z tego co widzę - nie ma go. Ma podany numer telefonu na FB, wpadłam na pomysl, ze napisze do niego smsa w piątek, bo kazał przyjsc 4 dni przed tatuazem obejrzec projekty, napisalabym mu: Piotrus moge wpasc dzis?? Czy coś w tym stylu, samo zdrobnienie już o czymś delikatnie świadczy. :) Już nie mogę się doczekac piątku. :)

Gość Kaska_Kkk
Myślisz, ze to dobry pomysł? Czy lepiej byłoby od razu iśc tam w piątek?

a napisz :) Masz taki fajny pretekst :P a tak z ciekawości, to co dokładnie sobie robisz? ;)

Gość Kaska_Kkk
Robie sobie na boku talii napis:nie ma rzeczy niemożliwych. :) Po ang.

Gość Kaska_Kkk
Uciekam spać, dam znać jutro :) Dzięki:)

Fajne :) Lubię to powiedzenie, bardzo motywujące. A skoro prosił, żeby się umówić, to jak najbardziej wypada napisać :P