Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raf11

Peja&tede

Polecane posty

Gość oooooooo idź do pubu :)
nie napisałam ,ze limp bizkit jełopie! :O żenua. idź i nie wracaj .

Gość Raf11
to jest ciota Chłopak, który płacze, marze się, jest emolem, nie rozumie futbollu, czyta Panią Domu, ogląda seriale typu Moda na Sukces i wykonuje inne babskie czynności. Często zastępowane słowem: pedał.

Gość Raf11
co juz po kolacji hehe

Gość skfnvsdvgsdvg
infor - bo popierdolona jesteś. idź posluchaj peji i meza

Właśnie to mnie przeraża - że ludzie słuchający Rysia to dziś gówniarze na poziomie pana Raf11... Kiedyś było inaczej, tak 14 czy chociaż 10 lat temu. Pamiętam ludzi którzy chodzili na koncerty (oczywiście skończone głąby też się zdarzały) - ci ludzie coś sobą reprezentowali. I jeśli uważali że ktoś jest kiepski to potrafili dyskutować o tym dlaczego. A teraz jedynym argumentem jest "bo to ciota" (nie sądzę żeby ktoś kto posuwał Rosatkę czy Schejbal był homo, ale ok) i "bo Peja tak powiedział". Smutne jest to co się dzieje, bo niedługo tylko tacy ludzie będą słuchać rapu... /czuję się jak maut mimo że mam 25 lat. Ktoś tu odwołał się do Magika. Oczywiście że są lepsi raperzy od Rysia czy Jacka, ale ten temat jest o nich akurat. Zresztą Pfk czy K44 zaczyna już pełnić rolę swoistego sacrum, to klasyka - jeśli w przypadku polskiego hh można użyć takiego słowa w ogóle.

Dwa głąby polskie! małpie naśladownictwo raperów amerykańskich! Jeden pozuje na grypserę, a drugi czapeczki nosi z daszkiem! Obydwaj kokaine wciągają i na prostytutki chadzają! Obydwaj są bękartami kanału VIVA i TVN! Sława przeminęła ich już! Tylko Słoń w rapie polskim rządzi! Pezet-srezet o PlayStation rapuje jak i Sokół o PES 6, że komentator zły!

Gość aaaaarwena
fani peji to zawsze byla patologia i male szczeniaki ktore co drugie slowowo na k i ch, podejrzewam ze nic sie nie zmienilo bo niby dlaczego, ale to jeszcze dzieciaki a peja stary i glupi, tak juz mu chyba zostanie

Gość anakonda2000
dokładnie, zgadzam się z lessi, kiedyś było inaczej...jeśli chodzi o Peje i Tedego, to przede wszystkim mam do nich szacunek, za to co robili, gdy jeszcze większości wypowiadających się tutaj nie było na świecie...

Gość adsfbsv
lessi do jakiej choroby przyznal sie peja ?

" anakonda2000 dokładnie, zgadzam się z lessi, kiedyś było inaczej...jeśli chodzi o Peje i Tedego, to przede wszystkim mam do nich szacunek, za to co robili, gdy jeszcze większości wypowiadających się tutaj nie było na świecie..." Mam nadzieję że peja nauczy takich twojego pokroju szacunku spuszczając łomot:D.

Gość adsfbsv
a to prawda ze ma zułte papiery ???

Gość adsfbsv
żółte fck !!

Gość NiktNIEwiedział
Peja i alkoholizm? Coś więcej? Niech nie zdarzy Ci sie mieć przerwę w życiorysie!niech nie zdarzy Ci sie

Gość anakonda2000
ahahahahahahhaaaa "mojego pokroju".... hahahahaaha zdziwiłbyś się jakiego "jestem pokroju"... zazwyczaj łomot dostają tacy cwele jak ty max

Gość anakonda2000
i jeszcze jedno maxik piesku... klaun zawsze pozostanie klaunem...

Co więcej? Sodówka mu uderzyła, w takich sytuacjach łatwo wpaśc w alkoholizm. Sytuacja w Zielonej Górze i tym podobne akcje to wynik choroby alkoholowej, a nie tego że on taki jest. To nie jest zły człowiek, po prostu trochę się pogubił. Przyznał się przeciez do tego w piosence nawet.