Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra235gy

TYLE PLACA LUDZIOM W RADOMIU

Polecane posty

Gość guntergun
loooool i to dla psychologa :D:D:D

Gość no tak jest niestety
Bo Radom to dziura, ja sama pracuje tutaj i zarabiam 1400zł :O

Gość guntergun
Od dzis wiadomo, ze psychologia to fabryka bezrobotnych, ale ludzie, przeciez wiecej sie zarabia na kasie w hipermarkecie na jakiejs wiosce, a Radom to chyba miasto

Gość ale to nawet nie jest
najniższa krajowa... 1000 brutto???

Gość masakra235gy
Ja sama teraz szukam pracy, skonczylam studia, wiec dobrze sie nadam na taka wlasnie kase, bo tak sie u nas pracuje. Po studiach wlasnie, chyba, ze masz mega znajomosci. A i z tym ciezko, bo chca dosiwadczenia, zeby sprzedwac w jakiejs sklepinie, a jak do galerii, to juz w ogole. Zalosne to wszystko, musze stad wiac :/

Gość masakra235gy
Nie wiem na jakiejs to niby zasadzie, wszystko mozliwe...

Gość no i bardzo dobrze
ale w Radomiu wynajem mieszkania to 500zł, a w Warszawie 1200 więc i zarobki muszą być współmierne z tym co na życie potrzeba

Gość masakra235gy
Chyba nie wiesz co mowisz czlowieku, w Radomiu sa ceny prawie jak w warszawie, a zarabia sie duzo mniej, nie widzialam tu jeszcze mieszkania za 500 zl do wynajecia, jak nie wiesz to nie pierdol. Od 700 w gore bez zadnych oplat itp mozesz jakas bardzo mizerna kawalerke znalezc :p

Gość *liliann
Praca niepełnym wymiarze i 40h do przepracowania? Jakaś lewa ta oferta. Netto wychodzi 763,24.

Gość no i bardzo dobrze
Nie wiem? na kasztanowej na borkach wynajmuje kawalerke za 500zł oczywiscie bez czynszu.

Gość guntergun
Nie opyla sie za tyle do roboty isc jechac do norwegii teraz moda na skandynawow niedlugo sam pojade :D

Gość guntergun
Ty a ile zarabiasz pytam z ciekawosci tez chce mieszkanie za tyle :D

Gość masakra235gy
Niezle, gz. W dodatku Borki spoko osiedle. Ale pewnie nie zarabiasz minimum kraj albo nie mieszkasz sam.

Gość no i bardzo dobrze
Cena mieszkania porównywalna do innych. Wcale się nie wychylałam za mocno. Zależało mi by szybko wynająć kawalerkę to dałam taką cenę, ale wiem, że wiele mieszkań można wynająć za 500zł więc nie jestem wyjątkiem. Wystarczy wziąć gazetę do ręki. Aktualnie mieszkam w Warszawie, zarabiam 3200 i wynajmuję mieszkanie za 1200zł.

Gość no i bardzo dobrze
Źxle zrozumieliscie to ja wynajmuję tę kawalerkę komuś. Jakby była mozliwosc wynajac za tysiaka to bardzo chetnie, ale niestety cena musiala byc przystepna by ktos chcial. A takie ceny w Radomiu sa. Oczywiscie z czynszem jest to 800zł, ale za sam wynajem biore 500zl.

Gość Agatcka
JPD chyba cie dawno nie bylo w radomiu no i bdb, ja zarabiam biore ok 1400 na reke, a na wynajem mieszkania i tak mnie nie stac, a minimu z 900 trzeba szykowac, ja nie przezyje za te pare groszy co mi zostanie przez caly miesiac, pzdr.