Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaaaaaaaa25

O wyglądzie kobiety świadczy jej powodzenie

Polecane posty

Gość Olgaaaaaaaa25

Tak jest i nic tego nie zmieni.. no jesli jest zbyt niesmiala to moze wplywac negatywnie ,ale generalnie zawsze ladna sie podoba wielu facetom i ogolnie ludziom To nie prawda ,że faceci wola brzydkie czy sie boja tych pieknych. nie prawda bo zawsze beda faceci na tyle pewni siebie zeby do takiej zagadac wiem to po sobie bo kiedys ladna nie byłam ,a widze roznice jaka jest teraz kiedy wyladnialam ( wcale nie mam opinii latwej ,ani nie ubieram sie jak dziwka) Moze faceci boja sie kobiet bardzo madrych , zaradnych ,ale napewno nie bardzo ladnych. wiec jakie masz powowdzenie jest duzym wyznacznikiem urody

Gość Olgaaaaaaaa25
a na powodzenie skladaja sie: bezinteresowne komplementy, to jak czesto cie podrywaja, to jak na ciebie patrza jak czesto jestes proszona do tanca itd

zalezy czy chcesz poznac pustego faceta do sexu czy meza booooo jak ktos kocha to na pewno nie za wyglad jestes bardzo glupiutka ja jestem bardzo szczesliwa mezatka od 12 lat moj maz jest super atrakcyjnym facetem a ja przecietna i swiata poza mna nie widzi wspolczuje zycia w plastikowym swiecie bez zadnych wartosci

Gość Olgaaaaaaaa25
bo widocznie Ci sie tak trafilo ,że przystojny Cie pkochal albo wcale nie jestes przecietna. ale jesli jestes to pewnie za wielkiego powodzenia u innych przystojnych nie masz-proste i pisze to nie dlatego ,ze uwazam ,że kazda powinna byc pieknoscia,ale dlatego ,że denerwuja mnie te tematy w stylu ,,nikt mnie nie zaczepia bo wszytscy sie mnie boja taka jestem sliczna'

jak przejawiasz zachowania cyniczno-ironiczno-sarkastyczne w swoich kontaktach z facetami (tak maja co niektore pieknatki) to wiadomo, ze taki facet nie chce miec z toba nic wspolnego. a to, ze sie ciebie boi to tylko taka twoja wymowka bo tak naprawde to cie nie po prostu nie lubi.

Gość Olgaaaaaaaa25
nawet jeśli przejawiasz takie zachowania to i tak ladna kobieta bedzie miala powodzenie nawet u obcych w klubach ,na przyjeciach , nawet na ulicy sie zdarzy .