Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dan-mos

DADY w Biedronce za 20zł :)

Polecane posty

hmm wiesz co to różnie,zależy jak zachce się robić kupy córce :p pampersó już jakiś czas nie kupowałam a teraz kupiłam bo był w promocji. a wickiesy na zmiane z dada zakładałam i nie mam pojęcia na ile starczały ;) pampersy to już rozm 4 musze bo 3 już sików nie wytrzymywały za bardzo ;) ale sam 4 ciężko czasem kupić,bo przeważnie jest 4+ a te są ciut za duże , no i droższe oczywiście.

Gość cure
Ja kupuję 4, od 2 miesięcy, bo Nadia jest duża ( ma 7 miesięcy, a wszyscy twierdzą, że 9, albo 10 :) ) i wystarcza mi na miesiąc. Tylko, że robię co 2 miesiące zapasy. W tym miesiącu poszło mi bardzo dużo, po 1,5 paczki :) Jutro kupię całą pakę, to może na 2 miesiące wystarczy :)

Gość kliczKO
biedronka to syf.Zarcie GMO ktore nas zabija

Gość Gramnaflecieikutasach
dan-mos co srasz pod siebie to ci si przydadza :)

Gość ventolinkaw
a do kiedy jest ta promocja i czy wszystkie rozmiary?

Gość chyba nie wszędzie jest
ta promocja u mnie jej nie było na żadnym rozmiarze a byłam wczoraj:) ja kupuje dady z hipopotamem i są swietne

Na opakowaniu nie ma nazwy producenta,ale to jest produkt pampers,tylko tego nie podaje,bo może sobie pozwolić wypuścić na rynek coś dla biedronki,a snoby i tak kupią pampersa,bo tylko taki najlepszy:):).Mam bratową,która pije tylko najlepsze wina,z najwyższej półki,ale mój mąż postanowił ją sprawdzić i kupił natańsze wino i przelał do markowj butelki,a cmokała,a chwaliła,a my mało żeśmy ze śmiechu nie umarli.I tak samo z tymi pampersami,od razu trzeba skrytykować,bo z biedronki,a toż to wstyd!bo przecież w biedronce to bidota zakupy robi,a przecież paniusie tak się boją,żeby ktoś tak o nich nie pomyślał czasem,żaaaal

Gość cure
Ja tam ogólnie uwielbiam robić zakupy w biedronce :) I nie rozumiem co to kogo boli, że czyjeś dziecko sra w takie, czy takie pieluchy. Ja miałam porównanie i zostałam przy Pampersach :)