Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalal

sama nie wiem

Polecane posty

Gość tralalal

jestesmy razem prawie rok a ja nie jestem zadowolona z seksu czasami mi jest tylko dobrze nie jestem rozlużniona nie trace glowy w trakcie kiedys on sie staral calowal mnie piescil a teraz to takie szybkie numerki sa a ja potrzebuje czulosci itd wcale nie caluje mnie w usta ja kiedys tak lubiaca seks majaca pomysly dzis jestem jakas nijaka w tym seksie

Gość tralalal
raz go zdradzilam z homikiem, nic ni pomogło :(

Gość tralalal
no ale kocham go ale kiedys to kombinowal na wszystkie kierunki zeby mi bylo dobrze ciagle dążył do orgazmu a teraz taki bierny sie stał jak sie nie widzieliśmy kilka dni to po powrocie byla namiętność trawalo to kilka dni i znów jest ja wczesniej ja sie nie podniecam złapaniem za pupe czy cycka chce zeby mnie pragnal czuc to a niemajty w dol i jazda no i zawsze rano bo wtedy jemu dobrze

Gość tralalal
podszyw

Gość ejj taaak
to wiesz co, potrzebujecie troche zeby sie stesknic za soba widziecie sie prawie caly czas pewbnie i on juz sie przyzwyczail, gdyby tesknil caly czas to by mocniej cie pragnał

Gość tralalal
ja tak lubie ale nie ciagle wie ze lubie ciagniecie klepanie duszenie itd ale tego nie robi ja mam ciagle przypominac? czasem lubie czule i delikatnie a mam kilka musniec w szyje usta zlapanie za cycki pupe i juz we mnie wchodzi

Gość tralalal
nie gadalam z nim bo boje sie ze jego to dotknie po zawsze pyta mnie czy bylo mi dobrze a ja odpowiadam ze tak ale dawno nie bylo mi tak dobrze jak kiedys od 3 miesiecy tak trwa