Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anananowa głowa

Księgowośc - czy latwo naleśc prace i ile płacą.

Polecane posty

Gość anananowa głowa

Hej dziewczyny. Zastanawiam się nad zmianą kwalifikacji. Chodzi mi po głowie kurs AAT. Stąd moje pytania. Czy łatwo Wam było znaleźć posadę i ile udało wam się zarobić na początku. Pozdawiam

Gość nie jest latwo
znalezc rpace bez doswiadczenie. pozukaj sobie ofert, zoabczysz ze w 99% chca doswidaczenie a nie same kwalifiakcje niestety,.

ja dostalam obecna prace tylko dlatego ze mialam AAT w CV (to byl drugi rok kursu) wiec mysle ze jak najbardziej warto, na poczatek zajmowalam sie tylko sales ledger czyli najprostsza parac na swiecie. ale mam kolezanke ktora skonczyla aat i nawet jest w polowie acca ale nikt jej nie chce przyjac bo nie ma doswiadczenia i dalej pracuje w sklepie.... powodzenia

Gość anananowa głowa
Kurcze tak myślę że jednak warto chyba zrobić, bo nie chciałabym na przysłowiowej szmacie do emerytury. Teraz odchowałam dzieci i zaczęłam szukać pracy ale się podłamałam. Myślę że wolontariat będzie dobry aby praktykę zdobyć, choć teraz to i trudno wolontariat znaleźć.

Gość natalia w londynie
popieram, ja dzieki wolontariatowi dostalam prace swoich marzen i zgodna z moim polskim wyksztalceniem w Anglii- doswiadczenie, doswiadczenie, a potem papierki, tym sie rozni od PL

Gość natalia w londynie
wejdz na do-it gov, zawsze cos znajdziesz, zarejestruj sie w swoim lokalnym biurze wolontariatu, a pojdzie jak z bicza strzelil

Gość anananowa głowa
Dzieki dziewczyny i przepraszam za błędy. Masakra normalnie, sama się w pierś biję ;)

Gość nie jest latwo
jezeli jestes w stanie zostac wolontariuszem to jak najbardziej to wykorzystaj!

Gość ananasowa glowa
Mogę sobie pozwolić aby jeszcze trochę pobiedować i w tym czasie robić wolontariat i mieć większą szanse na znalezienie pracy. Wolę tak niż na przysłowiowym mopie za grosze :(