Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalla86

PODEJRZEWAM ZE MÓJ FACET MNIE ZDRADZA...

Polecane posty

Gość Natalla86

A co gorsze, chyba teraz siedzi u kochanki :o Miał jechać do swojego brata pomagać w remoncie mieszkania. Nudziłam się, więc zadzwoniłam do Agi ( żony brata) co dziś robi, bo mi sie nudzi, powiedziała że od rana sobie wycieczkują, i będą wieczorem w domu, to mogę wpaść. Zapytałam, kto dokładnie, to wymieniła między innymi swojego męża :o Nie rozumiem. Powiedziałam, że jeszcze jej zadzwonie czy wpadnę. Zaraz potem zadzwoniłam do faceta, żeby zapytać gdzie jest, powiedział ze zdziwieniem, że no przecież u Grześka, remontują, mają dużo roboty i wróci późno :o zapytałam czy Grzesiek jest tam, powiedział, że tak :o Kurwa! A miał być ślub...

Gość was it just a dream
Kurczę, nie wiem co powiedzieć, no współczuję takiego faceta oszukańca :(

Gość iłuda
a on pewnie szykuje ci jakąś niespodziankę...

musztarda, a gdzie ona napisała, że to jej mąż?:O Współczuję autorko :(

Gość ejj huuu
zadzwon do niego jeszcze raz i powiedz ze Grzeska tam raczej nie ma, bo przypadkowo sie od kogos dowiedzialas, wiec zeby Ci powiedzial gdzie on jest. postaw sprawe jasno, powiedz zeby cie nie oszukiwal i zeby wracal do domu, bo wiesz o wszystkim, i sie rozlacz. jelsi teraz sobie tego nie wyjasniscie pozniej moze byc gorzej ;/

Gość agula_24
popieram kolezanke powyzej, ja bym tak zrobila. Zadzwonilabym i powiedziala ze wiem ze Grzeska z nim nie ma bo gadalam z Aga itp. Ciekawe co wtedy powie.

Gość takie tam duperele
Mam nadzieję, że to jednak nie chodzi o kochankę...:( Ale sprawdź go dokładnie i bądź ostrożna!

Gość takie tam duperele
Mam nadzieję, że to jednak nie chodzi o kochankę...:( Ale sprawdź go dokładnie i bądź ostrożna!

A ja bym nie dzwonila i nie kazala wyjasniac, bo chyba widac, ze facet oszukuje, tylko bym go od razu spakowala. Nie ma powodow by mnie chamsko oszukiwac i sobie nie zycze. Musialby miec naprawde dobre wytlumaczenie, bym mu wybaczyla, naprawde dobre, bo jestem kreatywna a za cholere nie moge sobie takowego wyobrazic. Gdybym miala ochote byc perfidna, zaprosilabym brata z zona na wieczor i poczekala az facet przyjedzie

Gość Anitka30
Zadzwoń i poproś go aby dał Ci Grześka do telefonu,albo jego żonę.

Gość xerannta
kłamliwy typ

Gość ejj huuu
ale nie ma co czekac, lepiej od razu wyjasnic! zaoszczedzi sobie siedzenia i zamartwiania sie o co moze chodzic. niech zadzwoni i sie dowie a jesli okaze sie ze klamie to wtedy go spakuje

Nie rozumiem, jakich wyjasnien oczekujecie? Chyba pomocy w samooszukiwaniu? Facet nie musi sie za bardzo wysilic w ukrywaniu zdrady, bo same byscie go wyreczyly, chcac przyjac najgrubszymi nicmi szyte wyjasnienie. Facet ma proste zadanie.

Gość agula_24
w sumie mozesz do nich wpasc, wkoncu zaprosila cie, i daj znac niewiernemu ze siedzisz wlasnie naprzeciwko Grzeska ale jego jakos nie widzisz :)

Gość ejj huuu
a oczekuje wyjasnienia, bo jestem ciekawa jak sie usprawiedliwi, Ty od razu skreslasz a skad wiesz ze wszytsko przemawia za tym ze zdradzil? moze wcale nie, dlatego trzeba wyjasnic, a nie od razu torba za drzwi, ok tak zrobi ale jak sie upeni w 100 % ze jest draniem, teraz jej do tego nie przekonasz, sorry ale z uczuciami tak latwo nie jest ze mowisz nara i jest nara. nie ma czarne albo biale, jest szare. wiec dzwon moim zdaniem najlepsze wyjscie, zostanie zaskoczony porzez telefon, wiec o ile jest sprytny szybko wymysli gadke ale na penwo nie ebdzie to takie latwe.

Gość Natalla86
Dzwoniłam, zapytałam o której kończą, bo jestem umówiona z Agą, ze do niej wpadnę wieczorem, więc też by mogli przyjść i żeby się pospieszyli. Powiedział, że spoko :o Nie rozumiem jednego. Jak mógł być na tyle głupi w razie czego, że zdradzałby mnie, a krył by się za bratem, przecież prawda tak łatwo by mogła wyjść na jaw!! Kurwa :o

Gość eraare
a może szykują dla ciebie niespodzianke i chca cie tam zwabić '/

Gość ejj huuu
ale moglas powiedziec ze o wszystkim wiesz... bys go zaskoczyla

To jak zapytałaś czy jest Grzesiek obok Ciebie, to trzeba było mu powiedzieć, że chcesz z nim porozmawiać.

Gość Natalla86
kurde nie wiem, ale coś mi tu śmierdzi... No nic, idę się szykować pomału, zobaczymy co z tego wyniknie...

Torba za drzwi z tego powodu, ze nie robie scen zazdrosci ani nie zabraniam pomocy rodzinie, wiec nie ma powodu dla ktorego facet mialby mnie oklamywac, dla sportu? Nie chce byc oszukiwana, chce miec dobre, wartosciowe relacje... Wnerwia mnie, kiedy ktos klamie w zywe oczy. Po prostu nie potrafie wymyslec powodu dla ktorego (poza zdrada) facet mialby mowic ze pomaga komus bliskiemu a byc gdzie indziej

Gość ejj huuu
hmm wiesz co mysle ze nie masz sie czym bac, bo jesli powiedzialas ze tam wpadniesz a on powiedzial ze spoko, to chyba jest wszystko ok?

Gość lhooq
jedz do grzeska. :) a jak zadzwoni do Ciebie zapytac gdzie jestes gdy juz wroci do domu, powiedz, że od dawna siedzisz tam "gdzie on" :P

Gość alkaodfazy
no i jak tam?