Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eurodyzja

Problem intymny, zbyt duże wargi wewnętrzne...

Polecane posty

Gość Eurodyzja

Nie wiem czy to odpowiednie miejsce ale podzielę się z Wami swoimi obawami... Zauważyłam, że jestem nienormalnie zbudowana w miejscach intymnych... Mam wargi sromowe mniejsze (wewnętrzne) znacznie większe (ok 2 cm wystają) od tej (teoretycznie- w moim przypadku) dużych (zewnętrznych). W dodatku z jednej strony wewnętrzna warga jest jakby zrośnięta z tą zewnętrzną... Wygląda to bardzo nieestetycznie i mam z tego powodu ogromny kompleks... Jeżeli chodzi o higienę czy chodzenie w obcisłych spodniach gdy mi to nie przeszkadzało...Ale... Jestem dziewicą i nie wiem jak wpłynie to na moje życie seksualne oraz czy zaakceptuje to mój mężczyzna gdy się o tym dowie, zobaczy... Jeszcze nie byłam u ginekologa z tym problemem bo mieszkam w małym miasteczku, gdzie wszyscy dobrze się znają więc się trochę wstydzę (zwłaszcza, że nie wiem jak sprawa jest poważna)... Może ktoś ma już takie doświadczenia albo o nich słyszał i się ze mną podzieli? Będę bardzo wdzięczna...:) Maja

Jesteś zupełnie normalna. 🖐️ Chociaż jak wkleisz zdjęcie to będzie można ocenić, a panowie będą mieli pod co walić konia. 😴

Gość :):):):)hihihi ha
to normalne Ja tez tak mam I moj maz mowi ze ja na nie patrzy to to wyglada jak by piska sie do niego usmiechala

Gość dfsfdsfds
Perwersja ma gorszą rozklapiochę i się nie przejmuje, ale tak bywa z paszczurami 🖐️ :D

Gość grizula
nie rozumiem