Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyebek z uszkami

Jaki serial jest waszym ulubionym i dlaczego?

Polecane posty

Gość zyebek z uszkami

:classic_cool:

Gość zyebek z uszkami
na co za niedorzeczność :o KAŻDY ogląda jakis serial, to coś naturalnego, takich odruch bezwarunkowy.

Gość zyebek z uszkami
zaprzeczenie = potwierdzenie :classic_cool: oglądasz na pewno tylko wstydzisz się przyznać.

Wybrałbym dwa:) Carnivale - Niesamowita fantastyczna fabuła, ogólnie bardzo specyficzny klimat wciągający widza od pierwszego odcinka. Bardzo spójny przyczynowo-skutkowy, aczkolwiek trzeba oglądać strasznie uważnie, żeby się nie zgubić. Gry o tron - oczywiście - seks, seks i seks:) A jak ktoś oglądał to wie, że aktorsko świetnie dobrane role, a kostiumy i scenografia naprawdę na bardzo wysokim poziomie. Duża rotacja postaci, więc trudno się do kogokolwiek przywiązywać, bo za chwile może zginąć. Lubię klimaty spisków i gierek politycznych, gdzie mamy kilka obozów kombinujących i próbujących się nawzajem wykiwać;)

Gość Ja mam 22 lata, też chciałbym
Moim ulubionym serialem jest "Rodzina zastępcza" mimo, jest bardzo wiele ciepła w tym serialu. Chciałbym by w ludziach było tyle ciepła co w bohaterach tego serialu, ale nie zapominam, że rzeczywistość jest trochę inna. Poza tym praktycznie nie oglądam seriali, ale lubię też Doktora Housea.

Gość zyebek z uszkami
dalej proszę :)

Gość Paulina27814199001
ja ogladam na wspolnej nieregularnie ale chyba zprzyzwyczajenia

Gość ech wiosna wiosna,,,
A ja oglądam "Pamiętniki wampirów"-po prostu kocham ten serial za fajną historię opowiedzianą w nietuzinkowy sposób:).

Gość ech wiosna wiosna,,,
Wolę Klausa-mam ciągoty do blondynów:).