Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratatuuuuj

Poczucie bezpieczeństwa? Dlaczego nie powiecie kobiety, że chodzi w prost o kasę

Polecane posty

Gość ratatuuuuj
Ad person nie było rzeczywiście. Więc nie wiem o jakie pipeczki ci chodziło co do reszty. "Od ZAWSZE kobiety wybierały mężczyzn, ktorzy mogli zapewnic rodzinie byt materialny, potrafili ochronić kobietę i dzieci przed niebezpieczństwem i byli stabilni emocjonalnie." NO ALE JA TO WSZYSTKO WIEM! Czy ja zadałem pytanie jakich facetów wybierają kobiety?. Ty chyba nie zrozumiałaś w dalszym ciągu pytania widzę postawionego w temacie. "Postaraj sie raz jeszcze i wyłuskaj z tego zdania odpowiedz na pytanie "czym dla kobiet jest poczucie bezpieczenstwa i dlaczego jest to kasa" " Ja wiem, że jest to kasa. Tylko często słyszę na kasę nie lecę ale na poczucie bezpieczeństwa tak. I co ma na myśli np taka kobieta? Chodź są i takie co lecą na kasę ale nigdy o tym nie mówią. Ale zamieniają to na poczucie bezpieczeństwa.

Gość ratatuuuuj
O w gąszczu wypowiedzi nie zauważyłem jednej sensownej odpowiedzi. " bo lubimy nutkę tajemnicy i niedopowiedzenia faceci zresztą też czy nie poczułbyś się urażony, gdyby kobieta ci tak wprost powiedziała?" I to już ma sens....Jedyna sensowna odpowiedź na temat.

Gość ratatuuuuj
"skoro wiesz pajacu to po kiego zakladasz ten temat?" Barani głąbie założyłem pytanie bo chciałem poznać opinie kobiet na ten temat. A to co one mówią popieram i jest to prawda, tyle że nie odnosi się to konkretnie do pytania postawionego w temacie.

sciemniac to my nie chciales nic poznac tylko w stylu debilnych prawikow sprowokowac jesli w slad za pytaniem czai sie teza to z twojego pytania zrobil sie zalosny apel brakuje ci kasy czy o co chodzi?

Gość ratatuuuuj
Rozumiem że ty się do tych prawików zaliczasz?

Gość ratatuuuuj
Cięzko bedzie udowodnic bo go nie mam. Ty natomiast nie musisz tero robić :D . Bo widać kretynizm czarno na białym

Gość marchewkaaa
nie chciales nic poznac tylko w stylu debilnych prawikow sprowokowac jesli w slad za pytaniem czai sie teza to z twojego pytania zrobil sie zalosny apel haha samo sedno

Gość marchewkaaa
gosc na kobiecym forum zaklada temat ktory juz w temacie z załozenia ma prowokowac i dziwi sie ze ktos mu sugeruje ze jest frajerskim prawikiem:D

Gość olggggkkkaaa
Jego zamurowało a ty się dałeś nabrać na jego debilną prowokację. I nie pytaj go o zalety. Bo facet na babskim forum robi z siebie kabaret co obu wam i reszcie facetów świetnie ten kabaret wychodzi :D

Gość olggggkkkaaa
Tak kabaret dokładnie :D. Nie da się nic innego powiedzieć o facecie na babskim forum. I ten kabaret świetnie z siebie robisz. Nie upaliłam się.