Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tupcio

jak okręcić faceta wokół palca

Polecane posty

Gość tupcio

Jak okręcić sobie faceta wokoł palca , aby szalał za Tobą i spełniał wszystkie zachcianki zarówno materialne jak i seksualne jednocześnie chcę aby robił wszystko w domu : zmywał gary, prał moje gacie sprzątał i gotował . Ja wtedy będę miała czas dla siebie. Czekam na jakieś podpowiedzi

Jesli znajdziesz takiego, to na pewno nie bedzie to facet :) Pozwól mu przynajmniej wybrac plyn do plukania swoich majtek ;)

Gość sioidddc
wejsc na czat,tam pełno jest panow o nicku np.'sługa dla pani' itd :) powodzenia;)

Gość cos ze mna nie tak ..
a po co robic z faceta taka ci*e o.O chlopak musi czuc chociaz ze rzadzi a jesli go sobie podporzadkujesz to zadna frajda a tylko ponizanie go o.O

Gość tupcio
byłam już na różnych stronach , ale dalej szukam inspiracji jak poniżć i dokuczyć facetowi, więc jeśli masz jakieś pomysły to śmiało niekrępuj się

Gość tupcio
Nie każdy facet musi udawać twardziela , aby powiedzieć o nim że jest prawdziwym mężczyzną, niektóży czują się dopiero mężczyznami gdy robią przyjemności swoim kobietom... Wiem co poniektórzy nie mają jaj aby temu sprostać

Gość ona_takaa
to masz takie zle przezycia z facetami ze tak Ci na tym zalezy?

Gość ona_takaa
jest roznica miedzy sprawianiem przyjemnosci kobiecie a byciu jej podwladnym :)

Gość tupcio
ja chciałabym mieć podwładnego

Gość ona_takaa
typ przywódcy ;> :)

Gość tupcio
poprostu mam faceta , który chciałby być tak traktowany , ja nigdy nie miałam nic wspólnego z tym tematem dlatego szukam podpowiedzi i inspiracji

Gość tupcio
jeśli ktoś miał do czynienia z tym tematem to chętnie przyjmę wszystkie podpowiedzi

Gość ona_takaa
czy Ty chcesz przekazac ze Twoj facet chce byc traktowany jak sluga?? ;> .jesli o to chodzi i to mu odpowiada to mi sie wydaje ze nie ma to nic wspolnego z okrecaniem go wokol palca a zwykle wydawanie polecen i karanie za nieposluszenstwo ;D

Gość tupcio
tak masz rację on chce być traktowany jak sługa i chce być karany . jak na razie nie wychodzi to nam , bo nie wiem jak się zabrać do tego tematu ;(

Gość ona_takaa
nie wiem co Ci doradzic ,moj by tego nie zniosl, nienawidzi kiedy mu sie mowi co ma robic :) .wiec moze zacznijod wydawania mu polecen, jesli sie bedzie sprzeciwial wymierzaj mu jakas kare .. nie wiem . a tu chodzi o tlo sexualne czy taak ogolnie na codzien ;>

Mi Babcia kiedyś opowiadała jak sprawić, by facet oszalał na moim punkcie, ale nigdy tego nie próbowałam, bo jest to ponoć niebezpieczne, podchodzące pod magię. Znam dziewczynę, która to zrobiła, później miała ogromne problemy, by uwilnic się od chłopaka i jego miłości. Po co owijac wokół palca? Wystarczy go szczerze pokochać, oddać mu siebie, to co masz najlepsze - na pewno to doceni i odwdzięczy się tym samym.

Gość tupcio
chodzi o codzienne życie , on chciałby abym mu rozkazywała i tak kombinowała , aby on robił wszystko czego ja pragnę. Lecz nie jest to facet pod tytułem ciepłe kluchy on ma charakter i potrafi powiedzieć nie . więc muszę , a raczej chcę wykombinować coś co złamie jego buntowniczy charakter

Gość marianaaaaa
Bella, powiedz jak to sposob???

Gość tupcio
już wcześniej napisałam , że chodzi mi o totalnie zniewolenie faceta

Gość ona_takaa
jezeli ma charakterek to bedzie Ci ciezko. bedziesz musiala zebrac sie w sobie i udowodnic kto ma jaja w tym zwiazku ale jaak o ja nie mam bladego pojecia ;) a czary to nie jest dobry pomyysl :) to zostawmy pseudowrozkom :)

Gość vnbbnbvvv
a jak czarami? mozesz napisac?

Mówię to tylko mądrym i rozważnym dziewczynkom :) Głupoty Wam w głowie, wierzcie lub nie, ja widziałam jak laska miała problemy więc wolę Wam tego oszczędzić. Wbrew pozorom nie cieszy mnie ludzkie cierpienie ; ]

Gość tupcio
tak właśnie jest jak mówisz mam problem z pokazaniem kto tu ma jaja ,a czary-mary nie interesuje mnie

Gość vnbbnbvvv
ja nie chce tego wykorzystac, bo.. z jednej strony nie wierze a z drugiej bym sie bala. z reszta moj chlopak za mna szaleje wiec nie ma sensu. ale moja kolezanka opowiadal mi cos o jakiejs tam sasiadce, ktora wlasnie tez czarami rozkochala w sobie faceta i pozniej miala przejeban..:O ciekawi mnie tylko czy to ten sam 'czar' ?

Panna_Bella@interia.pl ;) Napisze Ci w mailu zwrotnym, dobrze? :)

Gość marianaaaaa
Wyslalam maila :-)

Gość vnbbnbvvv
napisalam Ci @, moze nieprecyzyjnie ale sprawdz;)