Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanadyska horse

widzieliscie regulamin fb!

Polecane posty

Gość kanadyska horse

When you publish content or information using the Public setting, it means that you are allowing everyone, including people off of Facebook, to access and use that information, and to associate it with you (i.e., your name and profile picture). ja blokuje wszystko bo to nie robota

Gość kanadyska horse
w skrócie jak moje fotki będą upublicznione to każdy moze je wykorzystać.szoke

Gość kanadyska horse
hej

Gość kanadyska horse
no pokazuje przecież:P

Gość kanadyska horse
jak ktoś nie zablokuje tzn ze zezwala na to żeby ktoś ściągał.

Gość eNNNKA
wstawiając fotki do neta juz je upubliczniłas i mogą byc dowolnie wykorzystywane. Nie wiedziałas o tym? To nie jest wymysł facebooka tylko regulacja prawna dotycząca całej sieci

ja inaczej zrozumialam ale w sumie zezwalasz czy nie, jak gdzies zamieszczasz fote, zawsze ryzykujesz

Gość kanadyska horse
up

Gość kanadyska horse
eNNNka co Ty gadasz nie wiedziałam. okropne.

Gość kkkkdhdhd
tzreba blokowac wszystko w choooj

Źle zrozumiane :) Od teraz przy wszystkim co wrzucasz i udostępniasz na facebboku, masz znaczek, komu udostępniasz. I albo public, albo znajomi, albo konkretna grupa znajomych. Najlepiej sobie w domyślnych ustawić że tylko znajomi albo tylko konkretna grupa znajomych, wtedy się automatycznie ustawia na taką opcję :) Gorzej że tablica jest dostępna dla wszystkich bez wyjątku, i tam widać np. strony jakie się lubi (nawet jak się zaznaczyło że widzą tylko znajomi - nie mam pojęcia jak to zmienić, albo się nie da, albo jeszcze do tego nie doszłam. W każdym razie ja się cieszę, bo dsoby które chciałam podglądnąć nie wiedzą o tym i udostępniają publicznie wszystko co wstawiają, zanim się skapną to minie miesiąc a ja będę mieć na nie patrzenie :P U mnie nie widać nic oprócz tego co polubiłam od momentu jak fb wprowadził zmiany. Galerie zdjeć każdą można zablokować ;) Podobnie jak swoje wpisy itp. Tylko na razie nie wiem jak bloknąć widzenie 'lubienia' albo w ogóle widzenie tablicy :(

Gość kkkkdhdhd
można usuwać posty i tyle. heh :P tablica to tam chooj , aby zdjećie blokowac zeby nikt ich nie siciągał.

No to jak wejdziesz w swoje albumy, to po prawej pod każdym masz znaczek z taką strzałką, jak go naciśniesz to pojawia się okienko i pisze: public znajomi ustawienia niestandardowe Ja na wszystko mam ustawienia niestandardowe, zrobilam sobie listę znajomych którzy mogą widzieć wszystko, a reszta to co udostępnię znajomym. Tak to wybieram do albumow u. niestandardowe, wpisuję nazwę listy i voila :D

Gość katiuszaaaaa
nom ja też już poblokowałam bo jak ktos skopiuje i bedzie rozpowszechniał na co mi to :)

Gość cwana pizdeczka
z ciebie :)

Ja zablokowałam też to, że ktoś widzi moich znajomych, i zablokowałam wszystkie wpisy które były dodane przez tymi zmianami - tyle dobrze ze mozna automatycznie wszystkie naraz, bo przy kazdym z osobna idzie się skonczyc :D Teraz czekam aż się pewne osoby skapną ze widzę u nich co piszą, zobaczymy jakie są inteligentne :D

Gość katiuszaaaaa
nie rozumiem cziki o co chodzi z tym Twoim ostatnim wpisem kto z czym ma się skapnąć:>

No te osoby które sobie teraz podglądam bez ograniczeń, bo wcześniej miały zablokowane ;) Trafiło się ślepej kurze ziarno, z każdej strony próbowałam podejść jakby je podglądnąć, nawet ich znajomych (takich co było widać że zbieracze znajomych po ilości osob w kontaktach) zapraszałam do siebie i ściemniałam że się w klubie poznalismy czy cos, czy na imprezie u Łysego (prawie każdy zna kogoś kto ma takie przezwisko :D), licząc na to że mają zaznaczone że znajomi znajomych mogą widzieć... Ale nie pomogło. I dopiero teraz sobie mogę o tych osobach poczytać co niego ;)

Gość katiuszaaaaa
aaa to juz nie dla mnie :P az tak mnie to nie interesuje :)

Gość ale macie problem
z każdej strony można ściągnąć zdiencia nawet z naszej klasy wystarczy kliknac na obrazek a potem zapisz jako