Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Przegrałem życie...

Polecane posty

niedziel, piszże tutaj.. jak zalozysz inny temat, to sie przeniesiemy tam :classic_cool:

uklada, pilnuje sie by tego nie spieprzyc, zmienilam sie troszke nie jestem juz taka pesymistka i dostrzegam sens. oby tak bylo do konca :)

Nox, widze, ze postępy są naprawdę duże. nie poznaję Cię. Tak jakby pisała to inna osoba. cholera, ręce robią mi się coraz cięższe..

gratuluję Noxelia... a swoją drogą, to oglądałem wczoraj program na National Geographic... powinnaś się przepadać na gruźlicę... mówili o przypadkach wampiryzmu z XVIII i XIX wieku... badali kości... chody na gruźlicę, umierający już, często byli brani za ugryzionych przez wampira :(

jakby ktos pare misiecy temu mi powiedzial, ze zakocham sie w porzadnym, normalnym facecie to bym chyba nie uwierxzyla, a jednak :D w dodatku jest tak zabawny, ze nie mam jak miec dola przy nim. kurna ogranijcie sie i glowa do gory :)

nawet Stoker to co opisał w Draculi... ta kobita co Van Helsing przyjechał po tym jak ja Dracula pogryzł... Stoker w jakiejś gazecie czytał o przypadku jakiejś kobity ugryzionej przez wampira, wycinki z gazety dołączył do swoich notatek które służyły mu pisnaiu książki, nawet nazwisko ty kobity podawali ale nie pamiętam, jakaś głośna sprawa w tamtych latach to musiała być... no i ta kobita w Draculi opisana, po tym ugryzieniu... to to można powiedzieć że tak wygląda śmierć na gruźlicę mniej więcej

Noxelia, no widzisz ja przedtem jeszcze mialam zajebity humor. mam kurwa problemy z emocjami, nie potrafię nad nimi panować. w ciągu dwoch minut dostalam ataku szału.. teraz zaczyna mi znowu przechodzić.. ja piertolę no zwariuję..

oj nie pokaze, nie chcialby tego. prowadzi firme z bracmi dwoma :) vodka tez mialam to samo z emocjami, coz mi tylko leki pomogly

az 60 lat :O współczuje.. ja umrę spelniając swoje marzenie :) to bedzie pewnie ostatnia rzecz jaką w życiu zrobie.. :D

fuck! :D ja też muszę się ogarnąć i iśc wreszcie do pubu gdzie spotkałam cudownego chłopaka 😍

nie niedziel. kochanka mam juz w dupie, on mnie z reszta tez. mijamy sie prawie codzinnie niedziel. to jest totalny obłęd. udajemy, ze sie nie znamy, ignorujemy sie i nawet na siebie nie patrzymy.. moim marzeniem jest skoczyc kurwa i leciec.. base jumping. a wiadomo, ja doświadcznia nie mam, wiec sie roztrzaskam o skały :D Nox.. a październiku chyba pojde do psychologa..

niedziel, po co mi o nim w ogole przypominasz ? bylo.. skonczylo sie.. odegrałam się za wszystkie lata :( ja go ostrzegalam.. ze jesli zrobi mi krzywde jakąkolwiek to ja odegram się trzy razy mocniej.. no i spełniłam obietnice. eh

Vodka "Kiedyś umrę wiem na pewno I co wtedy będzie ze mną ? Kto mnie zechce, kto wysłucha Kto pokocha jako trupa?" Nekrofil :)