Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Przegrałem życie...

Polecane posty

blowwww, nie zapominaj o ślaczkach, to sie kurva ceni dobranoc

co kurva??ślaczki??? :D:D Ty! no bez przesady , ja już 1gimnazjum,tak??? :D

e no kurva sory blow :( tematy popodkreślaj przynajmniej :D

przeciez juz 9, jak mozna nie miec zeszytow ? ja piertolę :(

nie znam tego vodka :( no kurwa... no... ale bez takich, "bo cię uwielbiam", no co to kurwa ma być? pieprzone kółko wzajemnej adoracji... ja tu życie przegrywam a ty tu z takimi tekstami :( jestem zerem, nieudacznikiem, nikim, przegrańcem... a tu takie teksty :( no weź się opamiętaj :(

niedziel, nie przeżywaj :D no ja uwielbiam to kołko wzajemniej adoracji, co z tego, ze jestes przegrańcem ? taki blyskotliwy chłopak z Ciebie.. niedziek, kurde no :D judas priest sobie ściągnij, bo naprawdę fajni są..

niedziel, z tymi gunsami to Ty chyba zartujesz, co ? :D mam prawie całą dyskografię, uwielbiam ich. przechodzilam juz zboczenie na punkcie Slasha :D

Nox, ja tez nie studiuję :D a wlasnie niedziel i co myslisz o ac/dc ? :D bo ja czytam ich biografie i teraz zakochaląm się w świetej pamieci Bonie.. cholera.. ten wczesniej chyba mial rację co do nekrofilii.. coś w tym jednak musi byc..

piękne to jest, a wpadlo mi w ucho dlatego, ze zaczyna się podobnie jak "hotel california" :D

cholera, to byla niedziel chyba pierwsza ich piosenka która pokochalam, ale wraz z poznaniem ich dyskografii prawie każda stała się moją ukochaną.. gunsy są świetni, tylko teraz stali się modni,co mnie wkurwia.

No właśnie nie wiem, bo o tej nowej płycie to piszą że już nie to samo, że skład zespołu całkiem inny, że już nie ma tego wokalu. I mi trochę transferu na nią szkoda było.