Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pospiesznym do celu

krwawienia w trakcie cyklu i obfite miesiączki

Polecane posty

Gość pospiesznym do celu

witam, ostatnio rozregulował mi się cykl jak miałam 31dniowe tak zaczęły się nieregularne, 34dni, 26dni. po czym 7 dni krwawienia i w 12dc dostałam krwawienie , nie sadzę by było to plamienie bo było obfite i trwało 5-6 dni no i było krwiste bardzo...po czym znowu otrzymałam miesiączkę , a tak dokładnie 9 sierpnia-7 dni krwawienie 20 sierpnia-4-5dni krwawienia 6 września - krwawienie 3 dzień- nadal trwa dość obfite ze skrzepami jak na razie zużyłam 12 podpasek.. czy powinnam się martwić ???? a wizytę u ginekologa mam dopiero 27 września.

Gość pospiesznym do celu
miałabym już wizytę u ginekologa w przyszłym tygodniu ale wyjezdzam na szkolenia i termin musi być przesuniety. zaczynają mnie martwić te miesiaczki ,bo nie doż ze mocne to jeszcze bolesne.

Gość pospiesznym do celu
????????

Gość pospiesznym do celu
no chyba nikt już dziś nie napiszę.

Gość ///////1234//////////
To mogą być rozregulowane hormony :( ja miałam bardzo podobnie - niby po badaniach okazało się, ze z hormonami jest oki. Dostałą luteinę od 16-25dc i cykle mi się w miarę wyregulowały...

Gość pospiesznym do celu
ale krwawienia co 2 tyg czy to tak może być i do tego tak obfite krwawienia. zawsze miałam 1dzień- plamienie 2-3dzień- mocne krwawienie bez skrzepów 4-5-plamienie a teraz od pierwszego obfite i jeszcze te skrzepy.

Gość pospiesznym do celu
podnoszę