Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataszaEm

Do tych co zaszly w ciaze podczas brania tabletek

Polecane posty

Gość nataszaEm

witam Biore tabletki antykoncepcyjne, ale mimo to biore pod uwage, ze moglam ostatnio zajsc w ciaze (kilka razy zapomnialam, do tego rozne dolegliwosci). Czy teraz po skonczeniu opakowania dostane normalne krwawienie "z odstawienia", czy jesli jestem w ciazy to nie, albo bedzie ono inne? Miala ktoras moze taka sytuacje?

Gość o mam ten sam problem...
juro odstawiam paczke i kolo worku sie okaze, ale powinnam doac to krawienie z odstawenia, juz mnie pobolewja pirsi i brzuch po prstu zminilam tabsy niepotrzebnie, zle si po nich czuam (zazywa sie je inaczjej!) odstawilam je zrobilam 7 przerwe i wrcila do starcyh dwie lekarki mowily ze zabezieczenie bylo ale.. na internecie inne lekarki pisaly inaczeji i na ulotce tez inaczej bylo.. noc coz, okaze sie

Gość beznadziejnanaaaaaaa
przeczytajcie ulotke - u mnie napisali, że brak krwawienia może ale nie musi oznaczac ciaże, tak samo ciaża może wystepowac razem z krwawieniem wiec nie ma reguły.

Gość beznadziejnanaaaaaaa
do osoby wyżej - jesli wzielas 28 tabletek, potem 7 dni przerwy i znow tabletki, tylko inne to jest ok. Zabezpieczenie jest.

Gość ciezarowka11
ja zaszlam w ciaze w trakcie odstawienia i po kolejnym opakowaniu nie miałam już okresu.

Gość afadsf
chyba 21 tabletek i 7 dni przerwy a nie 28 tabletek...