Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jolsky1

Powiedzieć czy nie?

Polecane posty

Zdradziła mnie żona poradźcie czy powiedzieć jej o tym że wiem czy nie. Niewiem co mam zrobić?

Gość no wiadomo .. ..
powiedzieć...i do widzenia, co to za związki ktore trwaja mimo zdrad....ja tego nigdy nie zaakceptuje i szok co teraz sie dzieje, zero szacunku do samych siebie

Gość nie moglabym
czy mozesz z taką spać ? brrrrrrrrrrr

Niezabardzo mam wrażenie że ona wtedy myśli o kimś inny? Powiedzieć czy nie.?

Gość no to sie nasluchałam
"Niezabardzo mam wrażenie że ona wtedy myśli o kimś inny? Powiedzieć czy nie.?" o kim? o sobie?

Gość niedobrze_mi
Ja też nie wiem ;/

"O innym!!!!!!!!!!! Facecie." mówisz o sobie? o jakim facecie ty myslisz bzykajac sie z nia? co? ;) :P

zdradziłes zone?

Zapytaj ją całkiem "przypadkowo" podczas rozmowy - co zrobiłaby, gdybyś ją zdradził? Po reakcji poznasz, czy ona wie, że TY WIESZ. A potem powiedz, że nie zrobiłbyś tego i jesteś pewien, że ona też by tego nie zrobiła. [tu dajesz jej buzi]. Jeśli jest człowiekiem, a nie ostatnią..., to będzie jej z tym bardzo źle i długo nie wytrzyma. jeśli nie jest człowiekiem, to przykro mi, ale nie warto czekać. Powiedzieć, że wiesz i odejść, choćby na jakiś czas.

"Trzeba się zemścić. Kurestwo nie może uchodzić płazem." wow...szkoda tylko ze jak wy zdradzicie to jest to nasza wina w całej okazałosci (bo nie dawałysmy, bo sie znudził bo szukaliscie czegos nowego) placzemy, odchodzimy badz wybaczamy i zostaejmy razem stramy sie i chuj wie co.... jak my zdradzimy to kurestwo, szaciartwo, trzeba zabic wytepic, załatwic kolesi aby ja pobili i najlepiej zgwałcili i wyrzucili na smietnik ... a kurwic sie chłopkai to wy umiecie, odwracac kota ogonem jeszcze lepiej nie mowic juz o tym ze "nasrac i na kota zwalic" to macie w mlaym palcu

Jestem prawiczkiem. Facet zdradzający to tak samo dla mnnie kurwa i powinna sie żona na nim zemścić.

Gość zuzizak
a co jej zrobiłeś lub nie, że to ci uczyniła?

"Jestem prawiczkiem. Facet zdradzający to tak samo dla mnnie k**wa i powinna sie żona na nim zemścić." bedziesz miał zone to wtedy pogadamy poki co walisz chłopcze "niedoswiadczony" w zyciu i realcjach mesko zenskich totalne banały :) i głupoty ...

Niewiem czemu to zrobiła. Nie jestem chamem chcę to rozwiązać. dowiedzieć się czemu. Jak poznam że ona się skapnie że wiem?

Kiedyś pamiętam spytałem co by zrobiła jakbybyła zdradzone to powiedziała że niewie bo niebyła w takiej sytuacji. Jak ja podejść żeby powiedziała.