Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobiłybyscie taaak

mam ...dublera

Polecane posty

Gość zrobiłybyscie taaak

okej wątek bedzie z cyklu 'żali się czy chwali' :D ale co byscie powiedziały na taką sytuację od dłuzszego czasu sprzedaję ubranka po córce na all dorobiłam się juz marki ;) po mam stałą klientelę jedna pani kupuje u mnie stale nie powiem cieszy mnie to ale doszła druga klientka-kupiła kilka rzeczy -była bardzo drobiazgowa-musiałam jej szczegółowo wszystko tłumaczyc z ciekawosci zerknełam 'na nią' byłam w szoku ze w ona w ogóle jest zainteresowana uzywanym ubraniami (chodźja sprzedaje w stanie idealnym) bo kupuje rzeczy mega mega drogie dla córki potrafi za dwie wsóweczki do włosów dac 30 zł ,za gumeczke do włosów tyle samo ! no ale okej kupiła u mnie jest bardzo zadowolona i kupuje nadal ale zauwazyłam ....ze kopiuje moją córke jak widzi cos na zdjeciu a nie jest to na sprzedaz ( np ja sprzedaje spódniczke a córka jest na fotce cała) to patrze a ona za chwile kupi tę samą bluzke zdarzyło sie to juz kilka razy co wiem (a co nie wiem ? ) czy to problem ?..oczywiscie ze nie ale dziwne to dla mnie

Gość a wiesz co znaczy
wiesz co znaczy słowo "dubler"? :o

Gość truturtu
to po co dajesz zdjęcia córki na allegro.

Gość Bang bang bang
A może jej się podobają te ubranka, widzi że twoja córka ładnie w nich wygląda i chce żeby jej też tak wyglądała. I wie jak wyglądają na innym dziecku.

Gość słonik z wąsami ....
masz cos do sprzedania na allegro podaj link chetnie zobacze co masz do sprzedania :)

Gość kolorowooo
nigdy nie dodalabym na aukcje foty mojego dziecka w ubranku ktore sprzedaje

Ale czemu Cie to dziwi? Jak widze ladnie ubrane dziecko to też staram sie malym takie ciuchy kupić. Coś w tym zlego? Powinnaś sie cieszyc ze sie pani twoj gust podoba. Znaczy to tylko tyle ze na prawde ladnie ubierasz dziecko. Mnie sie niekiedy strasznie podobają dzieciaki jak są wystrojone, ja chyba tak nie umiem. Niby mają tych ubrań ale jak ich ubieram to tak nijak wyglądają, bez szału. :(

Gość kurde nie każdy ma czas
latać po sklepach czy oglądać setki stron... ja też chętnie podpatruję, jak ktoś ma dobry moim zdaniem styl, bo zwyczajnie szkoda mi czasu na samodzielne wymyślanie wszystkiego od podstaw, szczególnie, ze w życiu są ważniejsze sprawy niż ubrania.... ...co do zdjęć dziecka na aukcjach to ja czasem daje...malutki rozmiar tak, żeby nie dało się z tym nic zrobić :D ale dziecko mam śliczne no i foty też dobre robię z racji zawodu, więc czemu nie? szczególnie ze rzeczy się w tedy 3x lepiej sprzedają :P

Gość frutelllla
macie może linki na swoje aukcje?? "kurde nie każdy ma czas" - jestem na etapie zakupu, może cos kupię. :)

Gość frutelllla
wiosenna mama Córcię masz śliczną i ubrana super :) więc nie sądzę zebyś ubierała dzieci nijak...

frutella akurat suknia z wójcika i widziałam w niej innego bobasa wiec mi się spodobała, bo pewnie na wieszaku bym jej nie wypatrzyła. Właśnie przeglądam allegro w poszukiwaniu czegoś dla Maniuli, ale o ile na Lolcię mi jest łatwo coś znaleźć i wszystko jest takie jakbym chciała, to na Manię już nie za bardzo. Najprościej jest z Kornelem bo on we wszystkim fajnie wygląda i wszystko mu pasuje :D Mam wrażenie, że chłopca można ładniej ubrać niż dziewczynkę.

mam na allegro zestaw wystawiony ale nie dam tu linka, bo się zaraz sępy zlecą z krytyka, a po co mi to?

Gość Ewaff
Powinnaś się cieszyć - to znaczy że masz dobry gust i mamuśka wzoruje się na Twoim stylu ubierania córki. Mnie było by miło :) Pozdrawiam, Ewa http://ewalazinska.blogspot.com/

Gość frutelllla
kurde nie każdy ma czas czym się przejmujesz, jak będą chcieli to i tak skrytykują, a jak masz fajne ciuszki to ja naprawdę jestem zainteresowana, bo zazwyczaj na allegro sam szajs

Gość frutelllla
poszukała bym w zestawach...ale masa ich jest...he he :P

a na jakie dziecko potrzebujesz tych ciuchów? Ja mam raczej normalne ciuchy, jakoś przesadnie nie stroję dzieci, ważne żeby się dobrze prały, łatwo prasowały...

Gość frutelllla
mój e-mail : kafeteriaaa5@tlen.pl więc tam wyślij linka

Gość frutellla
kurde nie każdy ma czas wyślesz?

Gość zrobiłybyscie taaak
DZIEKI ZA ODZEW :) jak pisałam nie jest to problem dla mnie a i owszem troszke mi to schlebia tylko moim zdaniem takie szukanie po całym all to tez troszke zajmujace prezciez jak cos jest ze starszej kolekcji to nie zawsze jest w sprzedazy na biezaca i tak polowac i polowac...no nie wiem acha ....nie pokazuje twarzy córki w aukcjach na głowe jeszcze nie upadłam ! :)