Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjfjhfjof

do malolatek...dlaczego sie tak..

Polecane posty

Gość fjfjhfjof

tapetujecie>??pudry, podklady kilo tapety jednym slowem niemowie o wszystkich, ale ja majac lat 18scie wygladam na jakies 15 bo zwyczajnie sie niemaluje tak jak niektore przeciez jak patrze na te laski to zwyczajnie mi ich zal bo beda mialy te 30cos lat a nawet 20 cos i wygladaja staro przez to ze sie tapetowaly ja niemowie ze sie niemaluje ale fluidy blee -odpadaja tylko kredka, krem odzywka do rzes i elegancko wyprobojcie cera wam sie tez poprawi i przedewszystkim czemu chcecie wygladac staro

Gość uhjfkml987890000
Uwazasz ,ze jesli stosuje sie fluid to w przyszlosci bedzie sie przez to staro wygladac?:O Co ty bredzisz dziewczyno.

coś w tym jest:) większość tapeciar ma tak zjechaną skórę na twarzy, same dziury. Wszystko można ale z umiarem dziewczyna mówi o skrajnych przypadkach.

Gość fjfjhfjof
no niemowie o wszystkich kobietack ktore uzywaja fluidow, ale ja np mieszkam w anglii przyjechalam tujak mialam 12 lat wchodze 1 raz do szkoly dziewczyny wymalowane bylam pewna ze starsze odemnie bo solara tipsy tapeta jak skurwysyn a tu co???dziewczynki po 12 lat ktore byly w mojej klasie, teraz jak kolo nich przechodze to wygladaja strasznie a zemnie sie smialy ze sie niemaluje

Gość ewakakaka
dziury nie robią sie od podkladu tylko od pryszczy...litosci:D A ze pryszczate nastolatki wolą ukrywac je pod dwucentymetrową warstwą tapety zamiast leczyc to juz inna sprawa. i nie sądze zeby delikatna warstwa pudru czy podkladu dobrana odpowiednio do cery była szkodliwa. Jesli nie zapchasz skory jakims gownianym fluidem za 10 zl tylko do uzyjesz dobrej jakosci kosmetyku, skora bedzie oddychac i utworzy sie warstwa ochronna od zanieczyszczen z powietrza

Gość ja nie rozumiem jednetgo
co tak sie przejmujesz losem inych ? chce sie malowac niech sie maluje. ja sama tez nie maluje sie za bardzo , nie chodze na solarę itd, ale jak ktos chce isc - prosze bardzo.. nie jarze co ci to wadzi :O

Gość cwikła kopytko
Wiekszość nastolatek używa własnie tych tanich fluidów za do 10zł, wybierają zle dobrane odcienie do swojej skóry i wyglądają jak klauny. Tylko niektóre stać na dobre kosmetyki, ale one mają sponsorow.

Gość 3 from 1
bo jak ktoś nie potrafi się malować to potem wygląda jakby miał maskę na twarzy. ja muszę ( tzn nie muszą ale chcę ) używać korektora i podkładu bo mam popękane naczyńka na twarzy, odstawienie tych kosmetyków nie sprawi ,ze one znikną. także nie pakuj wszystkich do jednego wora 🖐️

Gość fjfjhfjof
ludzie:D napisalam po polsku wyraznie, ze niemowie o wszystkich!

Gość aaaaaaaaaaaaah
a co cie to obchodzi ??niech sie malują?? kiedys też tak było jak miałam 18 lat uzywalam pudru i kredki i tuszu,co cie obchodzą inni ludzie do chooya pana?

Myślę, że to raczej sprawa rodziców nastolatek, które się malują. Moi nie mają z tym żadnego problemu i często z mamą chodzimy na zakupy kosmetyczne :) Jeśli pod ten makijaż używamy odpowiednio dobranego kremu, odpowiedniego podkładu to nie ma opcji, żeby coś się z naszą cerą działo! Ja robię makijaż od 3 klasy gimnazjum i nie zauważyłam żadnej różnicy w stanie mojej cery. Z trądzikiem, czy wypryskami nigdy nie miałam problemu. A kosmetykiem którego powinni zabronić jest CZARNA kredka do oczu. Nie jestem w stanie znieść tych oczu pandy!