Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

co wy na to, że księżna Middleton jest w CIĄŻY MNOGIEJ?

Polecane posty

Wierzycie w to. A lesby w Grecji miały nawet zarost na twarzy. ROzumiecie ZAROST NA TWARZY. Ciekawe czy dziś ktoś tak potrafi i tyle.Taki make up i wszystko a one normalnie wiecie zarost miały, chodziły jak faceci - włosy, włosy na rękach - wszystko. Jak Kate Middleton tak będzie wyglądać to niech sie wiecie ta Anglia do mnie zgłosi bo tak to nie warto o nich stać. O nich jak o nich choć lesba na lesbie, ale o tę ich rodzinę królewską. Już lepiej o Elzbietę I choć skończyła tez marnie - NA OKNIE w sypialni powiesiła sie na krowim łańcuchu. Ona chyba miała ruszyć w świat i być tym piratem. Co tu robić dalej? Żona Szekspira nie żyje... on też PODOBNO. Nikt mnie już nie chce. Co ja im zrobiłam? Nie miałam być tą królową. Nie zasłużyłam na to - dosłownie. Tacy poddanie. A ten Szekspir - czy on był poddany. A to się powieszę i se to sprawdzę. Nikogo już na tym swiecie nie obchodzę. Mógłby mi się chociaż przyśnić - ile on w sumie zarobił. On jak ci pierwsi męczennicy - no przegięłaś Elzbieto, ale mozesz być. ja twój poddany Elzbieto - chyba żartujesz. I zawsze będzie iles ty Wiliam zarobiłeś. Ani głów nie musiałeś ścinac dzięki mnie, niczego. Ty sie miałeś przy mnie dobrze. Jedynie że sie powiesiłem. Ja też. Ty sie powiesiłaś przeze mnie - ty się powiesiłaś bo CHCIAŁAŚ się powiesić a inni musieli powiesić się przez ciebie. na przykład twoi poddani i tyle. I zawsze chciał ją wypalić i nie potrafił i zaraz jak umarł to zaczęła jeździć na wycieczki i mysłała - tu nawet lasu nie ma. Za ojca był las a teraz? Same pola ...co oni zrobili? Oni chyba las wycieli. Ale dużo umieli. To samo co na tym dworze. A to USA? Co się tam działo i tyle. Ach mówię wam... i sie powiesiła, ze miała jechać do USA bo tam jest chyba żle - co tam się dzieje. tak cicho. Nikt nic nie mówi, nikt nic od niej nie chce... ach to sie powiesi. Bo to chyba koniec. jej na pewno... świata to chyba nie - gorzej miał tylko Dawid - na wojny chodził te baby. One go zeżarły. Stary był jeszcze przynieśli mu kochankę. Miał z nią mieć swój pierwszy raz. Bo ostatnie dni przed śmiercią zastanawiała się czy Żydzi są moralni. I sie pytala co sądzą o tym - w sumie stary król umierający, młoda kochanka. Czy oni zamierzają zrobić jej to samo? No a oni nic. Królowa robi zawsze to co uważa za sluszne. A to sie powieszę. I sie powiesiła w oknie w sypialni i tyle :(

Gość najbardziej kocham
jeszcze nie wytrzeźwiałaś/eś od wczoraj czy pijesz o rana ?

Gość Mariusz Tymczuk zboczeniec LW
Jak suczka albo kotka . . .

Gość stara baba jak sztaba
to trwa troche dłuzej niz 2 dni...chyba leki nie pomagają. moze przyjda jesienne burze i nie bedzie dostępu do netu ? i spokój na forum...:D

Gość przecież
to jest owieczka

Gość gdzie to mozna zamowic?
przecież to owca... znów nadajesz?? tym razem się księżnej oberwało :D:D

Gość kup sobie tampax z aplikatorem
owcy nie znacie? ona nie musi nic pić. Cześć Owieczko 🌼

No cóz... zobaczymy jakie są te bliżniaki. Jakies tam muszą być i tyle. Ja jestem poddaną Elzbiety I - Elzbiety II czyli KOGO. Ja muszę stac o USA i paszport amerykański - pasuje nie pasuje - tyle lesb. Jak ja je pokonam? Włosami Indian? A one na mnie papiery. Tyle ksiązek napisali Indianie i tyle. I tak to się zakończył żywot Elzbiety I i NAWET by pojechała do tego USA, ale bilet w 1 stronę. Bo taka jest prawda o życiu. A ta żona Szekspira wiecie to PALIŁA bo czemu nie chcę być panią Szekspir. Ona paliła i wiecie wszystko wiedziala na temat papierosów - nie powinnaś palić Anne zawsze mówil. Nie powinnaś i tyle. Kate Middleton w ciązy mnogiej. Normalna to wisi na krowim łańcuchu. Tak jest w ciaży mnogiej. Niech uważa na zarost na twarzy i tyle. I wiecie po co im ci Niemcy - też tego nie rozumieją. Ale boją się, że im się opinia pogorszy jak wszyscy dowiedzą się o Elzbiecie I że im sie zapiła na śmierc lub zaharowała. A ona powiesiła sie na oknie w sypialni z widokiem na morze bo nawet by pojechała do tego USA i byłoby normalnie ale to morze... ona już nie mogła wiecie. Nie ona nie pojedzie - o tym chyba nawet filmy byly. królowo może do USA - nie to nie moje miejsce. Znaczy mogłabym tam być, ale bilet w jedną stronę. A pózniej no nie mogę jechać bo tak kradniecie. Wy po prostu tak kradniecie, ze wy sami tego nie rozumiecie. WSZYSTKO ZNIKA i tyle. No jak tak można? Takie złodziejstwo. O tym Szekspir powinien pisać, a nie te pierdoły a glowy powinny lecieć jedna za drugą to tylko pisze te pierdoły - wypisuje te kretynizmy , wszyscy to oglądają, a ja? Czy ja się w ogóle liczyłam? Królowo on już nie żyje może by tak pojechac do USA? Do USA a co tam rośnie i tyle. Tam nic nie ma. Tam chyba las rośnie tak by mi to wyglądało. Jakieś pustkowie. No nigdy tam nie byłam, ale tak pasuje i tyle. I koniec. Wiecie - jak ta Kate będzie miała zarost to niech się do mnie zgłosi. TAKA LESBA. Aż dzieci na stała pracę a po studiach. Bo to jest żeby zarabiali i czy mi się to podoba? No tak sobie, ale niech lepiej tak zarabiają niż coś innego i tyle. Elżbiety I i tak nikt nie pobije i o czym tu rozmawiać i tyle. Jak dla mnie dobrze zarabiaja. Ta Kate sama sie skrzywdziła. Niedługo królowa w ciąży - niech zarabiają dalej wiecie... no co robić w życiu. Trzeba jakoś zarabiać. To jest wasza ukochana Anglia i wasz ukochany Londyn. Ja tam mam mieszkanie i kasę - nie chcą mi jej dawać no ale - przcież ich NIE UDUSZĘ, GŁOW IM NIE PODRYWAM jak Elzbieta. Bo GŁOWY ODRYWAŁA. No wszystkim oderwała. I za to się powiesiła bo taka była. Ona miała zarabiać jak niemcy - tak się dowiecie i tyle. Jak Niemcy miała zarabiać. Ona miała SCHUDNĄĆ ja powiem. SCHUDNĄĆ miała jak ta Kate - tak miała wyglądać i zaraz by zaszła - a nie tam takie jedzenie, co ona to nie jadła i ta opnia - dziwka matka. SCHUDNĄC miała i zaraz by zarobiła. Jak Kate. I tyle. Ta Kate się potępi przeze mnie się dowiem. ta Kate się potępi SAMA PRZEZ SIEBIE. Gdzie to się tam do takich pchała - Z TAKIEJ RODZINY. Ani R nie mają, ale KATHARINE moze być. No jest lepsza ode mnie - nie ma 2 zdań. Culkin też był lepszy od Kevinka mojego braciszka. I w ogole jaki on byl. A co będzie dalej. Bo brat jedynie nie ma matury, ja kasy. A dalej co będzie? Maturę może mieć jeszcze - najważniejsze że mu pasuje. Przyjechała jakaś z Polski i Kevinowi matura zaczęła pasować i ...może być. Dla koleżanek z klasy bo PASUJE mu matura. To niech już będzie bo nie pasowała. I dobrze. Tylko 1 łeb - ojca, a dyrektor. No i wtedy jest normalnie. Wiecie - niech już wyluzuje ten Kevin. Ile my mamy lat. A te dzieci niech też już pieprzy bo widział co robi rodzina królewska to by OSZALAŁ. Bo że ten Szekspir nie oszalał od tych zbrodni. Na scenie GŁOWY LECIAŁY. Skazańcy byli - to był teatr. To są pierdoły. Bo on tylko pisał, on tego nie widział. On grał - to był teatr , to byli aktorzy, podstawieni, kukły - tam głowy leciały się dowiem. Elzbiety I na przykład - tam zginęła. No to była kukła, a reszta? To była kukła. To była prawda, a dalej była kukła. Co wy - to nie była ona. To był jakiś facet. Dadli rządził i tyle. Elzbieta I umarła normalnie w łózku i tyle. Wiecie co jest prawda nie wiem, ale jedno jest pewne - Elzbieta I w ogóle nie istniała i tyle. To niemozliwe i tyle. tak naprawdę istniał tylko Szekspir. A Dadli? Czy istniał jakiś Robert Dadli? Tak istnial i powiesił się na sznurze. Na wieść o tym, ze Elzbieta I powiesiła się na krowim łańcuchu to on sie powiesił na sznurze, żeby nie było że o nią stał. Bo stał o nia Dadli, a on był tylko Szekspirem bo sie zastanawiali , który pierwszy sie powiesił i tyle. Dadli, pózniej Szekspir i Elzbieta. Ale to nie pasuje się dowiem - no to tak ułózcie żeby pasowało. Wam tam wszystko sie zgadza jeszcze w bankach. Tak ułożyć, zeby pasowało i już. Musi sie zgadzać i tyle. A jak sie nie zgadza? To polecą głowy. Szkoda tych głów. To musi się zgadzać. :(

Ach wiecie - ta Elzbieta dopiero teraz docenia i Dadleja i Szekspira. Z tym drugim zawsze zapalili, tego pierwszego nie chce na oczy NIGDY WIDZIEĆ bo przez niego nie wyszła za mąż , wszystko przez niego. Ona przebaczyła no ale... a tego na koniec też mieli nie robić. Ona sobie siedziała - czytała biblię. A ten Dadli przebierał sie za nią i chodził - i łysy chodził w perusy i robił ja lesbę bo lesby w sumie były łyse od peruk. Bo faceci są łysi to zeby robić za facetów goliły sobie głowy. Bo Kate zarost. No dobrze - a na przykład łysy łeb bo jak tu ograć ciążę, żeby zarabiać. OGOLIĆ SOBIE GŁOWĘ NA ŁYSO i tyle. I wiecie nigdy sie nie dam lesbom bo musiałabym na ŁYSO sie obciąć i cały czas tak być bo lesby robią dzieci na kasę i to jest OK na zachodzie a ja co - nawet głowy nie zgoliłam. No pokuta i nawrócenie - no mogę i tyle :( Jedyny powód. Ale głowę na łyso na stała pracę czy bym zgoliła żeby ograć ciąży. No wiecie ja już byłam w ciąży i dzieci mi porwano. A teraz znowu by mi się przydało, ale co - nie mam środków do szycia i tyle :( I czy bym ogoliła głowę na łyso celem znalezienia stałej pracy. NIE i tyle. No to bym musiała umrzeć z głodu. Bo czy ja mam jakieś wartości? Chyba żadnych. Już rodzina królewska ma więcej niż ja. No dobrze... ale wiecie... ja sie nie dam i tyle :( No cóz... jeśli wiersz to tylko o Elzbiecie I. Jak mogła? Dać sobie uciąć łeb żeby żyć wygodnie. A bo już jej było wszystko jedno, ona chyba miała wyjechac i się puszczać. Bez środków do szycia miała wyjechać i sie puszczać jak matka. Bo po co uciekła od rodziców. I było - a to niech mi utną łeb na scenie. Rzeczywiście. Bo tak stoję o Kościół Anglikański. Bo wszyscy - ten kościół stoi sam o siebie - żeby chociaż o ten kosciól stała. Jak to nie stała? Stała. I ubranka mieli i wszystko. Nie stała o kościół anglikański - załosne. I nigdy nie ścinała głow. NIKOMU. Ale jakby wstała z grobu to by odcieła głowę Karola, Kamili, ICH DZIECI - znalazłaby je i zabiła oraz królowej - reszta może robić co chce czyli zarabiac. Bo tego jednego żałuje. Że se tej głowy nie dała uciąc bo tak byłby koniec Anglii a tak to nie i tyle. A wszyscy się smieją oni by jej ucieli. Jej chodziło tylko o wygodne życie? Tak? To niech mają USA. Bo ona miała USA a reszta? I tyle. I koniec :(

Wiecie to wszystko jest przez to, ze Kevin Sulivan nie żyje a wy NIC. I tyle. Ale nie tylko nie żyje Jim Henson - tu muszę uważać. Nie żyje też wiele innych osób. Pewna niedoszła aktorka zamordowana. Teatr i owszem, ale tylko kukiełki. Pani Szkespir została zamordowana. Była lepsza od Elzbiety I sie dowiem. No tak ale nic za nic i tyle. I skończyła marnie - jak ja. Pani Szekspir i tyle. Jak była pani Szekspir? Kto to wie? Czy była w sumie moralna czy raczej lubieżna? Nosiła wlosy uczesane lub na głowie miała nieład. Jakie lubiła suknie? A dzieci - czy sie o nie troszczyła? Czy kochała męża? Nienawidziła rodziców? Czy znała i odwiedzała dziadków? Pani Szekspir. Jaka ona była? Czy lubiła palić? Czy była raczej trzeżwa czy nie całkiem? Ulubiona potrawa? Wyznanie. Gdzie na wycieczkę. Pani Szkespir...

Wiecie jaka NAPRAWDĘ była pani Szekspir - CO CHWILĘ goliła się na łyso, zeby ogrywać ciąże. A on przychodził - z kim te dzieci? No chyba nie z tą ty durniu. ty se idz zrobić do Elzbiety I. Przecież wiesz, ze nie zależy mi na niej. Zależy mi tylko na tobie. Tylko na mnie - spojrz jak ja wyglądam. DLA CIEBIE nawet ogoliłam włosy. Nie te - te drugie miałaś wygolić. No ale po co. Po co za to jest rodowód i tyle. I WSZYSYCY SIĘ POWIESILI. Taka tragedia, a Kate jest W CIĄZY MNOGIEJ. tak stoją o Anglię. CIĄŻĄ MNOGĄ. A może trojaczki? Czworaczki? W miarę jedzenia apetyt rośnie. Pani Szekspir - czy ona była ruda?