Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adriano1988

na autostradzie

Polecane posty

sorry: W Niemczech seks podczas jazdy autostradą jest legalny pap, wj 2003-07-03, ostatnia aktualizacja 2003-07-07 15:41 Uprawianie seksu podczas jazdy samochodem na autostradzie z prędkością 110 km/godz. nie jest sprzeczne z prawem - orzekł sąd w Kolonii rozpatrujący sprawę 23-letniego kierowcy, który podczas jazdy autostradą kochał się z siedzącą na nim okrakiem autostopowiczką. Jego auto uderzyło w znak drogowy i uszkodziło go. Kierowcę, który zbiegł z miejsca wypadku, schwytała jednak policja. Sąd ukarał go tylko za ucieczkę (600 euro) i zniszczenie znaku drogowego (400 euro); sędzia orzekł, że nie może go skazać za niebezpieczną jazdę, ponieważ "żaden przepis nie zakazuje uprawiania seksu przez kierowcę podczas jazdy". Więcej... http://wyborcza.pl/1,75248,1557186.html#ixzz1XRb9lVeQ

Gość glosik oddany
hahahaha

Gość niekonieczny
Mnie w Niemczech to tylko przeszkadza jak rąbią sie w basenie blisko mnie. Tam to jest na porządku dziennym, tylko niech cholera odejdą gdzieś dalej ! Nie, obok dzieci są w wodzie a ci dupczą się aż fala idzie. Na autostradzie nie widziałem jak się piepszą, przynajmniej w samochodzie. :P

Gość glosik oddany
w niemczech opalanie sie lub kapianie bez stroju to norma..drazni mnie i obzydza tylko jedno..wstretne grube bebska i oblesni faceci bez ciuchow:-0 bleee