Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaGdA1991

Mam 20 lat czy to dobry czas na macierzynstwo?

Polecane posty

witajcie mam na imie Magda mam 20 lat jestem z chlopakiem 4 miesiace bardzo sie kochamy ... staramy sie o dzidziusia od 3 miesiecy bardzo tego pragne ale mam wontpliwosci nie mam z kim porozmawiac dlatego pisze tutaj nie wiem czy to nie za wczesnie czy jestm gotowa i czy napewno sobie poradze z tym:( pomocy

Gość 4miesiace jestes
z facetem i chcesz juz dziecko z nim miec? niezle :D

tak tylko 4 miesiace .... wczesniej bylam w zwiazku 3 lata i to byla wielka porazka potrzebuje ustabilizowania w zyciu a dziecko mi to da

Gość sysius
ło boziu no to sobie zrób dziecko kogo to obchodzi?

ale zapytalam czy wiek 20 lat jest wiekiem odpowiednim na maciezynstwo licze na wypowiedzi konkretne

Gość Yeaaa
Jarek co ty pierdolisz

Gość sysius
tak to odpowiedni wiek powodzenia w płodzeniu bachorka

Gość aguśka;)
najpierw odpowiedz sobie na kilka pytań Czy jesteś pewna że chcesz spędzić z tym facetem reszte życia? że będzie on ci pomagał przy dziecku i wyręczy w niektórych obowiązkach ? Czy będziecie w stanie utrzymać to dziecko ? Czy dacie temu dziecku tyle miłości na ile zasługuje? Czy jestes w stanie na najbliższe kilka lat zrezygnować ze wszystkich imprez , swobody? Z dzieckiem nie ma żartów , są takie dni że nawet nie masz czasu się wysikać a co dopiero wystylizować . Wiem że młoda mama z wózkiem na spacerze zazwyczaj ładnie się prezentuje ale to nie zawsze jest tak kolorowo to że nie prześpisz nocy nie znaczy że wyśpisz się w dzień, niektóre dzieci potrafią płakac i w dzień i w nocy , poczytaj sobie topiki młodych mam może wtedy przemyślisz i podejmiesz właściwa decyzje

Gość wy we wszystkich
tematach widzicie prowo a co myslicie ze takich glupich lasek nie ma :D

Gość prowo popatrz se na maila
durnoto jareczek6767@tlen.pl

Gość i po mailu twerdzisz
ze to prowo? hahahahaha ale zal

Gość a co!
nie potrzebnie masz te wONtpliwości:) róbcie se bobaska, a co!

Gość jareczek pewnie chory jest
i lezy w domku i snuje opowiesci jak przystało na gimgówno

żona-swojego-męża - czy Ty do końca życia będziesz uważać że wszyscy ludzie na forum są dziećmi? Sory ale nie tylko w tym temacie to piszesz :P W wieku 20 lat mało kto chodzi juz do szkoły, na studia jeśli już :P Nie musimy zaraz na każde posty odpowiadać z agresją ! Sama mam 20 lat i uważam autorko że to troszkę za wcześnie... Ja mam chłopaka od 2 lat i też chcemy mieć dziecko ale oczywiście to w przyszlości, najpierw ślub i moje studia :) I powiem Ci że 4 miesiące to zbyt krótki czas żeby stwierdzić czy chcecie być ze sobą do końca życia, poczekajcie przynajmniej ten rok albo i więcej :P