Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AMFEEBIA

WKURWIŁAM SIĘ NA MOJEGO MĘZA CHYBA SŁUSZNIE

Polecane posty

Gość marchewkaaa nie ewkaa
ok, małżeństwo to nie więzienie ale jeśli jakiejś kobiecie proponuje piwko, przynosi itd - a żona siedzi z pustą butelką i on nie reaguje? to troche głupie.. mój mąż jak widzi, że mam pustą butelkę to mi proponuje że mi przyniesie i ewentualnie jak już rusza tyłek i idzie mówi - przynieść komuś coś? a nie że nadskakuje jednej jedynej koleżance męża a mnie ma w tyłku za takie zachowanie bym się obraziła a właściwie porządnie zastanowiła czy nie leci na nią zwyczajnie

Gość ksksskskksks
sadze ze to chwilowe... napisz na nk albo fb do jakiegos kolegi i sie umow na kawe u ciebie w domu, jak wroci maz zobacz jego mine

Gość na kreske
Mój z kolei po chamsku flirtuje ze wszystkim ekspedientkami - tymi młodymi oczywiście - a one go uwielbiają. Twierdzi, że dzięki temu może tam zawsze kupować "na kreske" debil jeden,

Gość fgsg
on jest kretynem ale ty tez jestes idiotką wypisujac brednie na forum, ogólnie pewnie mezylek pierdoli twoje kolezanki dlatego mowi że nie ma leoszej od ciebie

Gość jabczankowiec olek
nie wkurwiaj męża bo cię kopnie w duupsko. :P

widac chemia miedzy nimi jest kompatybilna , miej sie na bacznosci bo jezeli ona za nim chodzi to raczej nie o kolezenstwo tutaj chodzi.... a jego opowiesci o petardzie w lozku ...hmmmmm.... zawsze znajdzie sie lepsza a conajmniej inna i puki nie zasmakuje nie bedzie pewien ktora jest lepsza ;-)

A wtedy wróci i będzie na rękach żonę nosił :D No chyba że nie wróci...

Gość AMFEEBIA
no własnie dzisiaj oznajmiłam że umówiłam się wieczorem z kolegą na piwko bo ma problemy i chce pogadac nie robił z tego problemu

albo zgrywa twardziela albo ma cie w d..... tyle na temat

No bo facet to prosta konstrukcja. Jak mówisz "idę na piwo" to słyszy "idę na piwo" a nie "być może wyląduję z nim na podłodze i będę uprawiała dziki seks" :D

mialem kika lasek w zyciu i powiem szczerze ze szansa iz ta nowa bedzie gorsza od "starej" sa nikle....

Gość AMFEEBIA
dziekawa jestem czy rzeczywiście facet może takie rzeczy robic zupełnie nieswiadomie ot tak po prostu

clop jest prosty bycmoze ale ma fantazje i moze byc zazdrosny .....a skoro najwidoczniej nie jest to wniosek dla mnie jest prosty

"może takie rzeczy robic zupełnie nieswiadomie" Tak może. Musisz go uświadomić, bo może nawet nie wie o co ci chodzi :D "iz ta nowa bedzie gorsza od "starej" sa nikle...." Chyba masz małe wymagania... Ja swojej bym nie wymienił na żadną inną mino że bywa trudna w obsłudze...

Gość kkk////////////
to że 20 lat nie masz to wiem:D ale i tak młode ciacho z Ciebie:P a taka napalona dzisiaj jestem :D co mi tam;)

Gość AMFEEBIA
chodzi mi o to jak się zachowywał na imprezie czy mogło to byc nieświadome ot taki po prostu miły ale czemu w stosunku do jejdnej

Gość ksksskskksks
kkk a skad jestes? moze do ciebie wpadne :P

Gość AMFEEBIA
wie o co mi chodzi bo powiedziałam jak krowie na rowie to powiedziła że nie widzi w tym problemu a lat nie mam 20 a 33

Gość co zrobił?????
skąd wiesz, że na nią nie leci? i skąd wiesz, ze go cisza miedzy Wami męczy skoro nadal przyjmuje koleżankę w domu?

O tym właśnie mówię. Mi się też zdarzyła podobna sytuacja i nawet nie bardzo wiedziałem o co jest awantura. Dopiero jak mi wytłumaczyła się zastanowiłem i wyszło że miała 100% rację.

tja jak masz jedna dobra to przy niej siedz... nowa laska jest z reguly lepsza bo inna a do tego na poczatku sie stara to chyba logiczne ?

kkk//////////// Wiem że kobiety na rozum lecą, ale żeby ciacho od razu... :D

chju Żeby nie wiem jak się starała to mojej nie przebije :D Po prostu wybrałem sobie kobietę idealnie mi odpowiadającą, a uwierz mi że niełatwo o taką.

Gość AMFEEBIA
no to gratuluje bo u nas jest tak samo nawet mi się nie chce patrzec na facetów pod katem bzykania bo mam w tym temacie 100 procent zaspokojenia i wiem że on też , po za tym kolezanka do pieknych nie należy a jej maz jak to facet szczesliwy że impreza trwa i i akurat by sie zastanawiał nad takimi gestami wogóle nic nie widział :-0