Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskanazałamana

ojciec

Polecane posty

Gość zatroskanazałamana

moj ojciec pije od lat, daawniej mnije a teraz już ciągiem ja mam 27 lat jestem mężatką mam dziecko 2 duletnie i męża niestety mieszkamy z rodzicami i nie mamy gdzie się przeprowadzić :( nalug ojca niszczy mi życie ostatnio nie przedłużyli mu umowy w pracy i ciągle chodzi nachlany ja jestem wykonczona psychicznie nie potrafię się niczym cieszyć a do tego wszystkiego zabrali mu prawo jazdy za jazdę po pijanemu. Żal mi mamy nie chce jej z nim samej zostawić boję się o nią. ojciec zawsze byl dla mnie dobry tylko żę pił. piszę to wszystko żeby komuś otym powiedzieć. Zastanawiam się kiedy to się konczy wreszcie

Gość karaoke-oke-oke
Skończy sie to wtedy, kiedy wy wszyscy dojrzejecie do tego, zeby cos z tym facetem zrobić. Ale skoro tolerujecie jego picie no to on z tego korzysta. A skąd ma kasę na picie?

Gość zatroskanazałamana
nie wiemskądma kasę bo ma pusto wportwelu a i tak przychodzi na czterech, ostatnio to wszystko przybralo na sile nie można do niego dotrzeć nic do niego nie trafia zupełnie nic. może ktoś wie jak zalatwić żeby zabrali go na przymusowe leczenie?