Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tak, jestem zazdrosna :(

mój narzeczony pracuje ze swoją eks :(:(

Polecane posty

niby nie pracują w jednym pokoju, ale ona pracuje piętro wyżej i sam mi mówił, że czasami mijają się na korytarzu albo ona przychodzi bo im coś się dzieje z komputerami (mój narzeczony jest informatykiem), czasem wpadną na siebie na stołówce albo na spotkaniach z szefem :( podobno bardzo się kiedyś kochali ale już wszystko skończone a ja jednak czuję niepokój odkąd się dowiedziałam, że ją przyjęli do pracy w tej samej firmie w której mój narzeczony pracuje :(:(

Gość mam podobnie aaaaaaaaaa
mojego faceta byla z nim pracuje:/ i to w jednym pokoju....fajnie nie?no ale co...mam kazac mu sie zwolnic?z praca ciezko...musialam zaakceptowac...i ufac, choc nie jest mi fajnie z tym uczuciem i samym faktem ze sobie normalnie gadaja...a kiedys sie kochali...tymczasem ja zerwalam wszystkie kontakty z bylymi bo moj facet to mega zazdrosnik, nawet jak ich nie ma juz w zyciu moim kompletnie to widze ze czasem go to meczy...ja za to musze znosic cos takiego:/

eh no właśnie :(:( a ta jego była to piękna kobieta, na dodatek dobrze wyglądać muszą oboje - on w garniturze do pracy chodzi, ona też podobno zawsze dobrze wygląda :(

nie martw się, musisz ufac po prostu...poza tym co oni w pracy zrobia..praca to praca...a jest z Tobą, spokojnie...jakby było cos nie tak to na pewno zauwazysz...u mnie akurat ta dziewczyna zupełnie nieatrakcyjna, lekkie pocieszenie;) moj facet sam to zawsze mowił...jeszcze nim pracowac zaczeli razem...no ale tak wyszlo i musze to zdzierzyc, wkurza mnie tylko ze zanim zaczela sie ta praca wspolna to byla umowa ze zadne z nas nie kontaktuje sie z bylymi...i on to uszanowal isam tak chcial...do niej sie nie odzywal a tu o...jedno biuro i znajomi wielcy:/

Gość niedobrze_mi
A ona ma kogoś? ta była? Chociaż w sumie to żadna gwarancja....jedna była mojego po wyjściu za mąż i urodzeniu dwójki dzieci wysyłała do niego sms-y, że chce Cie z nim kochać....zdzira;/

ta była o której ja mowie ma męza:) około miesiac temu wyszła za maz...no ale wlasnie chodzi o to ze ja tam zdrady czy czegos takiego sie nie obawiam...ale sam fakt jest nie fajny...kiedys byli ze soba, kochali sie, kurcze widzieli sie nago!!a teraz siedza w jednym biurze i wspolpracuja sobie:/ glupio....ale staram sie o tym nie myslec i tyle, teraz tylko tak ten temat przeczytałam i mysle- o prawie jak u mnie

nie wiem czy kogoś ma, mój narzeczony mówi że ona zawsze pilnuje swoich spraw prywatnych i nie opowiada tak na lewo i prawo ludziom o sobie. ale jest podobno bardzo miła i wszyscy ją lubią. wiem, ze niby nic nie zrobią w pracy ale jak np dzwoni i mówi, że musi dłużej zostać bo serwer padł czy coś, to ja oczywiści mam najczarniejsze myśli że jest z nią :O

Gość no to sie nasluchałam
"czasem wpadną na siebie na stołówce albo na spotkaniach z szefem podobno bardzo się kiedyś kochali ale już wszystko skończone a ja jednak czuję niepokój odkąd się dowiedziałam," a ładna? ;) kto zerwał on czy ona? ;)

Gość niedobrze_mi
NO nie dziwie się....też bym tak miała ;/ Myślę, że powinnyście trochę odczekać....w sensie - na razie może się męczycie, ale z czasem, kiedy zobaczycie, że nic się nie dzieje, powinno Wam przejsć. No chyba, że coś sie zadzieje, ale miejmy nadzieję, że nie :)

Gość niedobrze_mi
Inna sprawa, że nie każda ex to musi być od razu zdzira. Sama jestem ex kilku exów, to wiem :)

na bank zapodaje jej swój kabelek do obróbki :classic_cool: słuchaj, jak się kiedyś kochali, to znaczy że teraz jak mają stresa w pracy to pewnie na szybko bzyknął się w kiblu🖐️ ale z byłymi tak to już jest i musisz sie z tym pogodzić.

no ale czy ona jest ładna? fajna? miła? kobieca? jaka ona jest? jak on sie do niej odnosi? wieszz cos o tym ? czy nie?

Gość mireczkaa
a była mojego męża jest Jego podwładną- to dopiero powinnam miec zgryza :) a nie mam. Zazdrość zazdrością ale na logikę- z jakiegoś powodu przestali być razem, prawda? I tyle. Co więcej, czasem spotykamy się na imprezach firmowych- i dziewczyna mi w ogóle nie przeszkadza. Nie widze, zeby mąż jakoś ją wyróżniał z grona innych pracowników. Snu z powiem mi to nie spędza. Wam też radzę spac spokojnie.

Gość Witam w klubie...
A mojego narzeczonego jest z nim na roku, w jednej grupie. Podobno w ogóle ze sobą nie gadają. Też się kochali, tzn wiem że on mocno kochał ona go zostawiła. Z początku nawet jak mówiłam słowa 'kocham cię' to z jego ust padały 'już jedna tak mówiła i mówiła że do końca życia będzie mnie kochać zawsze można się odkochac' czasem się zastanawiam czy jakby chciała wrócić to by tego nie zrobił

oni byli razem w liceum i jak ona była na 1 roku studiów, bo mój narzeczony był w technikum ale jak skończył to wyjechał za granicę i dlatego się rozstali. ale mówił, że w zgodzie chociaż było wiele łez wylanych i smutnych wieczorów. ta jego była jest naprawdę atrakcyjna kobieta i bardzo miła mimo, że trzyma ludzi w pracy na dystans - mój narzeczony mówi że ona zawsze oddzielała szkołę czy pracę od życia codziennego i spraw prywatnych. jedyny kontakt jaki mieli ze sobą, to wysyłają sobie życzenia na święta BN i w urodziny a tak to ani się nie spotkali po jego powrocie ani nic, do czasu aż ją przyjęli w firmie. mówił że czasem na stołówce razem jedzą obiad i jak pytał, co u niej to mówi zawsze, że wszystko dobrze ale konkretów nie podaje

moj maz jezdzil z była na rózne jakies tam wyprawy z kolegami ówniez, razem sie wszyscy spotykalismy i było fajnie. ufałam wierzyłam i takie tam...pojawila sie niepewnosc i zgrzyt w momecie kiedy nazwał nasza córke tak samo jak ma na imie córka tamtej... stałam sie podejrzliwa bo juz widziałam u znajomych takie przypadki ze jak ktos kogos tam kocha i cos to w ramach jakies chunm wie czego (psychicznego) zanywał swoje dzieci imieniem ukochanej osoby i podobnie cos tam...no nie do ogarniecia to powoduje u mnie notoryczne napady smutku i depresji ze maz mnie nie kocha i myslałam nawet o rozwodzie aby sobie do niej poszedł skoro ja tak kocha i skonczyło sie tym ze powiedział mi "to go załatw" w sensie rozwód ... juz mi wszystko jedno.i on i ona i jego matka i wszyscy od tej pory stałam sie egoistka i licze sie tylko ja i moja córka...reszte mam w dupie i niech robia co chca....zrobie mu odbiad aby sie odwalił i posprzatam, podloge aby miec swiety spokoj i nnie słuchac gderania

powiedzcie mi jak trzeba byc pierdolnietym i chorym umysłowo aby zamiast wziasc sie za osobe kttóra sie kocha wiazac sie z kims innym, rujnowac mu zycie i swoja corke i zone robic na swoja eks i jej corke???