Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Za zdradę zdradzeni powinni się mścić

Polecane posty

Gość ytrtyty.
tyle wiesz o zyciu darmozjadzie co twoje slepe kury o jajkach :o idz koorwa jakies ogloszenia o prace przejrzyj :o

Gość no to sie nasluchałam
wow...szkoda tylko ze jak wy zdradzicie to jest to nasza wina w całej okazałosci (bo nie dawałysmy, bo sie znudził bo szukaliscie czegos nowego) placzemy, odchodzimy badz wybaczamy i zostaejmy razem stramy sie i ch*j wie co.... jak my zdradzimy to kurestwo, szaciartwo, trzeba zabic wytepic, załatwic kolesi aby ja pobili i najlepiej zgwałcili i wyrzucili na smietnik ... a k**wic sie chłopkai to wy umiecie, odwracac kota ogonem jeszcze lepiej nie mowic juz o tym ze "nasrac i na kota zwalic" to macie w mlaym palcu "Wtedy nie byłoby tylu zdrad bo inni już by się bali." nie bali by sie gdyby sie pokochali...a spocjopatów, sadystow i msciwych debili nalezy sie bac bo sa nieobliczalni i powinno sie ich izolowac

Gość ach!!!!!!!!!!!!
TAK, TAK, TAK :D :D:D ja tak zrobiłam i EFEKT jest!!!!! JEST WIERNY JAK PIES .... NIGDY NIE UGRYZIE!!!!:P

Gość matacz...,.,.,.,.,.,..,
taaaa jasne , zdrad by nie było jak by partner był njaki byłw narzeczenstwie

Gość niedobrze_mi
No faceci są naprawdę beznadziejni. Jeden moj ex zdradzał mnie notorycznie z laskami poznanymi w necie. Że niby kuzynka do niego na weekend przyjeżdżała, co coś tam......Po każdym takim weekendzie odwalał szopki pt. "o jezu, jak mnie plecy bolą, od SPANIA NA PODŁODZE". Że niby on w spiworku na podłodze a "kuzynka" w łóżku. :)

Gość psychologe kafełe
matacz : 09:52 [zgłoś do usunięcia] matacz ,,,.... "moja kochanka była - nie ta terazniejsza - jak była przyjaciółka zony tak nią pozostała , wiec da sie - odwiedzamy sie wzajemnie jej juz teraz rodZina (tej kochanki ) i nasza - nikt nie wraca do tego co było . " 14.04.2011] 21:30 [zgłoś do usunięcia] matacz ,,,...... "jestem zbyt samodzielny i bystry jak i sprytny by ktokolwiek dał mi popalic - to po pierwsze ! " 09:16 [zgłoś do usunięcia] matacz.. "wiele kobiet lubi swoiste gwałty ..." 10:29 [zgłoś do usunięcia] matacz.. "Bo to jest tak - jak zawsze twierdziłem , a wielu mnie strofowało kobieta musi byc brana siłą !" & http://www.voila.pl/237/yjg29/?1 :classic_cool:

Gość psychologe kafełe
UWAGA UWAGA!! ACHTUNG!!! ATENTIONE! !! matacz---> to nikt inny, jak dobrze Państwu znany karoolek vel (zawsze szczery)- 47-letni mitoman-fantasta, który w dość żałosny sposób podszył się pod zawsze szczerego. 16:59 [zgłoś do usunięcia] matacz...,.,.,.,.,. jestm z Górnego slaska reszta jak chcesz na priv Bodo@o2.pl "maz nie uprawia z toba sexu ? napisz ..." 13:26 kasablankaaa Bytom i okolice jesli szukasz kogos do sexu napisz na bodo@o2.pl 14:11 [zgłoś do usunięcia] kasablankaaa przypominam sie & 09:10 [zgłoś do usunięcia] xxxx...xx 45 lat aktywny sexualnie z slaska , sex bez zobowiazan bodo@o2.pl & http://randki.o2.pl/profil.php?id_r=1754249 PROSZĘ UPRZEJMIE O NIEKARMIENIE TROLLA !! :classic_cool: dziękuję.

bo jestes daremna to i cie zdradzał - jak bys bła swietna - nie było by zdrad ! zdrada zawsze jest z winy partnera , bo ten jest albo cos ten teges , albo mu sie nie chce itd.

Gość psychologe kafełe
13:15 [zgłoś do usunięcia] matacz ,,,..... moja zona ma romans , zadna dla mnie krzywda - pewien dyskomfort jedynie . Natomiast jak by wzieła wielki kredyt bez uzgodnienia ze mna tej kwesti co jest mozliwe by mi tu ktos nie napisał , ze nie , bo nie dostanie jako zona meza bez jego zgody ... a tym samym wprowadziła by mnie i naszą rodzine w długi i kłopoty z tym zwiazane - to jest to dla mnie cios & http://www.voila.pl/237/yjg29/?1 :classic_cool:

Gość niedobrze_mi
Ta, brawo, rozgryzłeś mnie. :)

czas pokaze czy nie , sadze ze kazdy temperamentny cie zdradzi -

Gość psychologe kafełe
10:46 [zgłoś do usunięcia] matacz.. "moja zona - zawsze tak było - nawet w narzeczenstwie - sex musiał byc wywazony raczej spokojny , ewentualnie z małą dozą urzycia siły , ktora jak juz moze sie objawiac ale tylko w pchnieciach moimi biodrami, a co za czym idzie ostrym nacieraniem penisem na pochwe , wszelkie inne jakies zdecydowane róchy w łózku zabijaja w niej ochtę . Mazania miziania , czyli spokojnego sexu takiego relaksacyjnego - nie trawi . Kochanka - oj tu jest zdecydowanie inaczej - dokładnie tak jak piszesz , zmienia sie to czort wie od czego zalezne jest , od spokojnego sexu powiedmy na boczku trawjacego nawet i 2 godziny do sexu gdzie musze ja grysc po szyli tak by zostały slady , sciskac nadgarstki tak , ze troche wstyd i dziwnie wyjsc potem na miasto na drugi dzien , musze ja podduszac - to znowu zostawia slady ! i az dziw , ze to ona lubi , ja ? cóz juz sie przyzwyczaiłem i wyczówam co i jak ma byc i z jaką siłą - Ona tez doskonale daje znaki co i jak ma byc - wiec mozna powiedziec rozumiemy sie w łózku jak jedna maszyna .Ale też mam tak , ze nagle zostaje złapany za reke jak by nigdy nic i nie wiadomo na poczatku dlaczego i zaciagniety do WC dla inwalidów , a tam zaczyna sie brac za mnie i to też ostro ." :classic_cool:

Gość a co mu da ogłoszenie
o prace? Przecież on ma 27 lat, wykształcenie średnie i 0 ZERO dośwadczenia a wymagania jak inżynier informatyk :P

Gość psychologu
Kolego przestan wypisywac tu te wypociny kogos, tym bardziej ze linek nie dajesz i wlasciwie mozesz to sam pisac - nie smiec w tematach ! kretynie .

Gość karooolkó
MATACZ PISZ POD SWOIM NICKIEM :D każdy zna twoją pisownie, niestety tu się nie ukryjesz :P a psycholog i reszta robią zajebistą robotę i tyle w temacie :D

Gość matacz...,.,.,.,.,.,,.,
ty juz masz zchizy :) jaka reszta to ciagle jestes ty baranie - kogo chcesz oszukać ?

Gość psychologe z kafełe
Na Kafe grasuje pewna "osobistość" ukrywająca się pod pseudonimem matacz...,.,.,.,.,. Jak zapewne zdążyliście zauważyć, natrętnie wciska swoje osobliwe poglądy na temat zdrady i generalnie pożycia małżeńskiego. Grasuje na każdym temacie, dotyczącym zdrady i nie sposób go zeń wygonić. Nie działają prośby, groźby wyzwiska- słowem NIC. Matacz (niegdyś Karoolek) ma lat 47, skończone technikum i rodzinę. Od 10 lat ma też kochankę, którą uwiódł, gdy ta miała 17 lat (a on 37). Łatwo można sobie wyobrazić, jakiego pokroju jest to człowiek. Żona wie o kochance, ale z wygody i ze względów finansowych nie odchodzi od matacza. A i mataczowi jest, rzecz jasna, w tym układzie przyjemnie. Matacz [który nie omieszkał podszyć się pod jednego z kafeteriuszy i funkcjonuje także pod nickiem (zawsze szczery)] od kilku lat nachalnie stara się zaszczepić innym swoje poglądy na temat nieuchronności zdrady i za stan rzeczy konsekwentnie obwinia stronę zdradzoną. Wyjątkowo lubi szydzić i wyżywać się na zdradzonych kobietach, co można zaobserwować m.in. w następujących topikach: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4846690& start=1680 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=24 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4852 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4951200& start=60 i wielu, wielu innych. W sposób szczególnie ohydny działa na topiku poświęconych odczuciom osób zdradzonych: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4936702 Matacz posługuje się nie do końca skatologowanym językiem, będącym mieszanką błędów i twierdzeń logicznie sprzecznych. Przykład: "Zona jednak to zona , coś jak rodzić , z nim sie zgadzac nie trzeba , ale tolerowac jzu sie musi ! kochać nie musisz , ale szanowac jak najbardziej , bo to rodzic ! itd. " "mimo ze powodem jej jest zdrada meza , stajesz sie w tym momencie rowna z nim , i nie ma sie co przysiegą podpierac , bo powiedział kapłan na koncu słowa te co Bóg złaczył , człowiek niech nie rozdziela !! WIEC NIE WOLNO CI odchodzic od meza ! a jedynie stawic czoła temu faktowi ." A co potrzeba kobiecie do poniecenia sie i dlaczego , i dlaczego kidys było tak , potem siak , a dzis jeszcze inaczej ? I dlaczego zmiany musza byc zaakceptowane przez meż , a brak zmian , albo i jesli sa , NIE pzrez zone ! ?" itd. Apeluję do Was o niekarmienie tego paskudnego trolla- ignorowanie wypowiedzi matacza. Jest to człowiek, u którego mechanizmy obronne są tak silne, że absolutnie NIKT nie jest w stanie do niego dotrzeć, dlatego próżny jest Wasz trud. A matacz wyjątkowo lubi wdawać się w długie polemiki; wtedy czuje się spełniony. :classic_cool:

moje poglady są jedynie słuszne po zgłebieniu tematu jednak , ale kretyni i ciasne umysły nie ogarniaja - maja zmanipulowany mózg i sadza to co sadzą niczym ludzie w czasach fraonów, którzy to na zwykłe zacmienie słonca reagowali strachem , z racji nieznajomosci astronomi .

Gość psychologe z kafełe
(zawsze szczery) vel karoolek vel matacz: "Moja kochanka ma racje , jestem głupcem , ze daje sie wciagac w te rozmowy , ale cóz ...jakos mam słabosc do dyskusji z kobietami " "a to dlatego , ze mnie stan było i nadal jest na ewentualną nianie , czy nawet guwernantkę , choc te jak na mój gust za duzo kosztują ." 15:44 [zgłoś do usunięcia] matacz...,.,.,.,.,. oczywiscie ze tan kraj jest miodem i mlekiem płynacy , ja np jak widsisz siedze przy kompie na razie w domu , a zarobiłem do tej pory 2,500 zł i 1,300 żł a gdzie tam koniec dnia ... oczywiscie takie dni to nie codziennosc , ale & http://www.voila.pl/237/yjg29/?1 :classic_cool: