Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwaczek84

2 latek i kubek ?

Polecane posty

z czego pija wasze dzieci ? mój synek ma 21 mieiecy i mleko pije tylko z butelki,którą chce odstaiwc, ale potrzebuje cos wzamian na mleko i spacer-wyjazd. Myslałam o bidonie z rurką NUK i kubeczku łyczek z tommee tippee. dodam,że pije tez z zwykłego kubeczka, a z kubka 360 lovi niechce. Co mi doradzicie i z czego pija wasze dzieciaczki?

moja piła z butelki rano mleko do 26 miesiaca wszystko inne piła przez rurke / z niekapka / ze zwykłego kubka

Butelke odstawiliśmy jak synek skończył rok. Potem używaliśmy kubka z rurka przez jakieś pól roku. Od ukończenia 18-19 miesięcy pije wszystko z normalnej szklanki/kubka.

mój 22 kończy 2 latka, butelka była tylko przez 2 miesiące od 8 do 10 miesiąca- od tamtej pory pije z niekapkow, słomek, bidonów no i kubeczka, już teraz wypije ze wszystkiego co mu się poda.

Gość xxxxxxyyy
Od 11 miesiaca pije ze zwylych kubkow , z kubka z dziubkiem , miala bidon , bo wszystkie znajome dzieci mialy i tez chciala - na szczescie szybko sie jej znudzil - wyjatkowo trudno jest je domyc , wiec ja osobiscie nie polecam

jednak zdecydowałam sie na bido z rurka, ponieważ jest doradzany przez specjalistów , dziekuje za pomoc i pozdrawiam